мода

Спортна мода 2018-2019 да се носят от тенденциите в салона снимка

Всяко момиче и жена, която се грижи за себе си, не знае доста за ползите от спорта.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosРедовните упражнения не само ще направят тялото си тънък и добре, но и подобрява работата на сърдечно-съдовата система, нормализира обмяната на веществата, подобряват състоянието на кожата и дават добро настроение. Какво още трябва, за да се чувствате винаги млада и красива. Безспорно, успехът на всяка тренировка зависи от вашите стремежи и желания, интензивност и време на уроците.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosВъпреки това, ние не трябва да забравяме и друг компонент на успешното тренировки, правилно подбрани форма. Тя осигурява комфорт и прави занимания по-приятни. Правилно подбрани дрехи не ще ви позволи да мазоли, да се отървете от scuffs и позволяват на тялото да диша. По този начин, нищо не може да засенчи си занимания, и ще получите от тях не е само полезно, но и забавно.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photos

Обувки на фитнес 2018-2019 че избора на модни тенденции и нови снимки

Специално внимание трябва да се обърне на избора на обувки. Тук предпочитание трябва да се дава на спортни маратонки за фитнес зала или за джогинг.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosТе се различават широко и удобно, леко пружинит подметка. Маратонки – само ако искате да практикувате йога, pilatesa, kalanetika, за фитнес и аеробика не е подходящ, тъй като тя не се поддържа среда, не дават стабилност.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosВ обувки е важно, за да не я боли, просто си купи по-добре в салона веднага не се вземат, и да се прибера вкъщи. В противен случай, при първата практика трябва да се вземе парче от блистера.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosЗа да отидете на фитнес 2018-2019 модни тенденции снимка новости

Всъщност, не ми пука за някого, че е носен във фитнес залата. Но първото нещо, което трябва да се отбележи, точно толкова, колкото вие се притеснявате за външния си вид, дрехите не трябва да отвлича вниманието ви от вашите тренировки.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosПостоянно мисля за нещо, трябва да спра някъде прикрутить или завой – това е погрешно и ще отвлече вниманието от основната зала. Можете да отидете на фитнес, за да направи Вашата фигура безупречна, нали? След това се опитайте да се уверите, че нищо не пречи, включително допълнително отвличане на вниманието дрехи.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosМодерна спортно облекло за фитнес зала често се съчетава в себе си практичност и естетичност. Ярки цветове не возбраняются, а насърчавани. Няма строги правила за стила, така че да можете лесно да изберете правилния дрехи за фитнес, който ви харесва.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosМомичета, ако наистина искате да направите, а не да покорявам на противоположния пол, облечете се удобно. Тениски с деколте, в който наклон не е много комфортно, това веднага се изключва. Най-удобно-свободни панталони или гамаши (те са добър участък), и тениска/сако/hoody, вашият избор. Още много препоръчвам тези ръкавици за фитнес зала, а треньори често се образуват мазоли на ръцете си, а ръцете си-нежни женски, винаги трябва да бъде идеален.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photos

Можете да ги закупите в почти всеки спортен магазин. Също така, по-добре с мен да вземете малко кърпа за избърсване на потта и бутилка с вода. Можете да вземете плейър (ако музиката не ще ви безпокоя).

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosСпортни дрехи в салона съвети за избор на

На първо място, следва да се обърне голямо внимание на избора на дрехи, която трябва да бъде удобен и приятен за тялото, не трябва да пречи на движението.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosЗа начало може да закупите евтини продукти: обикновени плетени легенсы и тениска от памук материал. И не си струва да се колебаеш техните форми, и се страхуват да купуват за занимания във фитнес залата стегнати лосины, тъй като те ще ви комфортно просто така, не си струва да се даде предимство на широка спортна брюкам: те не са подходящи за тренировка на мускулите на краката.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosАко сте сериозно е решил да тренират и внимателно да се подготвите за него, тогава може да се мисли за покупка на маркови дрехи от такива марки като „Найк“, „Рибок“, „Адидас“, който е специално предназначен за фитнес и силови тренировки.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosСпортна чанта за тенденциите фитнес зала нови снимки

Спортна чанта или раница – всичко, което пожелаете, но само намек от бывалого постоянен посетител на фитнес зали: ако карам колело, ходя на фитнес, разходка или каране на кънки, след това изберете раница. Тя не трябва да бъде прекалено големи размери, не е задължително с ортопедични разделите и други приспособления – те само добавят тегло. Състезателят не го съсипе, ако с първата стъпка, да запазят дори на стойката.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosЗа тези, които ще отидат в спортен клуб, в кола или автобус, напротив, чанта с широка презрамка.

Не забравяйте за водата!

Ако сте работили, вие знаете как с необходимостта за фитнес-това е същата работа. По време на тренировка тялото губи много вода, нормализиране на пренос на топлина. Ето защо тялото буквално умолява ни да пият всяка течност. Вода вземат със сигурност. Обемът не трябва да бъде по-малко от половин литър, съсредоточете се върху собствените си усещания, защото някакъв малък-литрови бутилки, за да запълни нуждите на организма.

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosВие може да черпите вода в обикновена бутилка, и можете да изберете специален контейнер за спорт. Например, за обучение на добра бутилки за велосипедисти, това не се разлива и удобен за използване.

Душ

След тренировка задължително вземете душ, това не е тайна. Това помага да освежите тон, за да се измие потта и да се отпуснете. Никога не пренебрегвайте тази възможност. Трябва всичко, което обикновено се използва за: гел за душ, луфа, кърпа и гумени чехли. Последната точка е особено важно за лична хигиена, дори и в най-добрите фитнес-клубове ще можете да вземете гъба. По-добре да купя душ аксесоари малък размер, за да не заемат много място. Смяна на дрехите: след душ, трябва да се промени в всичко е чисто!

Sports fashion 2018-2019 What to wear to the gym trends photosДъвка: огромно неудобство ще Се почувствате, ако нека паметта за това, че малко нещо, особено ако Имате дълга коса.

Ако фитнес-клуба има сауна и басейн, не трябва да се пренебрегва. Басейн купите шапка за плуване и бански, самостоятелна или облицовки – по ваша преценка, защото ограниченията тук. Сауна, от своя страна, е един голям плюс за вашето здраве и тяло. Това също изисква специална шапка на главата, например, от естествена овча от филц, за да не пересушивать коса, и кърпа, на която ще седят.

На първо място, трябва да се разбере, че целият грим и красиви прически за 10 минути, уви, се развали, и се използва парфюм заради миризмата на пот и може да бъде доста неприятно да се намира в непосредствена близост до с аромат.

2015-11-24 администратор

Theme by Anders Norén