мода

Син. Че се отива в облеклото

Спешен въпрос — какъв цвят върви добре със сини дрехи. Опитайте се да си представите небето, нито облак до хоризонта. Сега морето е дълбоко, кристално чисти, но на дъното все още не се вижда. И там много вкусни бери, боровинки – това е толкова трудно да се съберат, а после яде – удоволствие. И цветя: nots, звънци, Ирис, метличина – всички имат нещо общо – син цвят. Но ние говорим за Синьо в природата, и как това може да се съчетае в облеклото за жени.

Този благороден цвят символизира сдържаност и увереност в себе си, той очарова и привлича вниманието. В комбинация с други цветове, синьо може да даде такива неочаквани резултати! Но нека да погледнем на цвета повече.

За основните нюанси на синьо

От бледо до небето-синьо, от синьо стомана кобалт, ултрамарин, сапфир, небето, синьото, вълните на морето. Как да изберем този, който е точно за вас?

Има около 180 нюанси на синьо, представете си само какво разнообразие.

Тук трябва да се вземат предвид много нюанси и да гледате за всеки отделен човек, но за основа можете да вземете този принцип:

    брюнеткам – тъмно син; светло-синя блондинка; червенокоса дълбоки сенки; добри тъмни ярки цветове; светла кожа, но трябва да бъдат внимателни, червен цвят може да се направи и без това болезнено бледа кожа в бял цвят.

Blue. What goes in clothes

Но не само това е необходимо да се обърне внимание. Много важна роля играе и факта, че ще се носят заедно със синята. Така че нека да говорим за комбинация от нюанси на синьо с други цветове.

В комбинация от синьо с бял цвят в облеклото

За офис, можете да изберете синя пола и риза млечен цвят, но ако добавите в синьо сако, просто печеливша. Много по-смели и по-интересно изглежда бяла пола и синя блуза.

Blue. What goes in clothes

За по-игривого начин може да се използва тельняшку в синьо-бяла ивица. И ако носиш шарени пола-звънец с бели върхове… бъдете сигурни, че всички погледи ще бъдат върху вас. В крайна сметка, пространство за експериментиране много, опитайте се!

Синьо + бяло-това е може би класика.

Blue. What goes in clothes

Синьо небе и бели облаци ние виждаме почти всеки ден – свежест, лекота, високомерие, това е което аз чувствам при вида на тези два цвята. Но в тъмно бушующем море, в който вълната на светлината попада директно на пясъчния плаж, чувство на безпомощност в борбата със стихия. Искам хората да се чувстват това по отношение на вас? Носят тъмно сини панталони и снежно бяла блуза, нахмурьте вежди и да бъдат избирани в строг отношение, ти си елемент!

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

За комбинация от син с черен цвят

С избора на тази опция, можете лесно да се заблуждават с размера на черен или изберете твърде тъмно синьо. Запомнете едно важно правило – син трябва да доминират и да бъде достатъчно светло, няма тъмно сини нюанси, но се използва черно колкото се може по-малко – колан или черна блуза, не повече.

Това е повече, отколкото просто комбинация опция в чист кабинет. В ежедневния живот рядко се срещат такива цветове в една начин.

Да, моден дизайнер често може да срещнете комбинация от синьо, с много черно, това е точно това, което има в тази статия разубеждать. Но нека да бъдем честни, далеч не всеки от нас дизайнер, така че да се придържаме към това просто правило – ярко синьо, плюс най-малко черен и всичко ще бъде красиво!

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

За комбинация от синьо и червено в облеклото

Тази комбинация е подходяща само за смели и решителни жени. Но, облечена в костюм, бъдете готови, че към вас ще се отнасят по-предпазливо, като че ли в очакване на някаква агресия от твоя страна. Готови ли сте?

След това се научите две правила за тази комбинация:

Един от цвят трябва да доминира, кой да избера. Само един от цветовете трябва да са ярки на цвят, втората изберете по-внимателно.

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

Най-поразително съчетание. Искате) към себе си, мнението на всички хора, където и да сте дошли? Това е вашият вариант.

Има и варианти-син на дъното-червено отгоре, или обратното, като изборът зависи от вашия вкус. Или, ако искате да изглеждате задорной girls – морската тема, специално за вас. Синьо, бяло и червено, това не предизвиква чувства на агресия в тези, които ви вижда. Изборът, както винаги, е за вас.

Blue. What goes in clothes

За комбинацията от синьо с лилав цвят

Човек трябва да избере или тъмно-синьо и ярко лилаво или тъмно лилаво и му чифт синьо небе.

