прически

Страхотна лилаво тенденции: играта на цветовете няма да ви остави безразлични

Лилав цвят на косата идеален за смели дами, които не се страхуват да експериментират с външния си вид. Въпреки това, преди да вземе решение за оцветяване на косата в лилав цвят, важно е да се разбере, че тя е много мрачна и изисква допълнително внимание. Една жена, с малко време, за да поддържа косата си на необходимото ниво, не трябва да се разглежда неестествени нюанси на косата. Това отнема много усилия, за да се предотврати изчезването на ярки цветове. Но добрата новина е, че съществуват различни нюанси на лилавото.

Какво трябва да знаете, избор на цвят лилав?

Вярно е, че колкото по-светла е косата, толкова по-ярка ще изглежда. При работа с тъмни основи се изисква избелване. В противен случай, величествена розов цвят, няма да изглежда както трябва. По този начин, за тъмните брюнетки е много важно да се намери квалифициран колориста, който не само открива нов цвят, но ще положим всички усилия, за да си направления от повреди.

Доста лилав цвят на косата

Такива ярки идеи, косата цветове, като магента, идеална за жените, които предпочитат разнообразие. Лилави нюанси са подходящи дори и за традиционна сватбена церемония. По този начин можете да изразите себе си и да стане най-прекрасната и стилна жена на всички времена.

Вашите светли очи с лилав цвят на косата

Цвят на косата близо до фиолетовому, ласкае жените със светъл и тъмен тон на кожата. Има и много възможности: лилаво, виолетово или лилаво омбре с тъмни корени.

Лилаво Балая

Важно е да се знае за предимствата и недостатъците на боядисване на коса в този прекрасен нюанс. Добави отблясъци за допълнителен ефект.

Purple отново в тенденция

Този цвят набира популярност и засега не планират да напуснат сцената. По-рано след първото измиване, боя, бледи, така и цвета на бързо става неравна. Сега всичко е по-различно. Новата формула има по-дълготраен ефект.

Лилав цвят на идеи за дълга коса

Както с всеки нюанс на червено, лилаво има някои правила на допълнителни грижи. Следвайте ги, и след това е вашият цвят ще бъде дълго, моля ви. Как страхотно изглежда на дълги локонах.

Средна дължина на косата

Редовните грижи за вашата коса съдържат вредни химически вещества, които бързо се измива цвят. Внимателно изберете инструменти.

Идеи за прически Боб

Лилав оттенък е подходящ за светли и тъмни, както и на дълги, средни и къси коси. Изглежда страхотно на тъмни и светли тонове на кожата.

Как да си лилава коса

Ако току-що сте напуснали салона за красота с новата, прекрасна сянка, и смятам да боядиса косата си в лилаво, тези съвети ще са полезни за всички. Не е тайна, че след като косата е боядисана, те се нуждаят от специално отношение и правилната грижа. Имайте в предвид тези основи!

Theme by Anders Norén