Синьо дизайн ноктите: последните модни тенденции

Blue nail designs: latest fashion trend

Синият цвят е един от най-универсалните, тъй като той изглежда добре, както на кратки и дълги нокти, и най-различни опции модерен дизайн позволяват да се направи маникюр отговаря на тенденцията за 2019 г. е показано на снимката в полилей. Така че ние ви каним Ви да се потопите в света на дизайна на ноктите, и отговарят на най-актуални тенденции син лак за нокти този сезон.

Модни тенденции

През 2019 година, вариращи от тъмно синьо и завършва светло сини тонове само по себе си вече е хит сред тенденции в дизайна на нокти, затова той широко се използва в създаването на модерен и стилен маникюр.

Blue nail designs: latest fashion trend

Комбинация от синьо, бежово и флорални мотиви

Предимството му е, че той се вписва добре като с твърдо покритие, в различни дизайнерски решения. Най-популярни от тях са следните:

  Използването на дълбоки наситени тонове. Тези нюанси сами по себе си са богати и изглежда скъпо, така че не си струва да се комбинират с други палитрами или декоративни елементи. И така, маникюр изглежда още по-ефектно, по-добре да се предпочитат лъки „котешко око“. В съчетание с метал. Различни цветни фугиращи, фолио или просто лак с метален ефект за повече от един сезон, за да спечели сърцето на дамите. Тази година е особено важно не само син, но и син цвят, в едно маникюре с покритие, имитирующим метален блясък.

Blue nail designs: latest fashion trend

Котешко око и кристали

Blue nail designs: latest fashion trend

Важно! Една от най-новите тенденции в дизайна маникюр, който се среща навсякъде на снимки в социалните мрежи, е разделението на метална декорация на един нокът, а друго е нанесен одноцветный тъмно син килим.

  Инкрустирани кристали. Днес на мода като малък акцент под формата на една или две камъни и хвърлят ги в хаотичен ред, или выложи в неповторим модел и дори фигура. Узорная тесьма. Оригинално решение в маникюре, където в синьо покритие на нокътя се отделя под формата на ивици и остава небоядисани или украсена с различни накити. Камимусуби. Тези декоративни кругляшки под формата на искри в предстоящия сезон ще бъде особено актуална. Сиво, бяло, синьо, сребро, злато и дори розово и синьо маникюр ще изглежда много хармонично. Да ги декорирате не само на един нокът, а няколко наведнъж.

Blue nail designs: latest fashion trend

Gzhel

Модни идеи син маникюр

През настъпващия есенно-зимния сезон 2019 използването на синя цветова палитра маникюре ще се превърне в един от най-модерните тенденции. Затова майстор на Нийл арт безотговорно създават все нови и нови проекти, най-важните от които са следните идеи:

  Елегантен матов. Матирано покритие в комбинация със синьо създава изтънчен и богат дизайн, с лека кадифена текстура. Този маникюр е толкова вкусен, че тя не изисква никакви допълнителни стилистични решения.

Blue nail designs: latest fashion trend

Комбинация от матирана и лъскава покритие

Blue nail designs: latest fashion trend

Важно! Днес широко се практикува едновременно свързване дизайн син лак гланц и мат. Това може да бъде като пълно съсредоточаване върху един нокът в една или друга структура, за да бъде в определен ред.

  • Мрамор. Проста, но в същото време оригинален маникюр, който се състои от хаотически разклонени контрастни цветове ленти на корицата в сини униформи. Ефект на счупено стъкло. Най-модерен днес е комбинация от тъмно син, почти черен цвят и цветни парчета фолио, в който се постига ефект разпръснати стъкло. Омбре. Красива участък синьо-сини цветове или в комбинация с други цветя, за да бъде отличен вариант за есенен маникюр за любителите на наклон. Да го допълнят ще помогнат на различни богато украсени модели на черни и цветни цветя.

Blue nail designs: latest fashion trend

Дизайн на мода

Blue nail designs: latest fashion trend

Важно! Синьо-това е вече класика лесно да се комбинира с палто, тъй като в съвременния Нийл-дизайн, лесно се съчетава с жълто, бяло, червено, зелено, черно, розово, сиво и златен цвят.

  Сапфир-Френски Език. Един от най-ярките и оригинални вариации на синьото лак за нокти. Често, за да го направи още по-грандиозно, капитанът на цветен фон, се прилага блясък и блясък.

Blue nail designs: latest fashion trend

Конструкция с вода

  Зима. Най-популярни сред момичетата в навечерието на новогодишните празници. Често за основа са взети тъмните наситени тонове на синьото, над които майсторски рисува малка Снежинка бял или сребрист цвят. Злато, леярство. Тази техника, в комбинация със синьо ще създаде скъп и ефектен маникюр не е подходящ само за ежедневието, но и ще бъде чудесен акцент за вечерта начин.

Blue nail designs: latest fashion trend

Дизайн на тема Хелоуин

2019 дава модерни момичета най-невероятни модни тенденции, сред които един от най-належащите е използването на синя цветова палитра маникюре. Тъй като тази цветова гама е толкова широка и разнообразна, че дори и вътре в нея можете да създадете множество ярки и креативни възможности на промишлени дизайни, в резултат на което наистина Кралския маникюр.