Сватбен маникюр: тайните на неотразимых нокти

Wedding manicure salon: the secrets of irresistible nail

За завършване на образа на булката от древни времена са използвали различни ярки аксесоари. В наши дни това вече никого не можеш да удивиш, но, въпреки това, всяко момиче на моята сватба, иска да бъде непреодолим. Затова и е необходим необичаен сватбен маникюр: това ще даде пълна представа за начина и подчертават индивидуалността. И просто трябва да го направя, защото момичето ръцете на сватбата винаги обръщат внимание, дори ако тя е с ръкавици по време на регистрацията на брака. Младоженецът сложи на ръката си пръстен на булката, тя ще трябва да изтриете една от тях и тогава всички ще видите, че момичетата на ноктите.

Сватбен маникюр в домашни условия

За да бъдат сигурни в своето съвършенство, трябва да бъде загрижен за своите дръжки. Разбира се, да направим сватбен маникюр красота: специалисти предлага дизайн, нанесен лак, и ще се грижи за всички други части. За съжаление, днес да си позволи такива скъпи, не на всяка жена. Следователно, решаването на този въпрос е-не по-късно от един месец преди планираните тържества. Вие ще видите, с малко практика, можете да постигнете отлични резултати: редовен маникюр дори и в домашни условия можете да направите за вашите дръжки чудеса.

Възможност да направите красиви нокти дойде след празника. С него младата жена винаги ще бъде доволен от себе си, любим съпруг или близки приятели актуализира вашия имидж. Нещо сватбен маникюр, създаване на нова рисунка, дизайн, момичета и жени могат да играят фините промени, за да реализирате интересни и външен вид, и без да излизате от дома си, така че всеки трябва да се научат някои тайни.

За маникюр ще ви трябва:

    Средство за премахване на лак с вата спонжи пила за нокти крем за кожичките в основата под лак специално покритие за ноктите

Wedding manicure salon: the secrets of irresistible nail

Уреди за маникюр

Първо отстранете стария лак за нокти, за предпочитане е да се използват без ацетон. След това нанесете желаната форма на ноктите пила за нокти. За да се избегне крехкост и махане на ламинирано покритите нокти, опитайте файл ногтевая плоча винаги в една посока. За омекотяване на кожичките, дръжте ръцете си в топла сапунена вода в продължение на 5-10 минути, след което нанесете специален крем за кожичките и внимателно, като се внимава да не се нарани, да го преместите с дървена пръчка. Нанесете на ръцете на крем или овлажняващ лосион и масажирайте ги излишния крем с нокти, изтриване с мека кърпа.

Няколко опции за сватбен маникюр

Лесен маникюр

Нанесете върху ноктите основен слой и го оставете да изсъхне. След това нанесете основният лак е в два слоя, като се започне от ръба на нокътя. Препоръчва се да направите три удара. След като лак изсъхне върху ноктите с покритие, с опазването на дизайн в перфектна форма.

Френски маникюр

Да се придържаме към ъглите на ноктите специални ленти, което ще позволи по-точно и бързо да се прилага на нокти бял лак на ноктите, придавайки им естествен вид. След това нанесете лак и оставете да изсъхне, а след това премахване на самозалепваща лента и нанесете основният лак е в два слоя. След като лак изсъхне, нанесете закрепляющий покритие, и сватбен френски маникюр е готов.

Дизайн за нокти „луксозен цвете“

Преди извършване на сватбен маникюр, за да се подготви ноктите, да им даде форма. След оформянето на ноктите в желаната форма и прилагането на основните лекарства за покриване на два слоя бяла боя.

Създаване на чертеж се прилагат за сух лак покритие вълнообразни шарки, наподобяващи венци от екзотични цветя, с помощта на червена акрилна боя и тънка четка. След това нанесете малко листче със страничната част на нокътя. С 5-7 същите удари нека новородено пъпка, логично е, следователно дорабатываем избрания дизайн. От получената фигура провеждаме две вълнообразни стъбло с листа. Добавяне на яркостта и луксозен маникюр с пайети За това нанесете нежни касаниями четка „преливат“ в центъра на всеки лист. Заключителен етап — окончателна баркод: добавяне на гланцов блясък с помощта на средства за закрепване. След финалния етап може да се насладите на сватбен маникюр младоженеца, в която тя ще стане още по-модерен и по-красиви.

Този дизайн е ориентиран към смели и ярка красота. Дело „луксозен цвете“ на ноктите ми, булка може да сте сигурни, че нейният сватбен маникюр ще забележат и ще оценят. Този вариант е подходящ за момичета, които оценяват и избират доверие.

Нийл-дизайн „иглика“

Това е едно от най-важните решения за романтична маникюр за булката. Това е лек вариант, който със сигурност ще оценят майки, баби и приятелки, излизаща ожени за момичето. И строг мъжки половината от гостите на празника ще получат още едно доказателство, крехка и въздушна красота на булката.

Покритие лак на подготвени нокти нанесете бледо розов лак в два слоя. Създаване на „френски“, за създаване на линия „усмивка“ ще е необходимо да бял лак за нокти и специални листове. Прекарайте леко движение на четката, с върха на нокътя, не можал да шаблони. Ето и готов изключителна основа за сватбен маникюр. Нанасяне на рисунката, след като лак изсъхне, нанесете лак стъбла с листа, с помощта на бяла акриловую боя и четка. Проектирането включва деликатна задача: да се съсредоточи върху ноктите си безименен пръст, и по-нататък с „творческата мисъл“ само за тях. В бялата част на нокътя ще изготви продължение на клончета. Използването на розова акрилна боя.
Сватбен маникюр „иглика“ – това е не само красиво, но и практично. Получената конструкция да добавите дръжки докосване на булката и имидж на загадъчен и несигурност. Няма съмнение, че „иглика“ с цялата си нежност и свежест ще бъде повече от актуална, интересна и значима.

Както виждате, без красивия маникюр булката не струва почти нито една сватба. Тя е много различна, и е правилно да го прилагат в домашни условия, без особен труд. Така че бъдете сигурни, винаги може да се намери интересен дизайн, стилно украсете ноктите и да се създаде образ, идеална за всеки детайл и е идеален за един от най-важните дни в живота си.