прически

Сушене на косата със сешоар: някои от тайните на професионалистите

Уморени, не като у дома си, за да пресъздадат перфектния салон коса? Вие не сте сами! Съвети от професионалисти, вие можете да постигнете перфектен външен вид, без да харчите много усилия, за полагане на косата.

Използвайте правилните продукти

За да получите отлични резултати от изсушаване с помощта на сешоар, трябва да използвате правилните инструменти за стайлинг. Прекалено смекчаващи вината шампоани и балсами са добри за силно изтощена коса, но не в случай, когато се готви за перфектен стайлинг! Тези продукти се оставя мазна коса и плосък, което прави невъзможно постигането на еластичност, обем и тялото!

Ако сушете косата си, използвайте по-леки храни, но с лека формула, не лишавайте кожата си естествени масла. Експерти предполагат, почистващ средства ниска пяна, нежно почиства прах и зъбната плака с направления, като им дава достатъчно влага, за да запази блясъка си.

Суха коса, преди полагането.

Никога не поставяйте повече върху влажна коса. Използването на всеки инструмент, с топъл, в допълнение към постигането на резултати, наслада, и нищо не прави. На мокра коса, или плойки действаме отвътре и отвън, като оставя силно повредена коса! Преди да започнете инсталацията, уверете се, че косата ви е напълно суха. С помощта на сешоар, масаж на корените, завъртете главата си в различни посоки. Съхранявайте на сешоара на разстояние от косата, не по-близо от 20 см, за да е топло, не се концентрира близо до косата. След като кичура е напълно ще пресъхне, можете да започнете, за да се концентрира топлина плойки или чрез натискане на определени участъци от косата.

Защита на косата

Никога не лечение на косата с горещ Styler без използване на защитни средства. Ако го направите, знайте, че сте в буквалния смисъл на думата поджаривать си на кичури! Можете да ги поръсете с малко термозащитный спрей, това ще бъде светлина „протектор“, или лечение на балсам за коса за допълнителна защита. Това ще осигури гладка, лъскава коса. Продукт палто всеки кичур, за да го предпази от увреждане на висока температура.

Термозащитный спрей е подходящ за създаване на малка вълна. Инструмента е доста лесен, той не утяжеляет косата дървета, пригибая ги надолу и не оставят мръсни коса плака. Спрей носи двоен товар – за „запечатване“ на косата и подсилват блясъка си!

Изберете правилното място за сушене на главата

Вие просто не можете да сушите косата си навсякъде в къщата. Влажност на въздуха прави косата гладка, така че трябва да се избягват места, където обикновено висока влажност, като например баня. В спалнята или хола. За постигане на благоприятни материални и еластичност на кожата, суха коса, на проветриво място.

Използвайте дюза

Използването на сешоар, без да го свалящ се накрайник може да направи концентрацията на топлина там, където е необходимо. По този начин, не използвайте сешоар, без накрайник. С помощта на голяма четка за коса, заключване за превъртане,, и да го изпрати на горещ въздух, за да се създаде контролиран двойки. Дюза сешоар, директна топлина на необходимия парцел, което позволява да се постигне еднакво гладкост.

След употреба на сешоар

След като сте доволни провежда се при сушене на косата със сешоар, спрей за коса, лак за коса за определяне на полагане, тъй като има. Спрей достатъчно количество от продукта, за да поддържате косата си в перфектно състояние, но не повече! Голямо количество лак, вашите къдрици ще остане без движение. Това е важно — резултатът трябва да изглежда естествено.

Лак за коса за лека и средна фиксация идеално за сушене на косата със сешоар. Можете да го приложите върху отделни кичури или цялата коса.

Theme by Anders Norén