Стилни аксесоари

Stylish accessories

В живота на всяка съвременна жена стилни аксесоари са от голямо значение. Защото те искат много повече, отколкото модно бижу, проявява своята индивидуалност.

Въпреки това, мода твърде мрачна в нашата епоха. Ето защо, все повече и повече жени предпочитат бижута е чудесна алтернатива на истинските диаманти. Освен това, често бижута играе ролята на „първа цигулка“ в създаването на образа.

Девизът на нашето време — „внимание към детайла“

Затова сред представени от разнообразие от различни бижута и аксесоари искам да избирате не просто радва очите, но в същото време качеството и отговаря на всички модерни тенденции изделия.

Малко за страните-производителки на бижута

Най-напреднали в областта на дизайна и модата са италианците. В Италия невероятно красива и качествена бижута-от класически до этники. Основната гордост на италианските майстори-муранское стъкло. Родината на този невероятен материал се счита за Венециански остров Мурано. Тайната на муранско стъкло, слезе до нас от дълбока средновековието, все още се пази в тайна. В семейства, стъклари се предават от поколение на поколение. Израствайки, децата им да станат истински дизайнери. Ако видите необичайно пръстен в Рим или Милано, можете да сте сигурни, пред вас — най-новата мода.

На изток, модната индустрия е Южна Корея. Евтина, но качествена бижутерия от Сеул, са търсени в много страни по света. Корейците spetsializiruyutsya Наведе кабели и цветно стъкло. И те са производители на най-добрите в света метални вериги, които тук се правят всички видове нетиране, с покритие и без него. Освен това, корейците произвеждат продаваеми покрити с диамантени брошки, колела, раци и щипки за коса. Тези продукти не се колебайте да си купите дори и придирчиви италианците и чопорные на френски език.

Австралия е лидер в производството на аксесоари в етнически стил. Нови бижута са създадени въз основа на древни рисунки на аборигените, лечение, в градски стил на съвременните дизайнери.

Сигурност и качество на бижута

Всички бижута, произведени в тези страни не само високо качество, но и хипоалергичен. За производство на висококачествени изкуствени бижута винаги се използват само на високите технологии „бижута“ сплави: сплави и месинг, които, за разлика от никел, използвани за производство на евтини продукти, няма да предизвика алергии.
Благодарение на високото качество на довършителни материали (сребро и злато 750 проба) и съдържание на платина група (паладий, родий и осмий), както и съвременни методи на пръскане осигурява изключителна здравина на произведената продукция. За украса се използват мъниста, емайл, дърво, кожа, камъни, мъниста и котешко око и известните кристали Swarovski.

Бижута

Днес купя бижута качество се внася не е проблем. Сега за удобство и удоволствие на клиентите на всички най-новите новини от света на модата и стил събрани в един онлайн магазин на бижута и аксесоари, където можете да изберете модерен аксесоари по ваш вкус.

Днес целият свят се напълни „bosomania“. В този сезон на мода са масивни и многослойни колиета, съчетаващ ярки елементи, които привличат вниманието към врата: стъкло, камъни, мъниста, пластмаса и метал.

Най-модерен през този сезон е богат на дърво, пластмаса, кожа, метал или ковано гривни, често в комбинация и стил. Също така носят и масивни пръстени, украсени с пайети и големи камъни, в съчетание с големи обеци.

Ако сте от софия, можете да си купите костюм бижута на едро в Москва на достъпни цени.