стил

Стилисти съветват: научете се да скриете недостатъците на фигурата си и не се страхувайте!

Всяко момиче мечтае да бъде неустоим и привличат мъже, като нектар от пчели. Но не всяка представителки на прекрасния пол е надарен от природата с красота, като гръцка богиня.Stylists suggest: learn to hide figure flaws and do not be afraid!

Разбира се, сега много неща, които ще ви помогнат да пишат красиво, да се превърне грозното пате в красив лебед. Сега козметика и косметология прави чудеса. Момиче да намери лек грим, тъй като тя не разсейва окото. Но ако въпросът фигура, не е в лицето.Stylists suggest: learn to hide figure flaws and do not be afraid!

Не е стандартен, не значи не е на мода

Тогава ще помогне на правилно подбрани дрехи. Момичета с недостатъците на фигурата не си струва сляпо да следват модата, за да отдадат целия си тенденции и носят всички най-модерни. Обикновено, поклонението на мода, прави го по-лошо. Дебели бедрата опъната прозрачна гамаши, рокли, къса тениска, под която стърчи дряблый корем. Момичета спряха да мислят за това как те изглеждат от страна, те са много по-важно е, че те са „на мода“.
Но всички модни неща, в по-голямата си част са за момичета с добри форми и по-висок растеж. Сега той се счита за стандарт за красота. Но какво да правят онези, които природата не е овластена такава красота? Те просто трябва да изберете правилния дрехи. Правилно подреждане на акценти, изберете аксесоари, защото те са толкова често играят основна роля в начина на.Stylists suggest: learn to hide figure flaws and do not be afraid!

Научете се да скрие недостатъците

Момичета с недостатъците на фигурата, на първо място, за да призная за себе си, че те имат този недостатък и за да се скрие това. И ако имат недостатък, той трябва да бъде достойнство. Така че необходимо е да се подчертае го винаги. Всички изображения трябва да бъдат избрани най-невероятни фигури. Това може да бъде и повече от една, може би заслужава повече, отколкото той знае техния собственик. Достатъчно, за да прикрият недостатъците си, като себе си на околните, подчертават вашето достойнство. Повярвайте ми, комплименти не се принуждават да чакаме.
И тук, когато сте се научили как да изберем акценти в облеклото, не да се организира сцени, където има дефицит в много ярки и привличащи внимание, когато намерите своите силни страни и да се научат да наблегне на тях, тогава вие ще станете по-уверени в себе си, честен поглед върху себе си. Ще бъде по-спокойна вътре, и ще разбере, че можете да се обличаш по-смело. Но това съзнание трябва да дойде чрез логически аргументи, а не от съображения за „аз съм богиня, не ми харесва не гледай“.Stylists suggest: learn to hide figure flaws and do not be afraid!С течение на времето, ще започнат да се чувстват своя стил, и ако сте направили всичко правилно, той ще бъде ваша и вие ще трябва да отидете. Не забравяйте, на първо място да се скрие недостатъците, после търсим предимствата и тогава вие ще започнете да получавате по-смели неща. Само става по целия път, вие ще знаете, че е добро за вас и кое е лошо.
Най-важното, не слушайте приятелките, ако те започнат да се смеят над вас, защото вие носите разкроена дънки (които сега, между другото, е на мода).
Не забравяйте, след като започнете да крие своите недостатъци в най-скоро време ще се появи и достойнство. И не следвайте сляпо модните тенденции. Нека бъде смях в гащите, но краката ви са наистина красиви, дълги и прави, за разлика от своите къси и криви. Stylists suggest: learn to hide figure flaws and do not be afraid!Повярвай, след време ще има свой индивидуален стил, който може да започнат да подражават на всички дами във вашия град. Най-важното нещо в начина, това не е модерен стил и цвят, и как можете да го усетите.

Theme by Anders Norén