Всички знаят, че красиви обувки в състояние да направи всяка жена-Кралица. Няма нищо изненадващо в това, че активната последовательница модни новости сега си задайте следния въпрос: какви ботуши ще са актуални през сезон зима 2018-2019. Според международни експерти, през този сезон, изцяло посветен на максимален комфорт. Това удобни обувки ще зарадва представители на нежния пол студена зима.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends Stylish winter boots 2019 photo novelties trends Stylish winter boots 2019 photo novelties trends Stylish winter boots 2019 photo novelties trends Stylish winter boots 2019 photo novelties trends Stylish winter boots 2019 photo novelties trends 

Най-важната задача на обувки, както и преди, все още можете да подчертае индивидуалността и женствеността. Тази зима най-модерните обувки ще ботуши с височина до коляното, ботфорты и обувки с зауженным голенищем и стилна, никога не излиза от мода и сми. Също не отстъпва на своите здрави корени позиции и ботильоны. Тренд на сезона – дебел постоянен ток, както и за любителите на класическата шипове, разбира се, има и обувки-добър избор. Сегашните останки от оригиналната украса.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (17)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (51)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (6) Stylish winter boots 2019 photo novelties trends

И все пак, дизайнери все повече клонят към по-романтична, женствена обувки светли и ярки цветове. В модерните модни представени 2018-2019 много модели ботуши пастелни цветове. Това е тесни високи обувки от лачена кожа къси ботуши с цип отпред, обувки на токчета с зауженным пръсти.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (67) Stylish winter boots 2019 photo novelties trends

Модни модели на зимни ботуши 2018-2019 снимка новости

Разбира се, при избора на топла чифт обувки, ние преди всичко гледаме, колко удобно и тя има, доколкото тя е в състояние да ни защити дори и когато се изправяте в най-студените дни. И тук трябва да се обърне внимание на материал. На върха на популярността сред всички материали – кожа и велур, често се използват дизайнерите в текущия сезон. Те също ни предлагат следните материали – кожа, кожа крокодил и змия, текстил, лъскави, метални възможности. При избора на женски ботуши за зимата 2018-2019 г., дизайнери препоръчват да се обърне внимание на ток необичайна форма: той трябва да бъде изработен от най-разнообразните и вълнуващи цветове и форми.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (14)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (15)

Ето защо през този сезон представен огромен брой вариации на класическата шипове. Например, модел с изрези отстрани. Добри модели, в които цветът на шипове се различава от основната част или от метал. Някои дизайнери, очевидно играчите, намерили този необичаен източник на вдъхновение карта. Така че не се изненадвайте, ако забележите подобни мотиви за обувки. Друг аспект на тази тенденция е гайки и болтове на върха на петата. Тенденции в използването на модни детайли са подобрени варианти на прилагане на необичайни материали.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (24) Stylish winter boots 2019 photo novelties trends

Голям, нисък и набит ток на обувките, ще изглежда не по-малко привлекателни и модерни през този сезон. Това е супер удобен и ефектен вариант, който можете да изберете в различен дизайн и цветова гама. Например, някои дизайнери са украсени с такъв силен ток под кожата на влечугите, и изглежда, повярвай ми, той престой перфектно. Други модни дизайнери ни предлагат да си поиграете с формата на шипове в крайна сметка се оказва модел с много широка основа, с различна форма и дизайн. Особено в полза на по-запалените модата подобен модел, изработен от велур.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (52)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (53)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (87) Stylish winter boots 2019 photo novelties trends

Стилни и красиви ботуши на танкетке 2018-2019 снимка новости

Удобен и в същото време много елегантен вид на обувки, обувки на танкетке. Тези обувки е доста популярна за създаване на ежедневни модели, така че дизайнерите често използват Клин заедно с карфица и дебел ток. Защо клинове обувки остава популярен в продължение на много години? Факт е, че дамите ще се зарадват на тези модели, благодарение на следните качества: комфорт. Момичета, в които трябва много да се движите през деня, удобни обувки, само в този случай може да се направи, всички планирани нещата.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (38) Stylish winter boots 2019 photo novelties trends

