прически

Стайлинг на коса разсейвател

Hair styling diffuserВ идеалния случай, за да създадете ефект къдрава коса, сухи кичури коса, естествено.

Днес, обаче, много от нас просто не е достатъчно време, за създаване на сложни прически. Дифузор е популярен във всички времена, тя ви позволява да добавите обем на косата си и да им даде ефект естествени кудрей.

Дифузор – това е по-плоска струя на сешоар с дълги или къси шипове (пръстите на краката), които могат да се използват за създаване на триизмерни стайлинг. Въпреки това, ако имате тънка и права коса трябва да работим усилено, преди да получи очаквания резултат!

Полагане на конус е много удобно и лесно, особено за обладательниц химически вълна.

Дифузор-това е тампон за сушилни, който има широка выемкки строго пръстите, които позволяват създаване на съраунд обдув.

Тази процедура е напълно безболезнена влияе на здравето на косата, тъй като в процеса на сушене с горещ въздух се оттича чрез страничните дюзи.

Hair styling diffuserСтил с дифузер много просто. За да започнете, нанесете върху мокра коса, малко пяна за коса, и постепенно суха коса, повдигане нагоре.

Тази прическа е подходяща за къса коса, Освен това, ако сте собственик на каре прически, можете да направите много убедителен прическа!

След полагане на крайния не срешете косата и да ги лак за коса.

Ако имате дълга коса, тогава ще е идеална прическа с леки вълни.

Технология за създаването му е идентичен с къса коса. Освен това, дифузор може да се оправям косата. За това по време на сушене се използва конус с дълги пръсти. По време на процедурата, сгънете коса и гребен им.

Hair styling diffuser

Преди началото на оформяне на косата с дифузер, леко суха направления и гребен им. След това използвайте пяна за обемна коса, която не склеивает направления.

Суха коса под ъгъл 90 градуса, внимателно повдигане на корените на косата. Не се страхувайте, чрез дифузер въздух се разпределя равномерно, това няма да навреди на косата ви.

През 80-те и 90-те години, сешоари за коса винаги е вярвал дифузьор дюзи. Днес, обаче, тя може да се закупи отделно. Освен това, има сушилни с подвижни пръсти, пряката цел на които е за масаж на скалпа.

Това има своите плюсове, защото подвижен конус е по-приятен за използване, а освен това, той осигурява допълнителен обем. До покритие.

Дифузор с подвижни пръсти идеален за подреждане къдрава коса, той е идеален за всички тези, които са къдрене (на апарат).

При избора на дифузьор, обърнете внимание на дължината на пръстите. Дифузор с къси пръсти ще добавите обем на косата, но дълги пръсти в косата си, образувайки къдрите по цялата дължина на кичура!

Theme by Anders Norén