Стилни очила

Stylish sunglasses

Стилен. Приятна в естетически план. Гламурненько. Не, ние не говорим за париж мода и холивудски красавици. Днес ние ще говорим за това, как да изберете очила, така че те се превърнаха във важен аксесоар за създаване на неповторим начин. Очила отдавна са престанали да бъдат достояние на момчета или момичета трябват-студент. Се превръща в моден атрибут, те са се превърнали в средство за превръщането на жените в модерен, активен и енергичен човек.

Видове очила, достатъчно много. За късогледство и далекогледство оптични лещи за корекция на зрението-това са специални терапевтични лещи. Има очила за шофьорите, спорт, работа с компютър и, разбира се, за защита от слънцето. И при това, те не само могат да бъдат полезни, носенето на очила, жена изглежда и се държи доста по-различно. Това е, така да се каже, да се запознаят…

Някои видове стъкло могат значително се отличава от тълпата на други. Например, дискове, възложи на различни символи — череп и кости, живи цветя или плодове. Украсете тези елементи, рамки за очила, модни дизайнери създават истински шедьоври, които със сигурност ще намерите своите клиенти.

Закупуване на слънчеви очила, на какво да се обърне внимание

Често ние подбираме аксесоари, като се има предвид само цената на продукта, и рядко обръщат внимание на етикетите. Това е грешно решение. За това, за да си купуват, за да ви служи чрез вяра и истина, надеждно защитени от слънчева светлина, трябва да си купя очила, които са етикетирани слънчеви очила с UV400. Тези цифри са малко по-ниски от 400 ще стоят само в 95% от УЛТРАВИОЛЕТОВИТЕ лъчи и може да изгори ретината на окото.

Не по-малко важно е да се прецени степента на затъмняване на стъклото в рамката, само пет такива степени. Светлина кристал е в състояние да побере 80% от слънчевата светлина, а на тъмно очила с антирефлексно покритие за защита за скиорите достигат само 3-5% от слънчевата светлина. Не се препоръчва стъкло на петата шофьори степен на износване, защото видимостта е почти нулева. Те са най-подходящи обикновени очила с огледални лещи.

В последно време актуални хамелеон очила. Благодарение на фотохромным покритие, такова стъкло ще пропусне светлината в тъмно помещение, но в слънчево време, предпазват от ултравиолетовите лъчи.
Stylish sunglasses

Изберете цвят стъкла и дограма

Най-оптималния и минимално раздразнителен, кафяво, зелено или сиво. Освен това, тези цветове не нарушават цветовете на околните предмети. На повърхността на стъклото може да се прилага антирефлексно, антистатическое и водоустойчива покритие.

Що се отнася до рамки за очила — популярните изделия от метал, пластмаса или ацетат. Те могат да бъдат с различни форми и разнообразни цветове, прости или украсени с кристали, скъпоценни камъни.

Изберете настройка в зависимост от вида на лицето

Ако имате голям челото, твърде виден носа, избери очила с тъмни, големи рамки, седнал в средата на носа. В този случай, в краищата на кадъра трябва да се вздернут.

За округленного на лицето са подходящи квадратни слънчеви очила ярък цвят рамки. Не се препоръчва за кръгла форма или „капка“.

Правоъгълен тип „в лице“ очила авиатори, които ще ви помогнат да се подчертае скулите и да се предостави на лицето, кръгла форма.

За худеньких лица трябва да изберат по-дебели рамки, неутрални цветове, и горната линия на слънчеви очила трябва да е на нивото на веждите.
Stylish sunglasses

Избор на рамки под цвят на косата

За брюнетки комбинация от черно и златно, наситено червени и кафяви ще се превърне в идеален вариант. Ако сте блондинка или светловолосая момиче, вземи си лекар по дентална медицина от метал, изработени от сребро или злато. Можете да поръчате очила от титанова сплав. За побеляване на косата перфектната комбинация от цветове платина и злато. Тези очила ще подчертае вашата щедрост и изискан вкус. И собствениците на весел червен вълнен костюм светло рамки зехтин, бежов или кремав цвят.

Избор на слънчеви очила, да не остане ни прекарат време на инсталацията. Само правилно подбрани аксесоари ще ви помогне да създадете свой собствен стил и уникален образ.