стил

Стилни зимни мъжки обувки — 4 от актуални модели за сезон есен-зима 2019

Летен сезон разпродажби е в разгара си, но скоро по рафтовете на магазините ще се появи колекция есен-зима 2019. Ние се грижим за нашите читателите и взе 4-новите модели зимни мъжки обувки, които ще бъдат популярни през новия сезон.

Ако сте заети актуализира вашия гардероб обувки, предлагаме колекция от модерни мъжки в различни стилове. Модерни обувки трябва да отговарят на следните условия:

    Удобство;практичност;качество;външен вид.

Ние предлагаме на вашето внимание широк избор от мъжки есенно-зимни обувки 2019, актуални модели на предстоящия период на студеното време.

Мода обувки трекинговые

Разнообразие от обувки за супер активни мъже, които предпочитат да прекарват живота си в движение. Отличителна особеност на този модел — здрава фиксация на крака и долната част на краката в горната шнур, трайни материали, с особено определени подметка (добро сцепление повърхности).

Тези качества дават възможност спокойно и безмилостно използват треккинговая обувки за всеки неравна релефна повърхност. Отлично решение за зимните разходки. Докато външния вид на обувки: стилен, стабилен, модерен.

Обувки челси

Ако създадено за хора, които предпочитат гъвкавост и комфорт. Ярък елемент модели — ластични странични части, поставена върху ходила до ръба на щиколотке. Еластичната вмъкване позволява бързо и удобно да се оттеглят и да се носят обувки.

Аргумент в полза на придобиване на ценителите на комфорт, изисканост. Толкова Мъжки обувки, може да бъде удобна за носене. Модел на Челси-това е безспорно потвърждение.

Ботуши ботуши пустинята

Искате да купите необичайни обувки, обърнете внимание на обувки дезерты. Идеална форма и дължина до глезена, изработени от велур материал гумена подметка.

Пустинни ботуши са оборудвани с шнур и любим модел сред любителите на класиката и поддръжници на почивка в стила casual.

Да Се Срещнем Дерби

Особеност на този модел е отворена чрез шнурове. Модел дерби потвърждава, че стилен мъжки обувки може да се използва както в „офиса живот протокол“ и в неформална обстановка.

Разнообразие от материали, цветове, декоративни елементи обувки за мъже показват, че всяка двойка е в състояние на хармонично допълват стилен мъжки поглед.

Theme by Anders Norén