прически

Стайлинг на дълга коса

Styling long hair

Красива коса допълва образа на момиче, което го прави женствена и привлекателна. Ето защо жените често се притесняват, като оформите дълга коса у дома. Изобретен няколко доста лесни начини на самостоятелно стайлинг на дълга коса.

Styling long hair

Полагане без гребени

Ясно е, че една добра прическа предоставят само на чиста коса, така че се извършва полагане на ръце след измиване на главата и предварително да вържете косата, която придава абсолютна естествеността на този процес.
С Curl, за да формират висока опашка, която се закотвя стегнат ластик. Еластичен obkladyvaetsja къдря не до края оставя се една малка линия. В основата на опашката, краищата на клипове с шипове.

Следващата стъпка-Полагане. Оформени опашки около шевове, внимателно издърпайте къдрици поколебал. Това трябва да стане бавно, усещане за всяко направление, без да нарушават фигурата задуманной прически. За скорост може да се изтегли на няколко направления, от една страна, да не забравяме за шахматния модел, а след това от друга страна. Направления могат да бъдат тънки или широки, колкото искате. Пускането на косата си, трябва да погледнете в огледалото и, ако е необходимо, да определи кои-то се навива, и после да снасянето с помощта на лак.

Стайлинг на коса пеперуда

Този метод е прост, за него трябва тугая лепило и лак.
Просто трябва да се вземе направление къдрици с лявата ръка, ухо, тя се дели на три части. След това плитка коса и постепенно добавете още един кичур коса от общата маса. Тъкане на въпрос от лявото ухо до дясното и след това се определя от дебела гумена лента. Коригирани косата след дъвка са разделени на кичури с интервал, през който дърпайте опашката на косата.

От опашката образуват няколко кичура коса и оплетени тънки опашка, върховете, покрити с лак и се пропускат през интервал от. По този начин, двойката крила (като пеперуди), краищата на които са вплетени в голяма плитка.

Като оформите дълга коса предлага и трети вариант на прическата. За стайлинг ще се нуждаят от няколко каучук и заколок. Вземете зад ухото малък кичур коса и да оправят я жгутом, движейки се към друг ухото си. Окото трябва да бъде буйни, движещ се хоризонтално. Косата вплетени в косата си и закрепени по цялата дължина, с помощта на игли. Останалата част от къдрици ще е в ниска опашка и се фиксира на ластик. За да се прикрие дъвка, трябва да бъде тънка нишка основата на опашката.

Styling long hair

Сушат

Да използвате сешоар за стайлинг на дълга коса в домашни условия — най-лесният и бърз начин. Сешоар-чудесен инструмент не само за бързо сушене на косата, но и маша къдрици с помощта на кръгла четка. Оформени с гребен къдрици, то тогава трябва Да се въртят с тях внимателно, гребен с четка, чрез създаване на необходимата пищност.

Косата, не расчесывая, разделете на кичури в къдрици.
С помощта на сешоар, Муса и гребени, за да се създаде мръсен стил, който се превърна в мода. Ние не говорим за косите си като „аз съм луд“, и да определи бъркотия. С помощта на гел или Муса косата по цялата дължина на намажете, без да докосва корени. След това всеки кичур е изсушете със сешоар с кръгла гребен в хаотичен ред, без драскотини.

Удар маши за коса

Красива дълга коса в стил къщи, можете да използвате обикновени маши, които трябва да бъдат подбрани по вид и плътност на опаковани коса. Косата на ролки вятър, като се започне от върховете към корените, а след това от получения къдрици направи задуманную полагане.

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair  Styling long hair

Styling long hair

Styling long hair

Theme by Anders Norén