грим

Стил грим

Преди да направите Опушен грим лед, подгответе вашия работен Арсенал, тогава какво да прекъсвам творческия процес. За да се направи такава прическа, ще ви трябва:

добър тонален крем, подходящ цвят на кожата, фондация коректор и специална основа под сенките; тъмни матови сенки, за да се използва като основен цвят; лек и среден матово покритие, бъдете сигурни, за да ги вземете в цветове, които тъмен основен цвят; черен, добре отточенный молив мазна текстура; черна спирала за мигли с обемен ефект, няколко фалшиви мигли и лепило за тях; гъба, плосък и космата четка-апликатор на базата на пяна.

Сега ние ще стъпка по стъпка се анализира техника грим в стил „Smokey айс“:

    Кремове дават лицето на хомогенен цвят, скрива всички пъпки, родилни белези, оспинки и т. л. с фарове маскировали недостатъци в областта на очите и нанесете тънък слой тонален крем на горния клепач. Линията на горните мигли задръжте стрелката“ малко по-тънка „стрелка“ се провежда за растежа на миглите на долния клепач. С помощта на апликатор леко сенчести линии, което ги прави контури не е много ясно. Малко разочарова и лигавицата на долния клепач. Четка с меки косми, нанесете най-тъмния нюанс. Те трябва да бъдат разположени по хълмистите части на горния клепач, малко над контура на външния ъгъл на окото, така че той не докосвайте вътрешния му ъгъл. За по-голям ефект, може да се сложи сянка върху леко увлажненную повърхност. Начало на по-тъмните тонове се нанасят междинни сенки. Граница между цветовете в сместа така, че линиите не са забележими и цвай плавно перетекали един в друг. След това средният тон се нанася върху долния клепач тънка линия. Най-светъл нюанс, предназначени за вътрешния ъгъл на очите и зона podrobnoi. Почистете с помощта на мека четка и отново поставяме сенките преходи, като гладка. Туш, за боядисване на мигли на няколко слоя, а след това и в ъгъла на окото си лепило няколко дълги изкуствени мигли.

Сега за грим в стил „Smokey айс“!

По принцип, гримьори има много идеи за това как да се направи Опушен грим лед и грим, също има доста много. Сенки за „Смоуки и лед“ може да събере всички, важното е да се запази една цветова палитра плавно посочи преходи между цветове и да доминиращ в най-тъмния нюанс. Но някои стилисти, напротив, предпочитам да покрие подвижното част от век светли сенки върху клепачите във външния ъгъл нанесете преходен оттенък, а тъмните само „рисува“ очертанията на външния ъгъл, например, визуално „бране“ леко наведе очи. Долните клепачи, казват те, е достатъчно, за да донесе на молив до средата, без това да повлияе на вътрешния му ъгъл.

Полезни съвети от опитни гримьори:

Грим „опушен грим“ — това е грим, в която се поставя акцент единствено и само на очите си, така че устните трябва да бъдат боядисани в светли, неутрални нюанси червила, а по-добре блясък и естествен цвят, с ефект на увеличително. Ярки цветове, особено на червена череша демонични нюанси в грима, не на място; може да се използва мастило, различни цветове, особено, ако това подчертае Цвета на очите, но черен все още класически; Смоуки айс-това не е само грим, въпреки че само едно момиче мислят по друг начин. Ако планирате да го пробвам за дневна употреба, изберете елегантни пастелни нюанси на кафяво-кафе, сиво-маслина, розово-прасковен цвят на цвят и моливи, тютюн, сиво, кафяво на цвят; работа с малки или boscoesarmy очите си, не забравяйте да вземете карандашные линия до вътрешния ъгъл на окото не си струва, особено на долния клепач, също не се допуска да го лигавицата, тъй като е по-визуално намаляване на очите. за удължаване на миглите може и трябва да се използват специални клещи; Опушен грим айс е приемлив за използване не са три, но два цвята; не забравяйте да вежди красиви, ясни форми и да ги боя така, че да са колкото се може по-близо до цвета на косата; скулите подчертано нежен, деликатен нюанс от руж;

За съжаление, много често момичета, дори дотошно, и ясно, като следвате стъпка по стъпка инструкциите, не мога да пресъздаде опушен грим. И въпросът не е, че гримът им не са подходящи, правилно направен той е идеално подчертава индивидуалността и красотата на всяка жена, само малко да експериментират с бои, линии и всичко ще се оправи.

Theme by Anders Norén