прически

Смоуки омбре: 11 от възможности

Смоуки омбре-това е нова техника за оцветяване на косата, която, без съмнение, е модерен бъдещето. Във всеки случай, през следващите няколко сезона за този метод със сигурност ще бъде на мода.

Този начин на боядисване изглежда необичайно, и са подходящи за всички, е или почти всичко.

Смоуки osmre: какво е това?

В името на тази техника, в комбинация от два много моден тренд.

• Опушен грим на очите, техника на класическия опушен грим в coy-това клепачи сенки на сивото, тъмно синьо, кафяво или тъмно-зелен.

• Омбре-това е един модерен грим, която осигурява постепенен и плавен преход от един цвят към друг, от светли към по-блед. Това може да бъде грим на очите, скулите или устните.

Ако става въпрос за косата, смоуки омбре представлява диференцирана картина, в която има преход от дълбоко стомана, тъмно сив и пепельного нюанси, корените на косата в пастелни или светли нюанси.

Това е най-лесният ефект се правя на по-рано оцветени или обезцветени коси.

Това, че трябва да се използват нюанси?

Основната цел оцветяване в техниката омбре Смоуки подчертава переливы цвят. Те могат да бъдат тихи и леко доловима, но може да бъде доста забележима. В близост до с нюанси на сивото там може да има и други ярки нюанси като блондинка, мед и дори творчески нюанси на цветове като корал, emerald, фуксия, синьо или друг цвят.

Комбинация от нюанси и няма рамки, всичко ще зависи от умението на фризьор и вашите лични предпочитания. Разбира се, основното условие е, че Мъгливо оттенък трябва да бъде студена.

Видове Смоуки омбре

Основното предимство на този вид оцветяване е неговата гъвкавост. Смоуки омбре оцветяване подходящ както за брюнеткам, и блондинки и рыженьким. В зависимост от базовия цвят на косата, Оцветяване омбре може да бъде три вида.

1. Търг, основани на светли нюанси на косата.

2. Светли, медни нюанси на косата.

3. Дълбоко, че се прави на тъмно на фона на косата.

Как да носят?

По-добре боядисване техника смоуки омбре изглежда по-дълги косите си или със средна дължина на косата. Прическа може да бъдат степенувани или с ясни контурите — всичко ще зависи от вашите лични предпочитания. Пепеляво-цветни преходи цвят, ефектно изглежда прическа „page държава“ и класическа боб, и дори с творчески асиметрия.

Theme by Anders Norén