Модельная прическа за мъже — ключ към хармония и задължителен атрибут на един млад човек. За да изглеждат привлекателни в очите на противоположния пол, човек, независимо от възраст и професия, трябва да направите някои усилия. Майстор на всяка година предлагат на своите клиенти мъжки прически, които могат да се подчертае неговата индивидуалност и мъжественост.

Смело и сбито

Stylish mens haircuts: options for romantics and rebelsКрасиви прически за мъжете не трябва да бъде трудно. За коса стилист, за да направите ултра-кратък вариант не представлява никаква трудност: манипулация с машината ще ви отнеме само няколко минути. Това е най-лесният и евтин вариант за тези, които предпочитат начин на стилен мъжки. Да се направи „таралеж“ и в дома. Самостоятелна прическа у дома намалява разходите за посещение на фризьорския салон.

Този вариант има редица предимства:

    Не изисква специална инсталация;подходящ за почти всеки човек, който не създава неудобства по време на горещия сезон.

Решение на тези бунтовници, които презират суета. Модни прически за днес мъжете все по-често демонстрира стремеж към простота.

Стилен „Британски“

Stylish mens haircuts: options for romantics and rebelsТази мъжка прическа ще бъде благодат за активно бизнесмен, който обръща внимание на външния си вид. „Британците“ включва намаляване на слепоочията и дълги кичура на темето. Интересуват стилни варианти мъжки? Бъдете готови за това, че косата трябва да се полага с помощта на специални средства.

Преминаването от къса коса за по-дълъг трябва да бъде плавно. При такива условия стилна мъжка прическа ще създаде достоен образ. „Британец“ в съчетание с къса брада.

Удължен Боб

Stylish mens haircuts: options for romantics and rebelsПрически красиви мъже могат да бъдат далеч от бруталната „таралеж“. Творчески решения за Представители на силния пол отдавна никой не се шокират и не предизвикват неприятни асоциации. Удължен боб-това е избор на много от съвременните звезди на киното. Това е универсален вариант, защото това е мъжка прическа е подходяща за права и къдрава коса.

Брад Пит периодично показва красиви мъжки прически. Удължен боб позволи му да изглежда по-романтично. Стилни решения за мъже, за да помогне на актьора да създаде ярки и запомнящи се герои.

Една нишка може да се остави косата си или в кок. Модни прически за мъже подчертават овал на лицето, скриете или покажете врата. Боб отваря големи възможности за експерименти.

„Цезар“: геометрия и лека небрежност

Stylish mens haircuts: options for romantics and rebelsМъжки прически с бретон — още една модерна тенденция. Цезар е идеална за човек, който предпочита по-лесна поддръжка. Къса коса в комбинация с внимателно почиства бретон — избор на един прекрасен човек, който знае, че стилен мъжки образи могат да се различават от класическите варианти.

За да бъде в тенденция, ще ви трябва малко усилие. Стилни мъжки прически изискват небрежност по време на инсталацията. „Цезар“ не е изключение, така че бретон трябва да се четка, като че ли беше леко растрепанных от вятъра.

Млад и смел

Stylish mens haircuts: options for romantics and rebelsМъжка прическа с бретон-това е чудесен вариант за човек, който иска да промени драстично вашия външен вид. Дълга коса, струящиеся част от лицето, привличат вниманието и позволяват на притежател изглежда стилен, модерен мъжки прически предполагат наличието на този елемент.

Направления могат да бъдат както гладки, така и асиметрични. Стилни прически с бретон не изискват сложни грижи. Най-важното условие за по — чиста коса. Бретон е в състояние да реализират мечтата на човека за тотальных промени във външния вид.

Практически „канадски“

Красив мъжки прически — е не само сложен дизайн, ежедневен, която изисква сложни манипулации. Класически пример е „канадската жена“. Тази мъжка прическа предполага скъсяване на косата на слепоочията и на темето. Го челото дълги кичура, които могат да бъдат прави или леко къдрава.

Ако ви е интересно, какво мъжка модна прическа по избор, обърнете внимание на „канадски“. Това е практична възможност за обновяване на външния вид. В комбинация с лека небритостью, „канадски“ ще ви помогне да създадете оригинален мъжки образ.

Дълги кичури

Stylish mens haircuts: options for romantics and rebelsМодерен мъжки прически, създадени по дължината на косата е под меката част на ухото, без да губи своята популярност. При това направление се поставят различни начини. Прическа модерен мъжки могат да се разделят. В този случай направления трябва да се изправи. Начин на комплимент малка козя брадичка. Любителите на романтиката, прически за дълга коса, изглежда оригинално решение.