маникюр

Сватбен маникюр за къси нокти 2018-2019: идеи, дизайн, снимка

Модни тенденции на сватбен маникюр 2018-2019

Модни тенденции на сватбен маникюр се движи в предварително определена посока 2018. Пирон изкуство се стреми към елегантност. На снимката са показани няколко варианта за дизайн на маникюр за къси нокти в пастелни нюанси. За да се поддържа красотата сватбен маникюр за дълго време, майстор шеллак.

Лунен маникюр добър своята универсалност. Дори на следващия ден след сватбата, лунен маникюр ще бъде идеално се вписва в имиджа.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosСватбен маникюр с леки акценти от декор

Булката ще бъдат щастливи, с леки акценти от декор. Майстор на ноктите изкуства аз мисля, че декор не е задължителна съставка на сватбен маникюр. Достатъчно украса 1-2 нокти, за да не се претоварвайте начин.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosСватбена Нийл-арт френски стил

През 2018-2019 модерен сватбен маникюр е доста класически дизайн, не се обажда и шумна. Друг популярен вариант-на френски. Го допълват модни аксесоари и детайли. Освен кристали, трябва да приемат предложението на собственика, за да украсяват ноктите с микро перли. Този аксесоар е дошъл на пазар на Руската ноктите се появява сравнително наскоро, но вече успя да заеме мястото на лидер и да стане популярен сред майстори и техните клиенти.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosМаникюр за сватба с планински кристал

Сватбена нокти микро перли се използват за създаване на различни форми на ноктите. Така, например, лесен за поставяне на пръстен или сърцето. На сватбата, маникюр ще е много символично.

Сред другите „бижута“ на сватбата на Нийл арт може да се използва:

Счупеното стъкло. Пране. Блестяща фолио.Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosОригинален дизайн на ноктите за сватбения ден

Спомнете си, че разкрасяване на всички 10 нокътя, така че не си струва. Достатъчно е да се обърне внимание на 1-2 ноктите на всяка ръка. Ако украсите всеки нокът, маникюр ще изглежда прекалено придирчиви и евтини.

Уреди за маникюр

Перфектен сватбен маникюр лесно да се направи в домашни условия. Но необходимо е да се изработи предварително. Изпълни дизайн на къси нокти ще изисква определени умения. Ако булката има достатъчно опит в областта на ноктите изкуство, ще бъде по-добре, ако тя е да се потърси професионална помощ. Капитанът ще спести вашето време. Ако дизайнът не работи за първи път, маникюрша ще се оправя. Къщата се наложи да прекарате доста време.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosНеобходимите инструменти за маникюр

Уреди за маникюр в домашни условия включва следните стъпки:

Чист ръцете и ноктите.

Препоръчва се да се направи една тава, за да изберете от. В топла вода (не гореща) нанесете няколко капки от любимия етерично масло, със запарка от лайка или мед. Накиснете ръцете си в продължение на 10-15 минути. Избършете с кърпа. Смазване на ръцете подхранващ крем.

От плюсовете – вана, за да се омекоти кожичките и заусеницы. Така им е по-лесно да се премахне.

Изберете форма.

За сватба се препоръчва да се избере форма на квадрат или овална с пунктирана ръбове. Те се считат за класика.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosПридаващи на ноктите в подходяща форма на

Ако по някаква причина, че нито една от горните форми не са подходящи, трябва да изберете нещо различно, идващи не само от собствените си предпочитания, но и от състоянието на ноктите. С оглед на несъответствие на формата по-рано да се определи за една сесия маникюр трудно. Нужда от поне 2 пъти, за да направите маникюр с интервали от седмици, че ноктите имат време, за да растат.

Премахване на заусеницы и епидермиса.

Ако съдове близо, много внимателно отстраняване на епидермиса. В противен случай ще се намали. Те не украсен сватбен маникюр. Невен с наранена кожа изглеждат много непривлекателни. Можете да видите на снимката.

За омекотяване на кожичките необходим специален инструмент. Можете да го закупите в магазин за маникюр. Продуктът се прилага на епидермиса и изчакайте 5 минути. След това можете да го изтриете.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosСтъпка по стъпка френски маникюр

След отстраняване на брус и кожичките, трябва да се справят ноктите пила за нокти. В идеалния случай, за да изтрие горния слой на плочата. Опитайте се да не се повреди.

Нанесете лак.

На къси нокти с гел-лак се нанася точно толкова дълго. Опитайте се да не наддават много лак, иначе петна ще останат. Не трябва да се прилага, покриващи повече от 3 слоя. Всеки слой се суши в лампата. Движението трябва да бъдат къси и бавни. Това е ключът към перфектния сватбен маникюр.

Последният етап е обработка на нокътната плочка с хранителни бои. Тя ще хидратира кожата.

Изберете лак за нокти – на вкуса на булката. Единственото нещо, което ви трябва да знаете – покритие трябва да се комбинира с рокля и букет. Най-често избират булки бледо розово и лилаво лак за нокти. Това е най-популярният цвят на сезон на сватбата 2018-2019.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosПроект за сватба

Смели булки предпочитат маникюр в червен и син цвят. Кристали и друг декор правят тази нокти в произведение на изкуството. Модни критици съветват да предпочитат все още пастел. Това са останки от сватбена начин.

