Какво може да бъде по-ярко и по-горещо, отколкото червени ноготочки? Струва си само да се проучи добър набор от снимки на модата и последните тенденции на червен лак за нокти-2018 и можете веднага да определите кои цветове ви безумно полюбившаяся модницам. Но в действителност, огнен цвят е израз на себе си, убегаю на енергия в организма, бързо и позитивно настроение.

Stylish red manicure — photo

Стилен принт на червено маникюр

Червен маникюр: дизайн, снимка

Е, някой се опита да се боя ноктите в червено, поне веднъж в живота си? Вероятно няма такава. Но този цвят се нуждае от специално лечение:

Stylish red manicure — photo

Модни червено яке

Безупречен ноготочки и кожичките, пресни и добре поддържан кожата на ръцете се обърне внимание само на красиви пръсти и ръце. Недопустимо е да се разхождате с лющеща се, скъсани или повредени нокти. Под тези нокти, можете да изберете дрехи и успокояващи неутрални и пастелни цветове, и можете спокойно да използвате червено или черно. Тя ще е страхотно червило или обувки в тон лак. Stylish red manicure — photo

Червен маникюр с червено червило

Да се създаде шедьовър:

Лакове на желаните нюанси. Шеллак.

На снимката можете да видите сочни червени 2018 настоящите правила маникюр с шеллак.

Stylish red manicure — photo

Риана съчетава в себе си червен лак за нокти със същия цвят червило

Сред най-модните и забележителните тенденции:

  обикновен лак за нокти върху всички пръсти – подходящ за всякаква работа, дейности и гости; малки декорации (стразики) на Луната на всички пръсти или украшение повече от 1-2 пръста. Това ще добави жар, и ще бъде най-елегантната Кралица на партито във вечерна рокля и на токчета;

Stylish red manicure — photo

Червен маникюр с кристали

  класически, до върховете на ноктите, червен френч по-елегантни и шик никъде; „сезонни“ уникален дизайн – ягоди, ябълки, череши или Коледни символи – много невероятен сезон, но причинява леко учудване в ресторанта winestone.

Stylish red manicure — photo

Червен маникюр с вишенками и цветове

Магнитен гел-лак „котешко око“.

Невероятно Дъгата червен маникюр с гел лак, дори на снимката зашеметяващ. Модни тенденции на нашите 2018 г. на първо място в избора на модата. Опитайте уникално!

Stylish red manicure — photo

„Котешко око“

Най-красив дизайн на нокти

Определение за „красива“ идва от „червен“. Това е, вижте примери в снимки и вдохновляйтесь:

  Нюанси на череша, червено, розово… всеки хензел и в своя тон, или да има наклон „участък“ по цялата дължина на всеки нокът. Ако добавите повече от черно, за да бъде готом.

Stylish red manicure — photo

Наклон на червените нокти

  Червено, червено, самата Руби + френски вече някаква яснота и елегантност, а огненото тон ще добави и закачливи нотки. Червено и черно – можете да откриеш всички фантазии. Рисува в черно и само на един (два) лак за цифра, а останалата част покриване на червено, или да се смесват тези два цвята в повторенията или Омбре. Този стилен маникюр е подходящ за вечерта, всеки официалното излизане или се подчертае строг и малко арогантен начин на работа.

Stylish red manicure — photo

Червен маникюр с черен модел

Stylish red manicure — photo

Черни лабутены с червена подметка идеален за този вариант

  Червено-бяло – в стил „ягоди със сметана“ много вкусно и забавно. Можете да рисувате бели цветя на червен фон, и дори няколко камъни, за да отида. И, разбира се, червени и бели Коледни цветове. Не забравяйте, че зимата е игриво, с помощта на Коледни мотиви (снежинки, Дядо Коледа, Коледни чорапи и т.н.) и да се моля на себе си и на други наистина празнично настроение.

Stylish red manicure — photo

Червено с бяло

  С кристали, които все още ще добави блясък и яркост вече в ярки цветове? Но ако случаят е особено тънка, може да кристали, за да не е само за намаляване на причиняващи прямота нашият маникюр и да се създаде луксозна елегантност.

Stylish red manicure — photo

  Червено-златни – за партита и подчертават статус. Брайт плюс скъпо. Страхотно изглеждате на снимките, сусальное злато никел колела за избор и рисунки в злато на червено.

Stylish red manicure — photo

Червено злато

  Ефект на счупено стъкло – коригира вариант, важното е да се измери, защото излишък „стъклен“ ефект на обратна нервно. Вижте снимки на съвременните модни тенденции за популярни червен лак за нокти и да направите най-фантастично красив дизайн. Мат – нека да сравним с шофьорите, които, противно на установените гланц (или металик), изберете матиран цвят вашия железен приятел. Матиран много по-рядко, и има оръжие, може да се възползва от това. И на лента, кристали и един нокът, или да украсяват черен модел и Белиссимо!

Stylish red manicure — photo

Матиран червен маникюр с кристали

Stylish red manicure — photo

Ако обичате много бижута на пръстите – пръстени от интересните форми и видове – матиран маникюр перфектно подчертават им величие.

Цвят на огъня на къси нокти

Изглежда, целият този лентяй такъв ярък, но кратък. Но това не е така. Искам този цвят и удобен за нокти, ароматен и не прекалено дълги? Лесно:

  плътен огън за кратко да спретнат ноготочки изглежда не по-малко впечатляващо и дълга;

Stylish red manicure — photo

Ейми Poehler

  Вие не можете напълно да се боядисват нокътната плоча и се оставя за малко в страни, за да увеличите визуално дължина, се прилагат вертикални райета или ленти с черен цвят – това е визуално удлинит нокти и маникюр ще искрят специални;

Stylish red manicure — photo

Стася

  да се подчертае Луната кристали; между другото, не е задължително да допълват триъгълна дупка, изглежда бомба-това определено е най-красив и индивидуален дизайн за къси нокти; 1-2 ноктите да направи фигура в бяло или червено. Начертайте сърцето си, за да добавите женственост и романтика или ще флорални мотиви;

Stylish red manicure — photo

Стилен червен маникюр за къси нокти

  бистър гранат типсы – френски ще даде визуална дължина и грубите изтънченост.

Stylish red manicure — photo

Грета gerwig с червен маникюр за къси нокти

Важното е, избора на червен маникюр – не се страхувайте да експериментирате. И се чувстват причините за ноктите смели, и победител, който лесно и умело преодолява всякакви препятствия в своите мечти и цели.

Stylish red manicure — photo