Bridal makeup your own hands

Че сватбата отнема много сили и финанси, знае всяка булка, която активно участва в подготовката за най-важния ден в живота си. И, за съжаление, не всяко момиче има още две-три хиляди на гримьор, който също може да направите грим, не всеки в косата си или рокля. Кой по-добре знае онова, което повече ви харесва?

Първа стъпка: подготовка за макияжу предварително

Някои представителки на нежния пол в продължение на шест месеца преди планираната дата за началото на всяка седмица посещавате салон за красота, оставяйки почти цялата си заплата. Но за да изглеждате добре, не е задължително да отидат до крайности, за да го следваме.

  Диета

Искате ли кожата ви да се сверкала, тя не е на пъпки и други дефекти? След това в продължение на две или три седмици преди планираната дата на седнете на диета: да се изключат от менюто си мазни, пържени, пушени, пикантни, солени, сладки и кисели, а също и да се въздържат от употребата на алкохол, тютюн. През това време организмът успява да се пречистят от токсини и вредни вещества, които влияят отрицателно на състоянието на епидермиса.

  Маска

Не забравяйте два пъти в седмицата да правите почистване или подхранващи маски, за да се отървете от мръсотия в порите. Със сигурност поне веднъж да посетите козметик, който ще вземе да уелнес програма за почистване на лицето. В никакъв случай не икономисвайте от козметични средства, тъй като никакви недостатъци, било то акне, черни точки или обувки, камерата се вижда достатъчно ясно.

Преди сватбата не правете никакви екскременти с кожата след нощ на раздразнение и зачервяване, както и ще трябва да покрие всички недостатъци на дебел слой тонален крем и прах. Непроверенный крем или тоник, докато по-късно, когато можеш да седнеш за няколко дни у дома. Също така три седмици трябва да се откаже от химически почистване и ексфолиация, може да се поръсва с още по-голяма.

  Козметика

За да направите сватбен грим ръцете си с помощта на спирала, червило и сенки, което имате в наличност две години, това е все едно на сватба рокля да облека годишен бял сарафан, което носеше през лятото (може би дори не един сезон). Грозни, евтини, както и по всяко време ще бъде сломена.

За начало направете списък на това, което в този ден трябва: тонален крем, пудра на прах, сенки, молив за устни, очна линия, червило, блясък и т.н., след закупуване на козметика, бъдете сигурни, да експериментират с него, в последния ден, не е нужно да се кандидатира за червило, който „като този, само малко по-леки“. Освен това, съществува риск от алергични реакции, особено ако не толкова много, не боядисани или са направили избор в полза на други марки.

Също така не забравяйте за устройства, които ще бъдат всичко: четка, памучни дискове, памети и много други. Струва скъпо, но без да ги грим ще изглежда неловко и смешно. Едва ли сте в състояние правилно да се смесват сенки с помощта на палеца или обикновена четка, която е предназначена само за прилагане на прах.
Bridal makeup your own hands

Втора стъпка: направете сватбен грим

  Почистване на лицето

Така че, след като се събуди, веднага изплакнете със студена вода, леко ги подсушете с кожата си с кърпа, за да не оставят следи, избършете лицето тоник, след това да се нанесе овлажняващ крем. Трябва да мине поне двадесет-тридесет минути за усвояване, след това може да премине към макияжу. Не забравяйте, че каквито и козметични средства, които ще се справят с кожата не трябва да съдържа алкохол или други агресивни вещества, в противен случай може да се появи дразнене.

  Начертайте основа

Първото нещо е да се прикриват всички недостатъци, които могат да се появят поради вълнение. Тъмните кръгове под очите (свидетелство бессонная нощ или голям моминско парти), акне, черни точки – все по-лесно скрити под лек слой от основата. Ако кожата е суха, се прилага по-добре гъба, ако лубрикант с помощта на четка.

Твърде големи пъпки, първо трябва да се покрие със специален препарат (например, тънък молив), който малко по-леко от основата си, и едва след това може да се прилага на основата. Но се уверете, че всичко е добре изсушени, в противен случай просто ще намажете си грим, който ще бъде напълно забелязан. Сега можете да се разходите в горната част на прах, чийто цвят съвпада с едно докосване на основите. Ако нещо не ви харесва, или лице, подобно на маска, премахване на грим и да започне процедурата отново. Тези, които никога не са такива, трябва, преди да усъвършенствате уменията си.

