прически

Стилна мъжка прическа с къси и дълги челками в сезон 2018 — 2019

Как може да се промени драстично прическата си? Два варианта: да се обръсне налысо и да расте бретон. Ще говорим повече за втория метод. Бретон в прическа мъжки ще ви позволи да се коригира формата на лицето, да направите очите си по-изразителен и придават изцяло нов, свеж начин. За това, какви са мъжки прически с бретон и как те се променят своя облик, виж по-долу.

Кой е на прическата

Модерни прически за мъже-това е огромно разнообразие от възможности за избор, вариращи от класически и спортни до най-романтичните и дръзки образи. Освен това, ресни се провежда почти всяка модерна мъжка прическа и във всеки случай могат да променят значително външния вид.
Бретон също може да бъде различна, и тя се различава по:

    Дължина (дълго е по-подходящ за правоъгълен или овалния на лицето, и на кратко орозомукоида за кръгло и квадратно лице);размер (високи и закръглени, леко смачкани, кратък таралеж, и т.н.); Форма (фиг остър от една страна, овални, подковообразная, триъгълни и т.н.).

За да разберете коя прическа и каква бретон ще ви свърши работа, трябва да се вземат предвид текстура, дебелина и посока на растеж на косъма. За да изберете и мъжки бретон, който е подходящ, не е толкова трудно. Само трябва да се определи за себе си колко време сте готови да похарчите за полагане и грижи за косата.

Стилове мъжки прически с бретон

Ако смятате, модни тенденции мъжки прически, които ни излъчват звезди на киното и музиката, стилисти и дизайнери, става съвсем ясно е, че за мъжки прически с бретон – необходимост от настоящите и бъдещи сезони.

Ако никога не експериментира с косата си и винаги е предпочитал прическа без бретон, бретон са много различни, и не е задължително да върха на носа. Поради стилове мъжки прически не по-малко от жените, ако не и повече. Както писахме по-горе, най-важното-да се разбере с бретон форма, която ще зависи от форма и черти на лицето, структурата на косата, начина, професия и други важни аспекти.

Класически

Прическа за мъже класически-това е добре, защото за нея е доста лесно да се грижи. Въпреки че мнозина смятат, че тази прическа е подходяща момчета с високо чело и много правилни черти на лицето, прически класически мъжки могат да бъдат симулирани за всеки конкретен случай.

Най — важното- да се спазват правилата на обема. Че за подреждане, тук има възможности като стандартна дължина на косата от 3 до 7 см и дава простор за фантазията. Развъртиш с помощта на восък може да бъде гладка или елементарно – като това изисква случай.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Минимализъм

Чист мъжки прически в минималистичен стил, чудесно хармонира с дълъг бретон – този момент на модата от цял свят са се научили наскоро, но веднага ги взех на служба. Този вариант е идеален за тези, които обичат идея да носите бретон, но от мързел всяка сутрин се занимавам с опаковане.

Минималистичен мъжки прически с гъст бретон преодоля свеж и живенько и лесно да се работи на преки и леко къдрава коса. Но собствениците упорито къдрици на къдрава от тази идея, уви, е по-добре да се откажат: вашите lush къдрици е много по-лесно да се контролира, когато тяхната дължина не надвишава няколко сантиметра.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Спортен стил

Какво е спортен стил, в мъжки косата? Това е накратко выстриженные двете страни и задната част на главата с ножица и малко количество коса по челото, който няма да попречи да спортуват и да водят активен начин на живот.

И ако сте решили да се осигуряват за своя кратък бретон прически, нека това да бъде къс и компактен услуги, които не изискват специални грижи. Няколко леки удара с капка восък (или дори без), и сте готови да отделите на ден!

Бретон в този случай правят обикновено два слоя: долен — много кратък таралеж, който поддържа втората, по-дълъг слой на косата ви и ги предпазва от залепване към челото му.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Ретро

Най-популярни през този сезон мъжките ретро прически с различни раздяла и skulpturenmuseum къдрици, като в 50-те години. Тази прическа не губи своята щедрост и елегантност получава нотка бунтарства-това е нещо, което е необходимо за представяне на денди.

