прически

Сортове и видове женствена прическа каре удължавам

Кой ще удължавам Карэ и кой не

Един от най-важните предимства на косата, се нарича удължавам каре без бретон или наличието на такива е достатъчно висока степен на гъвкавост. Освен това, тази прическа което ви позволява ефективно да се прикрият някои дефекти на лицето и да подчертае най-добрите му черти:

    За да се смекчи с прекомерна острота гимназия;скрие стърчат ушите;за да се подчертае красотата на овал на лицето;да се подчертае перфектните пропорции на челото и брадичката, за да се създаде женствена и в същото време, на свободна практика или дори нахален начин.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Но при всички тези очевидни предимства, има редица случаи, в които каре е противопоказано, тъй като този тип прическа може да разкрие конкретни дефекти и се прилагат създаден от вас начин на достатъчно значителни щети. Носят каре силно се препоръчва при следните обстоятелства:

    Тънка, рядка, чуплива коса;ярко изразени заоблени форми на лицето, твърде тънък тип личност, защото това е вид прическа изостря характеристики;къдрава или къдрава коса;къс врат, което Кара ясно да се подчертае.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Важно! Трябва също да се помни, че удължавам каре изисква доста внимателна грижа и постоянна стайлинг, който отнема значително време. По този начин, тази прическа не е подходящ за много здраво и трудолюбиви жени.

Разновидности на удължен каре

Има няколко разновидности на този тип прически, всяка от които има своите особености, предимства и недостатъци. Разбира се, много зависи не само от индивид до индивид, но и на уменията на майстор-фризьор. Въпреки това, съществуват общи принципи и препоръки, отнасящи се до конкретен вид на Карэ.

Всяка година, майстор на високо фризьорство и водещи стилисти правят повече и по-голямо разнообразие в списъка на решения, използвани при създаването на прическите от този стил. Днес най-популярни са следните дестинации:

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Класически вариант с бретон

Разширено каре с бретон класически Тип, за разлика от традиционната рязане, позволява да се увеличи дължината на косата до нивото на раменете. Това е основната разлика на този вариант от оригиналния канон, в които косата не падне под брадичката. Бретон може да бъде както пряк, така и на косите. Избор на бретон благодарение най-вече на това, че Тип човек.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Жените с високо чело и продолговатым лице, най-добре да изберете прав бретон. Това ще помогне за изглаждане на пропорциите. И собствениците на квадратен лице директен бретон не се препоръчва, защото това прави естествените геометрични линии по-видими.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Много по-висока степен на гъвкавост, има наклонена линия бретон. Този вариант е подходящ за почти всеки тип лице. Въпреки това, при създаването на прическа изисква високо ниво на умения стилист. Неправилно обработени и подредени кичури могат да безнадеждно развалят естетическо възприятие и да се идентифицират някои недостатъци и дефекти на лицето или на главата.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Модел без ресни

Този вариант дава възможност за създаване на по-мек, женствен и романтичен образ. Без бретон неутрализира строгите геометрични линии и позволява да се прилагат прическа за всеки тип лице. Удължавам каре без бретон изглежда още по-нежна и сочна, в съчетание с кудрями.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Тънкости на този модел косата, че къдрици трябва да бъдат отрязани и са подредени по такъв начин, че те са визуално не утяжелить долната част на лицето. Това позволява да се скрият недостатъците на лицето, брадичката и шията. Въпреки това, тази прическа може да подчертае прекалено дълго лице и изпъкнали скулами.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Каре с удължени предни кичури

Този вид прическа предполага Максимална дължина на косата достига раменете и дори по-ниски. Поради това, той е подходящ за всеки тип кожа, защото той дава възможност за прикриване на почти всякакви дефекти и несъвършенства линии. Най-подходяща за права коса, но е известно, изработка на фризьор и грижа изглежда много впечатляващо и увивни къдрици. Въпреки това, за тази в края на краищата, се нуждаят от малко разогнуть.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Освен резултатно външния вид на каре, този вариант предполага висока степен на вариативности. Прическата може да бъде класически симетрична форма, а също и да вземе доста причудливи форми. Например, днес много популярни варианти, като:

    Прическа „лесенкой“ или „слоеве“, подбрани уреди;“дрипави“ лечение на къдрици.

