мода

Скромни черни рокли от Марчеса

Аз периодично трябва да се сблъскат с проблем, когато трябва да намерят рокля от естествени материи, с богата украса, но без особена симпатия. В крайна сметка, луксозен, богат и в същото време скромни черна рокля. На пръв поглед изглежда лесен, но в действителност всичко е много по-трудно. Опитайте се купи скромна черна рокля от marchesa.

Скромни рокли от Марчеса изглежда да е нещо от сферата на приказките, защото дизайнерите на маркиза, във всяка една колекция са представени невероятно секси прозрачни тоалети с дълбоко деколте и зъбци с различна форма, които са най-подходящи личности.

Кои знаменитости харесват тези рокли и със сигурност може да се носят. А какво за обикновените момичета, които искат да се присъединят към красивата рокля от marchesa, но те не искат да бъдат твърде отворени любопитни очи? Ако ви попитам, ако можете да намерите рокля на marchesa, подходящ за мюсюлмански и православни момичета?

Мюсюлманските жени, чтя на шериата – за Маркизой по-добре да забравите. Дори най-скромни черни рокли на тази марка ще отговарят само момичета, свободен от строги правила и религиозни убеждения.

В колекциите на почти всички рокли Марчеса имат наперен вид. Дизайнерите не са съобразени с желанията на скромни момичета, и на всяко събиране се предлага единствено екипировки за известни личности, които искат постоянно да изненадва публиката.

Аз не знам кой днес може да изненада гол тяло, но в нещо като мода продължава да се съблече и да се събличам, и маркиза да не изостава от лидерите на това движение. Милитта да положат доста усилия, за да се съберат на общо 15 скромни рокли в черно!

Скромните им може да се нарече пресилено, но след като разгледал всички колекция на marchesa в последните години, е невъзможно да се намери по-сдържан екипировки навсякъде викаха съблазнява. И след това, историци мода и различни журналисти да говорят за появата на мюсюлманска мода?

В продължение на много години чувам страшно отчети за Исламизации мода, но реалността показва обратното – да се намери скромна черна рокля от известния лесна задача марка!Theme by Anders Norén