Съраунд връзка: Как да се направи?

Отдавна обема на косата кок и е фаворит за спечелването на модния писта. Я предпочитат да носят момиче, защото тя изглежда просто и същевременно елегантно. Благодарение на проста техника на полагане, той може да бъде създаден в различни интерпретации. И най-важното, прическата може да направи у дома. Чудесен всеки ден за коса. Е, днес ние ще говорим за вида на гредата на косата и поговорим за това, как да създавате обемни греди със собствените си ръце.

Обемен кок на темето: възможности

Обемен кок на темето-висококачествени елементи греда bouffant или шиш. Да се създаде такава прическа може да бъде по-различен начин. Но главното сред тях е греда с елементи на съня. Преди да можете да създадете полагане на косата старателно претърсена, се прилагат текстурирующим гел и да се съберат в разгара на опашка в центъра на главата. На следващо място, отделните кичури коса насасывать и бъде убит около основата на опашката фиби. Тази прическа е идеалното решение за обладательниц с дълга коса, но за тези, които имат къса коса, стилисти препоръчват да се използва за полагане на специален поролоновый поничка.

Surround beam: how to do?

Това решение позволява да се създаде обемна коса, дори да е дом на тънки или къси коси. Обаче, това далеч не е всичко тълкуване на модни прически висок кок. Ако космите са дълги и тънки, стилисти препоръчват да се използва като основа не на опашката, а на плитка. Това ви позволява да създадете стилна прическа и изглежда оригинално. Прическа висок кок, с ефект на обем е идеално за празнични събития: абитуриентски бал, сватби, Чествания.

Обемен кок страна

Косата страна греди са популярни сред много жени. Тази година стилисти препоръчват да се създаде скромни и стилни букети на страната. Странични лъчи могат да станат чудесен ежедневна прическа, с която ще изглеждате елегантно и просто. Много често, страничната греда се използват като формален стил. В този случай, стилисти препоръчват да се допълни с такива аксесоари като коприна лента, bezel украсени с камъни и др.

Surround beam: how to do?

Нисък обем светлина

Ако искате да създадете перфектния casual стил, къси светлини, със сигурност ще бъде един от най-добрите решения. За да направите погледа по-изразителен, използвайте аксесоари за коса. Ами, за да увеличите изображението, опитайте се да промените метода на полагане. Например, тази година най-популярни подреждане със странично пробором. Можете да създадете впечатляващо нисък кок коса, използвайки като основа на обикновена плитка от три направления. Бих искал да отбележа, че тази година тенденцията ниските греди на обема. За да придадат на косата с ефект за обем, важно е да извадя страничните кичури да закачите резултат на лак за коса.

Surround beam: how to do?

Кок коса с плитка

Може би една от най-красивите прически в днешно време е на кок коса с плитка. Тя има много тълкувания. Един от основните варианти – декорация в стил рустик лъч. Тя включва правене на обемна коса три кичура около основата на гредата. Има и много други варианти за създаване на греда с коса, нека ги обсъдим в детайли.

Косата на кок с плитка на главата – модерен вариант за всеки ден. Ако искате да разнообразите изображение, изберете го. Да се създаде такава прическа с помощта на плетене на френски плитки и се фиксират част на върха. Актуални прически тази година, италианската лъч. Той включва създаването на лесен плитки от три направления, които, от своя страна, са събрани в сноп. Тази плитка изглежда просто и елегантно. Още една вариация на съраунд лъч на коса с коса, бретон.

Surround beam: how to do?

Гладка косата обемен кок ретро стил

Снопче коса в ретро стил ще бъде чудесно решение за провеждане на специални събития. В частност, през тази година реалният обем на косата на кок с swirls. Да го създаде доста просто. Първо ние трябва да се създаде висока опашка. Трябва да завить няколко направления на косата, а след това съберете косата и осигуряване на къдрици фиби за коса. Когато косата ми е направено, и тя изглежда много стилно. Като стилизирана декоративен елемент, можете да добавите рокля в ретро стил, като от дантела. Моля, обърнете внимание, че ретро прически се нуждаят от подходящо облекло!

Surround beam: how to do?

Как да се украсяват съраунд греда

Не е тайна, че мода Стайлинг по-изгодно страхотно в двойка с аксесоари за коса. Става въпрос за най-разнообразни декорации, които оформят ярък образ. За триизмерни греди стилисти препоръчват да се избират такива аксесоари, като копринени панделки, еластична превръзка от неопрен, и диадема, украсени с камъни. През тази година тенденцията на метални аксесоари. Не пропускайте моден тренд!

Ефект на прическа кок изглежда много силен и в същото време хармонично. При опаковки, не забравяйте, че това е практически стил с нотка на елегантност!

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?

Surround beam: how to do?