Понякога тази прическа предполага много кратко стриженные задната част на главата, наличието на бретон различна конфигурация и други иновативни решения.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Удължен Боб

Много популярен и оригинално решение е Боб за средни коса, които може да се направи с бретон или без нея. В нейната основа лежи прическа каскада с кичури, удължена до средата на шията.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Тази прическа изглежда не само стилен, но и модерен, а понякога и по-нахален. Но трябва да запомните, че тази настройка изисква специално внимание, грижи, цялостно инсталиране и периодичната корекция. Това е качествено покритие Боб сами в домашни условия, е просто невъзможно – трябва да се възползва от услугите на професионален фризьор и аксесоари, достъпни само в специализирани магазини.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Асиметричен модел

Доста смел и оригинален вариант на удължен каре за дълга коса. Както знаете, човешкото лице рядко се случва идеално симетричен. „Косое каре“ ще ви позволи да откриете най-успешните страна на лицето, и срещу профил ще ефективно скрити къдрици, падащи до средата на врата или до нивото на рамото.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Има много екстравагантни варианти. Например, смели дами, напълно уверен в себе си, ние можем да прическа с късо бритой главата, бретон с мирис, наличие на висящи краища и така нататък.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Важно! Асиметрично каре силно се препоръчва да се прилагат с къса, фина или тънка коса. В такива случаи прическа ще бъде не само със стилен, оригинален и подчертавайки достойнствата на лицето, но почти гарантирано ще доведе до обратния ефект.

Завършил е усъвършенствана версия

Най-радикален вариант на прическата каре, насърчаване на изразяване и създаване на индивидуален начин в почти всяка възраст. Оригинално ефект може да се постигне ясно очертана нишка за създаване на впечатление за каскада, и по този начин необходимия обем и необичайна форма.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Особено интересна е сорт, прическа изглежда добре в съчетание с различни варианти на цвят (мелирование, да играе с цветовете, боя „пера“ и така нататък). Много впечатляващо в този вариант изглежда взрив Балая тип. Много важен аспект на този вид прическа-това е необходимо, за да се придаде обем на косата на темето.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Градуированное каре също може да се направи във формата на топка, която не само визуално увеличава степента на плътност на косата и маска дефекти на черепа, но и изглажда остри черти. Друг вариант-това е модел на „стоп атлета“, получил името си прилика форма на прическата. Въпреки това, за създаването на висококачествени косата изисква високо квалифициран фризьор, го майсторски притежаването на инструменти и способността да се уреди правилно да оформите косата си, за да се подчертае доброто и да се скрият явни недостатъци.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Функции за създаване на подстригване удължен каре, и да се грижи за нея

При цялата си эффектности, оригиналност и гъвкавост, удължена каре има доста специфични характеристики. От една страна, разработването на качествено прическа изисква не само дълбоки теоретични познания, но и богат практически опит, както и наличието на необходимите Арсенал професионални инструменти и оборудване. Освен това, повечето варианти на прически в този стил изисква внимателно наблюдение, грижи и доста време прекарано на снасянето.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

От друга страна, има няколко универсални рецепти, които да поддържат добра форма самостоятелно, и дори в треска:

    За да се възстанови първоначалната форма в рамките на първата седмица, е достатъчно леко да се овлажняват косата и нанесете специална пяна. След това с помощта на сешоар и кръгла четка за коса, за да прибират косата вътре, пускайки завършва напред. За да даде обем на косата в задната част на главата, използвайте същия сешоар и обикновена четка за коса;авариен вариант на инсталацията, когато се усеща недостиг на време. Да, отново, за да овлажняват косата и добавете пяна за стайлинг на коса или пяна. След това срешете косата си, първо на едната страна, го оставете да изсъхне и повторете операцията в обратна посока. Оставяйки само постно, внимателно се срешете и рязко се изправи, главата дълбоко назад. И тогава, за да се определи възниква форма на малък слой лак за коса;при създаването на празнична полагане е необходимо много повече време. Тук Можете не само отделно се справят с къдрици и кичури коса с помощта на ролките, плойки и специална козметика за коса. Трябва да се съсредоточи върху постигане на необходимото количество косми по главата и перфектен огъване на предните направления. Най-добре се извършат такава операция в специализиран салон.

Удължавам каре – много бляскава и стилна прическа, която може да даде на всяка жена уникален характер, чар, загадъчност и да се подчертае своята индивидуалност. Въпреки това, всеки медал има своята обратна страна. В случай на каре „тъмната страна“ – това с някои трудно създавайки своя стил, трудности в грижите и необходимостта непрекъснато да се поддържа във форма.

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Освен това, този вид на прическата, както вече бе споменато по-горе, не за всички. Така че при вземането на окончателно решение за това, за да я подстрижа или не, всяка жена трябва внимателно да претеглите всички „за“ и „против“, обективно оценява свои индивидуални характеристики – форма на черепа, наличието или липсата на различни дефекти на лицето, неговите размери и вид, качество и Дължина на косата, степента на тяхната обща привлекателност, увереност в себе си и дори си характер. За това понякога е достатъчно да застане пред огледалото и да включите въображението си. По-сигурният начин е да опитате подходяща перука или консултация от квалифициран специалист в областта на стил.

Снимка прически удължавам каре

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Varieties and types of female haircuts caret elongated

Theme by Anders Norén