На външен вид. Ботуши на танкетке не само много удобни, но и изглеждат доста елегантно, освен това те се увеличават растежа и правят силуета по-тънък. Запазването на доброто здраве. Конструкция клин осигурява постоянна тежест в краката, и това е една чудесна профилактика на различни заболявания на ставите и разширени вени. Практичност. Ботуши на танкетке – това е почти класика, която никога не излиза от мода. Освен това, грижа за тези ботуши възможно най-прости, защото не е нужно да се следи за състоянието на кранове и навреме, за да ги промени.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (44) Stylish winter boots 2019 photo novelties trends

Ботуши на танкетке женските също могат да се различават и по височина, и по форма. Танкетка е много ниска, този вариант чудесно длинноногих модата, които не са необходими, за да увеличите визуално растежа си. Ако Клин има значителна височина, често е съчетан с платформа. Но тези ботуши е по-добре да пише „изход“, но за ежедневно носене, вие трябва да изберете на танкетке средна височина.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (48) Stylish winter boots 2019 photo novelties trends

Клиновидная форма също могат да бъдат различни, освен класически танкетки, дизайнерите често използват скосени, като единствената в долната част вече, отколкото в горната. Има модели с фигурални танкеткой, но този вариант е ходила губи стабилност. Както вече бе споменато, на танкетке могат да бъдат част от ботуши предназначени за всеки сезон. Много популярни в средата на сезона и зимни модели, но все повече и повече в модата и решава да летните ботуши.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (107) Stylish winter boots 2019 photo novelties trends

Модни кожени ботуши 2018-2019 снимка на нов цветови модел

Закупуването на нови обувки-това е винаги приключение, тъй като намерите зимни ботуши или модни ботуши за удобна, топла, и „ми-ми-ми“, много трудно. Знаейки, каква обувки се препоръчва дизайнери, да се подложи на това изпитание (много добър), това ще бъде по-лесно.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (76)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (77)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (79) Stylish winter boots 2019 photo novelties trends

В модели на зимни кожени ботуши добре дошли сдържаност. Дизайнерите са добавили малко блясък в лачена кожа и малко декоративни катарами-колани. Всичко е просто и ясно.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (1) Stylish winter boots 2019 photo novelties trends

Модерен плосък ботуши снимка 2018-2019 нова тенденция

Много дами се грижи за сигурността и се опита да не нося токчета, когато по пътищата на лед и сняг. Но с какво да се носят ботуши без шипове, зависи от общия стил в сезонни дрехи. Такива обувки могат да бъдат много деликатни, противно на общоприетото схващане, само трябва да запомните няколко трика, които ще ви помогнат да увеличите визуално дължината на краката. В тази статия ще научите как да се направи на случаен лук, за да не мине собственик на лош вкус.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (81)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (82)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (92) Stylish winter boots 2019 photo novelties trends

Обувки на ниско движение визуално укорачивает краката – този ефект се страхувам от всички жени. Първо, опитайте се да изберете чорапогащи или гамаши, за да отговарят на обувки – леки ботуши с черни колготками се носи, не трябва. Ако изберете бели обувки, трябва да вземем тези аксесоари, които да отговарят. Това може да бъде шапка, шал, ръкавици, колан или чанта. С черни ботуши, можете да се носят черни чорапогащи и цветни гамаши и тесни панталони.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (73)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (65)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (61) Stylish winter boots 2019 photo novelties trends

Стилни ботуши с токчета 2018-2019 снимки на новия модел

Правилно подбрани ботуши могат да украсят всяко облекло. Най-елегантен и красив вариант обувки за ботуши на студения сезон остават токчета. Разбира се, тези обувки не са подходящи за ежедневието, но за специален повод, този модел е най-добрият вариант. Дамски ботуши на ток със сигурност ще се прослави всяка мода, но не трябва да забравяме, че носенето на тези обувки не са предназначени. Карфица се нарича тънък ток, който може да бъде умерена (5-7 см) и големи (10-12 см) Височина. При носенето на обувки на високи токове силует в небето, и изглежда по-строен и елегантен, така че пин-код е най-сексуално привлекателни и петата.

Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (57)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (98)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends (101)Stylish winter boots 2019 photo novelties trends