прически

Сини коса, снимка

Сини коса не са нещо свръхестествено. Мода син цвят дошъл заедно с Lady Gaga!

Така се оказва, че всичко, до което се докосне Гага, автоматично се превръща в мода. Сини коса или кичури син цвят в новия сезон стават тенденция! Лейди Гага непрекъснато се променя нюанси на косата, и само един от тях се превърна в любимец на звездите.

Гага признава, че я харесва син оттенък. Всичко ще е нищо, но на мода в син цвят, само засилва своите позиции. Известната певица Кейти Пери често се появява в обществото с дълбок син цвят на косата.

Звездата подчертава, че нейният начин е най-запомнящ се.
Още една звезда, която не си представя живота си без сини коса, Ники Минаж. Млад повторна обработка обича оцветяване с различни нюанси на синьо и синьо.

Синият цвят на косата — това е образа на Снежната Кралица, която не само позволява да се открояват от тълпата, но и да се покаже на околните своята индивидуалност.
Стилисти твърдят, че тази година на мода е не само син цвят и всички негови нюанси: зеленикаво-синьо, тюркоаз и светло синьо.

Важно е да запомните, че преди да боядисате косата си в синьо, трябва да се премине през процедурата промяна на цвета на косата. И колкото по-лек е основата, толкова по-лек ще бъде син цвят. Blue hair, photos

Сини коса Blue hair, photos

Сини коса Blue hair, photos

Сини коса Blue hair, photos

Blue hair, photos

Сини коса Blue hair, photos

Сини коса Blue hair, photos

Theme by Anders Norén