По искане на читателите на моя блог, аз предлагам малко по-деликатна, но интересна тема мъжко бельо. Стилен човек винаги се грижи за собствения си гардероб. На последно място тя заема в мъжко бельо, което трябва да бъде не по-малко елегантни и подходящи, отколкото бизнес облекло или обувки. Не сте мислили, че може да се угоди на модерния мъж на пазара дамско бельо, както и какви модели на популярни сега? Нека да разгледаме предложения производители и дизайнери.

Заслужава да се отбележи, че за стилно дамско бельо днес е представена в няколко посоки – това е класика, бельо в черно, бяло или тъмно син, или оригинални решения, ярки цветове и с цветни щампи. Мъжки коригиращото бельо, здраво стегнати форма, което позволява да се коригират недостатъците на фигурата. Термобелья, предназначени за запазване на температурата на тялото, се препоръчва да се използва в студено време или за практикуване на зимни хоби. Тук ще обясня за класически мъжки бельо.
Stylish mens underwear

Мъжки слипове

Модерна мъжка мода някои се отдалечава от традиционните плавок (гащи) и боксерки (семейники). Но на управляващия нови решения, като гащи, боксерки. Те са изрязани като зауженные боксерки, а защото седи плътно, като брифы. Този тип мъжко бельо има много предимства, както и перфектно обхваща тялото, поддържа и в същото време подчертава мъжки достойнства, които са особено популярни сред жените. Можете да ги носите с всякакви панталони, включително и под модерен тесни панталони скинни.
Stylish mens underwear
Най-голямо търсене се радва на бельо от памук плета, микрофибър или ликра. По-скъпи и качествени производители правят бельо от ликра с добавянето на мишуры. Фибри тенсел в уникално за изкуствено създадени материални ценности, те регулират влагата. Тъкани от тези влакна приятни на допир, това бельо ще продължи по-дълго и по-добре да седи.

Ако говорим за летните нови и интересни решения сезон 2014 г., австралийската марка „2eros“ освободени чудесна шорти ежедневие и основната икона. Първите имат тънки бамбукови плат, а втората е изработена от копринен сатен. Особено се харесва на мъжете сочни цветове на това бельо.

Stylish mens underwearИконата НаStylish mens underwearЯдрото

Колумбийската марка „Gigo“ доволен стилни мъжки къси панталони модни игри hisami впечатляващи цветове. Специално внимание се отделя на екзотични абстракциями, красиви модели, с големи букви и цветни принтове, които отличават този модел от останалите, толкова уникален и разпознаваем.
Stylish mens underwear

Мъжки панталони

Жителите на северните райони, Зимни спортове, както и всички други представители на силния пол, в студено време, тази подобрена бельо. Долни гащи могат да бъдат отнесени към категорията на „мачта хэв“, което означава, че те трябва да са с всеки човек, живеещ в този климат, тъй като у нас. Панталони-това е не само стилен аксесоар, но и да се грижи за собственото си здраве. Избирайте от топло трико, те са почти незабележими под панталони или дънки.

Мъжки ризи

Мъжки t-shirt — незаменим елемент бельо. Носенето на тениска под ризата си, в студено време тя позволява да се изолират и топлоизолационни свойства, като не позволява петна от пот се появяват на ризата си. Материал препоръчвам да изберете модели с дебелина памук плета.
Stylish mens underwear