Стайлинг на дълга коса: лесно, зрелищно екстравагантно

Styling for long hair: easy, impressive, extravagant

Дългата коса е винаги красива и женствена. Въпреки това, много дами се отказват от природна красота заради тежка, според тях, съдържанието на такива прически. И съвсем напразно – просто трябва да свикне, за да придадат на косата малко време всеки ден. И разнообразие на прически ще ви помогне винаги да изглеждате впечатляващо и да е различен всеки ден.

Сложи сешоар

С помощта на сешоара може не само бързо да изсъхне, но косата и ги сложете в предварително определена посока. Сушилни все още нужда от кръгла четка (големи) и можете да започнете:

    Първо, малко сушени косата по цялата дължина, расчесывая им. сега повдигнете срешете косата от корените и се насочва струя въздух под корените – да се направи тази процедура през главата, направление за прядью; а от върховете на всяка нишка, увиване на косата на четка и подсушете го и след това просто да срешете косата си обикновена гребен с редки зъбци – просто малко распушим им. ако ще се използва през цялата тесен гребен, можете да получите малки къдрици, вярно е време отделите много повече.

Е, сега да импровизират и да се създаде стилен и модерен прическа, като се започне от вече раната на косата. Можете просто да се залепи косата обратно на главата си и позволете на няколко къдрици напред, може да се направи красива, пищна опашка cucarachas на върха – само няколко къдрици по слепоочията и на врата. И това са само два варианта, и прическата може да излезе съвсем различна – от прост нож в гърба на нишки в ум-разпенващ вълните по цялата дължина, украсена с лъкове.

Styling for long hair: easy, impressive, extravagant

Как да bouffant

Той само изглежда, че руно-това е старомодна и смешен, а в действителност в главата си прическа може да бъде стилен и модерен, и дори и творчески. Важно е да се знае, как да направи тази прическа за дълга коса.

    Първо измийте косата с шампоан и балсам за коса, не трябва да се бърка, а именно necesitates; Сега тече гърба си – вдигна кичур и започват да „gustito“ косата си от корените, а след това се движат по спиралата, оставете девствен район на бретон и горната част на главата, тогава ще бъде по-лесно да оформят едно парче образ; по-добре да оставите руно само половината от нишки (дължина), тогава може да се пропусне ключалката на гърба, врата и раменете. Ще се окаже, че е нещо като водопад – „турбулентен поток“ в горната част и тече „струя“ надолу.

Моля, обърнете внимание, че тази стайлинг на дълга коса трябва да бъде направено чрез блокиране на средства, например, лак, пяна или мус. След това, като се върнете у дома, просто да донесе коса – измийте косата си с шампоан, третирайте я с климатик и внимателно срешете. Не ги сушете с помощта на сешоар – вземете косата си, сложете на косата си и често не ги тероризира с горещ въздух, тъй като тези прически са негативно влияние върху структурата и външния вид на вашите къдрици.

Празничен вариант

Стайлинг на дълга коса за специален повод предполага използването на големи количества укладочных средства, наличието на свободно време и търпение. Но повярвайте, резултатът няма да ви разочарова. Така:

    Разделете косата странично пробором, но само в района на бретон и горната част на главата старателно изчистени и добре фиксирате с лак; Сега вземете останалите направления за тях, се разделят на две равни части и ушите се затварят няколко dulci; издаване на направление от всеки dulci и един от бретон (от храма); свобода косата се превръщат в нежни къдрици с маша.

Това е само на пръв поглед, процесът е сложен, и в действителност, тези прически са направени буквално за половин час. Празнична стайлинг на дълга коса, винаги предполага използване на блокиране на средства – в това изречение трябва да бъдат сигурни, за да направите идеално гладка зона бретон и горната част на главата. Но dulci, който е много моден през този сезон, замъкът не е необходимо – само колко от тях са шипове, и малко распушим.

Екстравагантен вариант

Ако отидете на парти, искате да изглеждате не просто добре и эпатажным и екстравагантни, опитайте следното:

    Първо, разделете всички косата на три равни части – чело, на горната и долната част (глава и шия); сега се събират опашки в ред. Опашки трябва да се стегнат и добре се определя гумени ленти; вземете първо опашката, направи примка от косата и протащил я през венеца, но не се дърпа напълно, и да спре някъде по средата – ще се окаже, че е нещо като петушиного на опашката; тази процедура се прави с всеки три опашки.

И така, нека да видим какво сте направили – точно-още космически изображения, ултра модерен. Сега всичко това трябва да се налива лак може да бъде украсена с пайети, кристали и дори пера – тук всичко зависи от вашите желания и темата на партито. Такава зидария експлозивни и строги в същото време, дълга коса има отрицателни последици прекалено плътно, прекалено много фиксация и блясък. Прическа, разбира се, можете да правите различни, но остана само едно правило – всичко трябва да е подходящо.
Styling for long hair: easy, impressive, extravagant

Опашка

Нищо не може да бъде странно и сложно – обикновена панделка, и с такова полагане на дълга коса няма да има проблеми, и красотата е гарантирана! Можете просто плитка обикновените коса и увийте във формата на дульки, и можете да започнете да заплетать от бретон и се движат в кръг, все по цялата дължина – така прическа, че дългата коса може да направи произведение на изкуството.

Можете да разделите косата си на равен път (на косата) и плитка две плитки – това е училище, най-често срещана. Но в същото време, издърпайте няколко прядок отпред и от двете страни – ги оставя направо и да видите, колко стилно и модерно да е строго вижте. Прически с плитки отдавна се превърна в добра традиция и класика – можете да навиват наклонена обиколката на главата или плитка няколко косичек, а после да ги събере заедно в една опашка. В крайна сметка, ако се прави прически за дълга коса, може да излезе с много различни варианти, така широко, да импровизира и мисля, че много други са само на възхищение и възторг.

Само не забравяйте – фризьор може, разбира се, са много различни, но първото нещо, което трябва да направите здрави и лъскави къдрици. Така че грижи за си коса-това е не само стил, който за дълга коса просто безброй, но в правилната миене и използването на маски за укрепване, овлажняване и растеж. Знаейки, колко е красива дълга коса в стил всеки ден изглежда по различен начин, за да създават свои собствени изображения, и винаги да бъде оригинален, модерен и стилен.