Не забравяйте, че тонът на тонален крем не трябва да се различава от цвета на кожата, в противен случай лицето на булката ще изглежда неестествено, освен някои части на тялото (деколте, шия, ръце) в този случай също трябва да се покрие. Сватбена рокля в тези места, където то ще бъде в контакт с крем придобие леко жълтеникав оттенък.

  Сортиране на вежди

Два дни преди сватбата, трябва да се извади вежди, за да им даде желаната форма, като се избягват силно раздразнение. Но не се опитвайте драстично да промени имиджа си, оставяйки тънка ивица над очите или направи татуировка, тъй като в този случай може да промени изцяло вашия грим. Ако е необходимо, за боядисване на вежди, с помощта на специален оцветител, който се продава във всеки магазин за професионална козметика. Не забравяйте да нарисува всички молив, за да подчертае елегантен завой, но не прекалявайте, за да не изглежда прекалено строго.

  Боядисване на очите

Ако сватбата не е тематична (рок стил), е идеалният вариант ще е деликатен и не е твърде ярък грим, който да подчертае красивите очи, но и не даде прекомерна вулгарност. Първо с помощта на молив или очна линия вземете една малка игла, след това нанесете сенки в ъглите на по-леки към краищата по-тъмни. Цветовата палитра зависи от много фактори: цветът на очите, косата, кожата, дрехите. Единственият нюанс, трябва да се има предвид, блестящ грим разваля снимките.

Най-малко, леко се нанася спирала, която трябва да бъде непромокаемой, като щастливата булка в един момент ще е трудно да задържи сълзите си от радост. И едва ли момиче ще иска всеки пет минути да тичат с кърпички в дамскую стая, за да се определи лоша козметика.

Не забравяйте, че мастилото трябва да върви гладко, гладко, без бучки, ресничките слипшиеся не трябва да бъде. Ако в един нормален ден го извиним, в случая, когато работите с videographer и фотограф, тази грешка phpshop_checkout_err_ccdate_inv. За да избегнете това, използвайте специална четка за чесане. Посоката на движение на четката при оцветяването – от корените до върховете.

  Да се подчертае устните

Печеливш вариант, който винаги изглежда впечатляващо – това е цветът на червилото, което е малко по-тъмна, отколкото устните си. Бъдете сигурни, за да преместите контур с молив, за красивата част от женското лице изглеждаше по-буйни и чист. Що се отнася до блясък, тук трябва да се внимава, тъй като отблясъците на камерата няма да изглежда много добре. За да червило остава колкото се може по-дълго, леко припудрите на устните, и в края на задължително нанесете ги със салфетка.

  Руж

Финалът на сватбен грим-това е руж. Както и във всеки друг случай, трябва да има чувство за мярка, за да не бъде подобен на този на жените, които преди няколко века боядисани бузите цвекло. Без този елемент, може да се освободи, но след това да си човек е твърде блед, хомогенна, подобно на маска.

Правилно да нанесете руж, е достатъчно да се изправи пред огледалото, дърпа устните си в тръбичка, след това специална четка няколко пъти ходи по скулите. По този начин, вие ще добавите обем, който така липсва след основаването си, така че снимките ще изглеждат по-естествено, а не апартамент.
Bridal makeup your own hands

Основните нюанси сватбен грим

Ако сватбата е планирана за по-топлите месеци, да се подготвят за това, че периодично за отстраняване течове на мастило, тъй като дори и най-устойчивите и скъпа козметика не може да издържи на въздействието на пряка слънчева светлина и на пот. Тонален крем не трябва да бъде маслен или все още имате време да излезе от дома си, след като сте се чувствали първите признаци на развали грима.

Не забравяйте да вземете със себе си малка група, която, без съмнение, ще червило, захар и мокри кърпички. Сложете в чантата си или малка чанта или клатч на булката, за да може в случай на необходимост можете бързо освежаване на лицето. Ако едно момиче планира след фотосесия и боядисване, за да се измие дневен грим се нанася по-светъл вечер, трябва да помислите къде и как ще направи. В този случай, тя ще се нуждаят от средство за отстраняване на грим, памучни дискове, малка кърпа, за да може по време на процедурата не се намажете сватбена рокля.