стил

Стилен и модерен коляното чорапи момичета

Stylish and fashionable knee-high socks – girlsЧорапи – един от най-сногсшибательных неща в гардероба си. Изрязване на чорапи имат своята история, те са многократно излиза от мода и се върна обратно. В много страни, коляно – задължително облекло за момичета-момичета.

В съвременния пазар На дрехи, чорапи, представени в голям асортимент. Те са изработени от различни материали, така че да ги избират в зависимост от времето и личен стил-това не е трудно. Чорапи имат едно огромно предимство – те могат перфектно да скриете някои несъвършенства по кожата, но с голи крака, придавайки им особена женственост и сексуалност.

има?

Облекло
Stylish and fashionable knee-high socks – girlsЗа да изберете правилно чорапи. Например, зимата ще е неуместно да се носят тънки чорапи, които са идеални за летния ден. Найлонов плат се предлага в различни тежести. За ориентация в по-широк избор на найлон Голф използва единица за обозначаване на плътност Ден.

    От 5 до 20 на много тънки чорапи за употреба в горещо време; от 30 до 60-това е чудесен резултат за дневна чорапи в обичайния хладен летен ден; 70-100 – изолирана чорапи (които могат да съдържат памук) – отличен вариант за по-хладните есенни дни.

Така че дрехите изглеждат добре на крака, по-добре закупят модела с добавянето на полиуретан влакна, които придават еластичност.

Спортни чорапи
Stylish and fashionable knee-high socks – girlsТези модели са необходими за практикуване на този спорт у дома, в спортни зали и на открито. Добро качество на чорапи имат ефект на сгъстяване. Обикновено те са изработени от естествени материали, които позволяват на краката да дишат и не сдавливают крак под коляното.

Топли, терлици
Stylish and fashionable knee-high socks – girlsCrochet модели обикновено са произведени от естествени влакна – памук и вълна. Те са абсолютно необходими за жените, които предпочитат да носят чорапи в студена зимна време. Добре изглеждат чорапи от вълна, свързани ръчно.

Как да носите чорапогащи над коляното?
Stylish and fashionable knee-high socks – girlsЧорапи над коляното препоръчват носенето на момичета с ниска растеж. Те визуално удължават краката и ги правят по-тънък. Да не е да се изгради силно чувство на откритост, можете да ги носите на тънки найлонови чорапогащи.

Много жени перешагнувших 30-годишният чужбина, не позволяват на себе си да придобие в гардероба на Този вид облекло и трикотаж-прекалено вулгарно. Но младите хора с удоволствие ги носят не само през деня, но и в делнични дни.

Как да изберете, на дясното коляно?

За да не се развалят външния ви вид, е препоръчително да изберете правилните чорапи. Има няколко критерия, които ще ви помогнат не само да създадете собствен имидж, но и да скриете недостатъците.

Чорапи къси или със средна дължина, не е подходящ момичета с нестройными краката. Разбира се, много хора не показват комплекси, че природата излъгани им много красиви крака, и смело носите един и същ модел на голф.

Високи чорапогащи тъмни нюанси спокойно може да се носят момичета с подпухнали крака, но само ако бедрата не са твърде широки. Коляно-дължина над коляното визуално удължават растеж и тъмен оттенък усилват този ефект.

Твърде високи момичета с постно краката трябва да се обърне внимание на контрастни цветове и модели на чорапи. Те ще визуално съкращаване на дължината на краката, и светлината на коляното нюанси визуално придават обем на телето.

С какво се носят чорапогащи и как правилно да съчетаете своите?

В дрехите има много различни стилове. Модата и значително привлекательней за любителите на голфа са късметлии, защото могат да се носят с различни дрехи.

Леки летни чорапи изглеждат добре с къси рокли и поли в сгъвката. Но с пола, с която ще отговаря – не винаги. Това трябва да бъде кратък модел, за предпочитане по-светли тонове.
Ако много тънки чорапи, полата трябва да са от лек материал. Идеал – Fit нагънат. Това ще създаде начин на ученички и скоба. Този стил не струва много да се включат, ако момичета на възраст над 25 години.
Stylish and fashionable knee-high socks – girlsЧорапи вървят добре с къси рокли, дълги пуловери от типа хитона и туники. Добре, ако дрехите са малко наличност. Тъй като коляното отлично седят на крака и се повтаря формата на долната част на краката, широко отразена фигура няма да изглежда добре на този фон. Леко широки дрехи е идеално, ако искате да изглеждате стилно и не е твърде контрастиращи разгледаме по-смело.

С какво се носят топли терлици?
Топли чорапи да се носят с къси палта. Ако едно момиче иска да изглежда екстравагантно, тя може спокойно да се носят високи чорапи с дълга коса, в крайна сметка, с дълга цепка отпред, за да покаже крака. От по-плътен материал голф, толкова по-здраво трябва да бъде дрехи. Това се отнася не само пола, но и шорти.

Какви обувки да се носят чорапи

Ако едно момиче иска визуално да удължите краката си, трябва да изберете обувки в тон коляното. Добре дошли на всички обувки с ток по-долу средата на прасците, но не и сандали. Това е открит вариант на обувки, който изглежда зле с чорапи.

Много модерен стил на днешното време – чорапи в комбинация с обувки. Често могат да се срещнат момичета, които носят кафяви ботове за черни чорапи до коляното. Спортен приемливи чорапи с мокасини, маратонки, и дори точните модели маратонки.

Чорапи придават неустоим финес на женските крака, така и масивни обувки ще изглеждат нелепо на краката си.

Theme by Anders Norén