Blue. What goes in clothes

За ежедневието можете да изберете тъмно сини дънки и лилави обувки, тениска, за този поглед трябва да се избират неутрални цветове. Толкова просто и стилно.

И сини, и лилаво – цветовете са доста наситени и ярки. Комбинирането им, трябва да се опитате да не се прекалява с цвета.

Ако искате да се обличаш в тези цветове, в офис носят тъмно синя пола и тъмно лилава блуза. Това е смело решение, но ако го правилно, с оттенък ще изглежда много ефектно. Ако вие не се страхуват да рискуват – опитайте и вие, няма да остане незабелязано.

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

За комбинацията от синьо с жълт цвят в облеклото

Жълто-прекрасен цвят, особено в комбинация със синьо. Това ни казва, че светът-това синьо небе и ярко слънце, веднага подобряват настроението, искам да предизвикат едни и същи емоции у другите? Тази двойка изглежда ярки, контрастни, пиърсинг.

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

Но тук трябва да бъдем внимателни и да следваме някои съвети – мач трябва да бъде само нюанси на една и съща интензивност ярко синьо и ярко жълто, и обратно, синьо небе с палевым. В първия случай ще изглежда дръзко, модерно, стилно, но вторият начин ще бъде много романтичен.

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

И отново, има възможности и за офиса, и за вечерни срещи с приятели. На работа можете да отидете в синя пола и светло жълта блуза, главата, най-вероятно няма да има. И приятели могат да носят жълто сако, под сини панталони – забавно, spiritedly, необичайно.

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

Комбинация от синьо и оранжево

Ярък оранжев цвят е пълна противоположност на син цвят в таблицата цветове. Оранжево-топло, синьо, напротив, студен нюанс, така че ако искате да създадете топъл, нежен и романтичен образ – добавяне на повече оранжево, но ако ще се покаже като строг, но стилен бизнес-дама, да се направи избор в полза на синьо.

Blue. What goes in clothes

Като цяло това лято, тя събужда спомени за почивка на морето, но никой не ще ви забрани в края на есента трябва да се постави слой оранжев цвят, а ярко сини ботуши. Представете си само колко ще се открояват от тълпата еднообразни, сиви и черни якета.

Blue. What goes in clothes

Освен това, не се страхувайте да експериментирате, за да купи червена блуза и да го носят със себе си, синя пола в гардероба си, вероятно вече имате синя пола? В тази форма можете да отидете на работа и на семейна разходка в парка.

За комбинация на синьо и зелено в облеклото

Комбинацията от тези цветове, разбира се, в края на краищата, зелен се ражда син, и е продължение. Тези два цвята заедно лесно е да си представите на малко горско езеро или водорасли във водата. Становището се основава на такава комбинация.

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

Дрехите трябва да бъдат по-предпазливи, едва ли ще бъде красиво изглежда тъмно синьо с ярко зелени, както и обратното, плътен зелен и васильковый.

Изглежда по-добре е да са дълбоки и наситени нюанси на тези два цвята. Те дори могат да бъдат обединени в равни пропорции, за разлика от другите цветове. Зелен суитчър с сини дънки-идеален вариант за разходки. И благородна зелено палто с тъмно синя чанта ще изглежда на възрастната жена.

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

За комбинацията от синьо с кафяво

Удивително е, че хората в нашата страна, така че да се игнорира този цвят. Правилните нюанси придават достойнство, значението, вид, статус.

Blue. What goes in clothes

Кафяви обувки са идеални сини панталони. Меко плюшено кафяво пола ще изглеждат страхотно със светло синьо блузкой. Освен това, кафяв на цвят не трябва да бъде тъмно – може да се използва дори бежов цвят, но тя е по-лек, толкова по-предпазливи и селективни трябва да бъде.

Ако не сте сигурни – изберете тъмно кафяво, определено е печеливша.

Blue. What goes in clothes

Blue. What goes in clothes

Какви изводи можем да направим? Какви по-добри варианти?

Нека да обобщим:

Не забравяйте да се обърне внимание на това какъв цвят ще изберат. Спомням си, син може да варира от светло синьо до ярко тюркоазено и тъмно синьо. Един от цветя трябва да доминират, т.е. тя трябва да бъде вече на път, можете да избирате. Само един от цветовете трябва да са ярки на цвят, втората изберете по-внимателно (с изключение на синьо и зелено). Трябва да се опитате да не се прекалява с цвета.

Blue. What goes in clothes

По принцип се доверявам на твоя вкус. Вие сте човек. Имате индивидуалност. Ти си най-красивата жена. И това не се промени, дори и ако изведнъж се сметне за неуместно.

Theme by Anders Norén