Ретро мъжки прически доста практични – модерно, мощно укладочные средства чудеса, и почти нямат косата през ден. Друго нещо е, че процесът на инсталация отнема малко повече време от обикновено – но крайният резултат си заслужава. Бретон и коса от двете страни на сравнително не дълго време, но направления са предвидени в посока на горната част на красивата вълна, и той не се намесва важни дейности.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Авангард

Поразителен е контрастът между дълъг гъст бретон и выбритыми от двете страни и задната част на главата е чудесно за създаване на авангардни модерен външен вид и, между другото, този вариант работи добре с малки и средни мъжки бретон (но не е задължително да е настроен правилно за това е важно!).

Този вариант изглежда добре на хора с високо чело и продълговата форма на лицето, но ако сте собственик на буйни бради и мустаци, всички карти в ръцете си. По-добре да не мисля!

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Елегантен стил

Елегантен стил мъжки прически – е, преди всичко, точност, чистота, липса на резки преходи в дължина на косата и романтични свободни кичури. Възможности тегло: canuck, със значителен брой в челото, англичаните с чист пробором и средна дължина на косата по цялата глава, мода мъжка прическа Гитлерюгенд, да слиза от една страна с дълъг бретон и дори мъж Боб. Малко повече внимание на косата сутрин и ти си винаги побеждаешь.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Лесен каша

Ако имате хубава коса, избирайте дебели, дълги, текстурирани бретон, сложи, че с помощта на специален восък. За да прическа не изглеждаше „непрофесионално“, трябва да се нанесе крем върху върховете на пръстите на восък и нежно ерошить косата си, а след това приглаживая выбившиеся от масите на кичури на слепоочията и задната част на главата.

Усещането, че ти си выбралась от леглото, не трябва да бъде. Нека другите да създават впечатление, че косата малко разрошени от вятъра или нежни ръце жени – и нищо повече. За допълнителен ефект може да се поръси СС лак – така си елегантен бъркотия ще продължи през целия ден.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Симетрия и асиметрия

Класически мъжки прически незабавно ще се превърне в неформален, но все пак изключително стилен и елегантен, ако те са добавили светла наклонена бретон. Това е мястото, където сега има бунт калибриран смели симетрия и асиметрия!

Краищата могат да се профилировать с ножица или бръснач, за да го направи по-млад и свеж. Важно е да не се прекалява с укладочными средства – това може да се направи прическа небрежен и [неясно]. Пилинг на лак за нокти или гел не е необходимо – нека косата свежа вълна пада върху челото. Чудесен вариант за момчета и момчета!

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Стайлинг на коса за мъже

Ако косата е по-дълга версия на „бокс“, което във всеки случай е необходимо, за стайлинг на коса. Паника преди време не си струва – в повечето случаи са подходящи бретон е много просто и бързо, и да се поддържа идеалното му състояние в рамките на деня не е необходимо.

Идеални бретон с различна дължина в различните страни. Единственият полагането трябва да се извършва само на чисти косата, в противен случай резултатът е съвсем непредсказуемо.

Ако имате къса или средно ресни, е необходимо:

    Дръжка направления на пяна и се оттегли с тях на тънка гребен или четка;леко въже ги подсушете със сешоар, а след това се поръсва с бретон лак.

Stylish mens hairstyle with short and long bangs in the season 2018 — 2019

Ако сте щастлив собственик на мъжки прически с дълга страничен бретон:

    Косата трябва да бъде нагоре, и от лицето (дърпа бретон по-горе или по-долу, което го прави по-гладка или небрежност). Въоръжете се с кръгла четка и тази четка се задават в правилната посока нишки под струи на топлия въздух. Преди да използвате сешоар, за да кандидатстват за термозащиты;след окончателно изсъхване, може да се използва утюжки за постигане на идеална гладкост. И обратното – за по-къдрици, използвайте маша;затегнете резултат с помощта на специален восък или гел за мъжки прически, стабили такава степен небрежност или гладкост, което искам;СС поръсва се с малко лак за коса.

Модерни прически за мъже с бретон 2019

Не всички мъже знаят, че прическата те наистина са – и да експериментират с готови блокове. Я подстрижа еднакво от училище, и дори и да загуби в младостта си гъста коса, няма да промените нещо в своя начин.

Важно е не само да следват тенденциите на мъжката мода, но и да се обърне внимание на индивидуалните особености и в това ще помогне на близки хора и вашият фризьор, чието мнение си струва да се слуша.

Изборът на мъжки прически, която върви само на вас – невероятно вълнуващо преживяване, което със сигурност ще донесе плодове: хармоничен външен вид, чувство на увереност и комплименти от други.

Theme by Anders Norén