Дизайн на сватбени нокти

Разгледа предложените варианти на сватбени ноктите по-подробно:

Френски маникюр

Майстор смятат френски класически сватбен маникюр. Въпреки, че този проект отговаря на всяка втора булка, момичето все още го предпочитат. Ако маникюр се прави в светли цветове, той ще акцентират ухоженность ръце. Тези, които не се страхуват от експерименти, трябва да се опита да промени спокоен тон по-светъл.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosWedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosЛак за нокти изкуство френски стил

Френски маникюр лесно да създадете уникален и неповторим начин. Дори и в деня на сватбата, той отлично ще се слее с ежедневието на кабинет и не е празнична атмосфера.

Маникюр с дантела

Маникюр в стил дантела, както и френски маникюр-класически Нийл-арт. Това е чудесен избор за тържества и важни дати. Маникюр с шарени дантела ще е да се подходи по същия дантели сватбена начин.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosМаникюр с дантела

Майстори препоръчват да остане на особено внимателна прорисовкой пръстен. В края на краищата, той по цял ден и нощ ще бъде в центъра на вниманието. За него, младоженеца ще носят най-ценните пръстен, а след това приятелка ще иска да видите, колко е красива тя се прелива в дневна или вечерна светлина.

Лунен маникюр

Лунен маникюр е един от най-популярните видове сватбена Нийл арт за кратки маникюр с шеллак. Какво е лунен маникюр? Французите направиха точно обратното. Banding не на върха на нокътя и го корен.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosМаникюр в стил Луната на сватбата

Паус лунен френски като светли и ярки нюанси. В кладенци често се използват мъниста и кристали. Но това не е необходимо.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Най – важното- разликата между цветовете на основната част и отвори. Ако булката избра рокля в ярки цветове, контраст в дизайна на особено изгодно страхотно. За декориране на кладенци допустимо да използвате черна, а за покриване на останалата част на червено и обратно.

Декоративни стикери

Разбира се, вероятността, че ще се предлагат стикери в салона, много малък. Те, като правило, трябва да се правят маникюр в домашни условия. Тези етикети – истинска палка-жезъл за онези момичета, които обичат разнообразни рисунки за нокти, но аз така и не се научих да рисувам ги направите сами.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosНоктите на сватбата си с помощта на стикери

От други преимущества – тези етикети ще дойдат на помощ, ако маникюр трябва да се прави много бързо, но не и време.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

При желание, стикери можете да поръчате индивидуално. Така на ноктите си булката може да се появи я нарисува и портрет на булката, символи на сватбата им и др.

Различни рисунки

От рисунките на булката да избере геометрични принтом или нещо друго. Колко време, как това се вписва в нейния образ. Ако правите маникюр себе си, не забравяйте след боядисване на ноктите капачка на върха за закрепване. Геометрични или други печат се прилага, когато основният слой е изсъхнал. При условие, че вие използвате специална лампа за изсушаване на ноктите, да мине много време на този процес.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosОригинални чертежи на ноктите

За фигури по-добре да изберете тези нюанси, като:

Розово. Ал. Пърл. Сребро.

Златен сватбен маникюр

Златен маникюр изглежда много скъпи сватба. Той веднага се свързва с празника. От плюсовете на – нокти съчетава добре с един ангажимент пръстен. Не е задължително да има начин нещо злато. Един пръстен ще бъде достатъчно.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosСватбена Нийл-арт златни нюанси

Не се препоръчва за покриване на всички 10 нокти златен лак. Трябва да се редуват с други, по-спокойни и неутрални. Например, с бяло. Бял лак за нокти красив модел падне, съставено от златен лак.

Маникюр с перли

Една истинска дама със сигурност ще се радвате на маникюр с перли. Тези, които могат да си го позволят, могат да се отдават предпочитание на проекти с истински перли. Изкуствени перли изглеждат не по-малко привлекателни.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosСватбен маникюр с перли

Естествено, това, което мъниста, трябва да бъде много малка. Иначе маникюр ще бъде твърде „тежко“. Сватбена образ-е, на първо място, лекота и финес.

Перли ще бъде необходим, ако булката реши да се направи на лунен маникюр. Те изпратиха „усмивка на“ чай. Въз основа на матиран бял или сребърен лак. С последните трябва да бъдат много внимателни. Той може в един миг тегло начин.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

От мъниста можете да поставите модел, да се проследи сребрист лак. Не забравяйте, че не всички нокти трябва да украсят всеки интериор. Достатъчно лепило, мъниста на няколко ноктите.

Сватбен маникюр с кристали

Този вид маникюр е един от най-трудните за изпълнение. Всичко това съветника, е трудно да се намери златната среда между броя на използваните страз. В никакъв случай това не е необходимо, че капитанът е бил кристали се залепват върху всички нокти в един ред. Колкото по-малко – толкова по-добре.

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photosСватбени нокти с кристали

Преди да се отправи към капитана, изберете няколко опции за дизайн, сред нови сватбен маникюр за къси или дълги нокти.

Модерен сватбен маникюр за къси нокти 2018-2019: снимка

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Wedding manicure on short nails 2018-2019: design ideas, photos

Theme by Anders Norén