Wedding in retro style

Сватбата е важно събитие в живота на всяка двойка. Разбира се, всеки иска да направи този празник наистина прекрасен и незабравим. Има много начини да се даде празника неповторим начин и да го направи специален. Един от много начини-това е необичайна сватба, като на Сватба в ретро стил.

Wedding in retro style

В най-широкия смисъл на думата и превод в стил „ретро“ означава „преминаване в миналото“, „да се върне“. Традиционно, на този стил се състои от всички събития и неща, свързани с временна период от края на хіх век до средата на хх, въпреки че днес тези граници често предубедени и под ретро-стил, ангажимент, за да се разбере тенденции, свързани към други периоди от време: късна, или, напротив, по-рано. По този начин, под тези неща, знаете, дрехи, обувки, снимки, коли, мебели, дизайн на къщи и т.н., се фокусира върху най-спокойно и умерено начин на живот, който измества модерен век на компютрите и електрониката.

За такова събитие като сватба в ретро стил, много важно е спазването на традициите и всички основни атрибути на епохата, в която са планирани за почивка. Би било чудесно, ако в същия стил ще бъдат направени и роклите на булката и младоженеца, покани, костюми гости, сватбен кортеж, декорация на зали, букета на булката и т.н. усещане за епохата, в ретро стил ще зарадва не само възрастни хора, но млади хора, сред които е ретро стил става все по-популярен.

За да създаде истински ретро празник трябва да се придържаме към основните правила. Това е особено важно за оцеляване в ретро-стил на определена удар.

Покани.

Дизайн на покани за такъв случай по-добре е да използвате дебел, скъпа хартия с интересна текстура и традиционните за това време изображения на клетки или грах. Също така в поканата могат да бъдат обобщени, да изразите своите желания по отношение на облекло и аксесоари. Добре, ако картите ще бъдат украсени с декоративни елементи, направени от сатен, дантела, изкуствени цветя или интересни модели от хартия и картон.

Кортеж на сватбата.

За създаване на настроение би било чудесно, ако младежта се придружава от кортеж от автомобили в ретро стил. Освен това, за вдигане на настроението дори и на по-ранна епоха, например, преди революцията, тя може да се използва треньор с коне. Разбира се, в съвременния смисъл на често ретро-автомобил тракането на ръждясали развалиной. Но това не е така. Много агенции за наемане на автомобили, и сватби, и предлагат на своите клиенти луксозен автомобил в ретро стил, с всички прелестите на цивилизацията, като климатик, DVD дискове, фарове и т.н. В този случай, дори и украса на автомобила, може да бъде поставен в правилната посока и е напълно копират мода по онова време.
Често за сватба, коли под наем, както на чуждестранни, така и местни. Това може да се Чайки, Волга, лимузини и т.н.

Булката и младоженеца.

На сватба булката може да изберете традиционен костюм или жилетка, риза на фин грах или тънка ивица, ярки или черно-бели обувки. За булката избор на облекло също не ще бъде много трудно. Съвременните салони предлагат огромен брой рокли в ретро стил. Като правило, такива тоалети са изработени от интересен плат, красива декорация дантела или бродерия не е бял и всеки друг цвят. Цвят на роклята може да бъде не само бял, но и нюанси, ние сме светло розово, нежно-зелени, леко жълтеникав и други цветове. Фата подобни съоръжения не са. Прическата също е по-добре издържат на ретро стил.

Гостите на сватбата.

Тяхното облекло трябва да отговарят за настроението на празника, или да бъдат подкрепени с помощта на съответните атрибути и аксесоари. Това се отнася особено за шаферките, както и на младоженеца.

Зала.

За да създадете желаната атмосфера в стаята трябва да стане по правилния начин. По стените могат да се настанят вестници, стари снимки, театрални плакати и т.н., Можете също така да допълнят атрибутикой празник, различни важни функции, като например радио, инструмент е стар фонограф и т.н. ще изглеждат чудесно на маси с различни фигурки и бижута.

Празнична програма.

Като първия танц младите ще е добре да се използва усукване или Шейк, валс в този случай не е уместно. Самата програма на празника може да бъде много наситена с интересни, и той може да бъде изградена напълно на вида на ретро сватба (можете да разберете откъде тези сватби, от баба и дядо) и може само частично се запази тази тенденция, като традиционна възможност да вдигнат тост и да поздравя младите. За по-точно възпроизвеждане на традиции приятно гледане на стари филми, и старателно, и да се обсъдят всички нюанси на програма с домакините на празника.
Ретро празник ще струва на младоженците малко по-евтино, популярни днес сватби в различни екзотични опции. Но дълго ще се помни от младите и техните гости. За някой този празник ще бъде интересен със своята уникалност, някой ще предизвика приятни спомени от младостта, а някой ще даде възможност да видите себе си в черно-бели снимки и, за първи път, за да носят исторически костюми.

Wedding in retro style

Wedding in retro style

Wedding in retro style

Wedding in retro style

Wedding in retro style

Wedding in retro style

Wedding in retro style