стил

Шорти и тениска: 12 удобни и практични идеи

През лятото е по-удобно и практично съчетание от тениска и къси панталони. Благодарение на шорти различни стилове, можете да създадете различни образи: вдигане на тежести, всекидневни, романтичен, спортен шик, а дори и бизнес. За да направите необичайни лъкове, в гардероба чифт модни шорти, това може да бъде дънкови шорти, Панталони до коленете, свободни шорти костюмного намаляване, панталони от кожа, от плат с кристали и пайети или свободни летни къси панталони с висока талия.

Дънкови къси панталони, яке футбол

Много стилно изглежда с дънкови къси панталони, които, изглежда, завинаги се установява в гардеробах модата. Едно от тези изображения се комбинират къси панталони с бяла или светла тениска, а отгоре да се носят допълнителни елегантен съкратен якета. Якета могат да се правят на интересни платове с пайети, камъни или просто ярък наситен цвят.

Шорти и тениска бежовата

Този случайни годишният начин. Тениска в този случай, тя трябва да бъде прост в цвета на къси или обратно, а отгоре може да се хвърли монофонични свободен блейзър.

Кожени къси панталони и модни тениска с едно рамо

Този образ е много горещо. Това костельного вариант лук. Кожени шорти ще изглеждате елегантно, и да се превърне в център начин. Обувки в тази рокля-добре е да изберете за ток или танкетке. В тази рокля може да отидете на парти или среща. И ние не трябва да забравяме за стилни бижута!

Шорти, тениска и жилетка

Ще доведе в стил кэжуал. Ако този костюм да се носят кецове или балет апартаменти, получавате много удобен лук за разходки, но ако с босоножками на платформа или танкетке ще бъдат по-романтичен начин. Къси панталони могат да бъдат от различни материали, важното е, че те са съчетание със стил жилетка.

Theme by Anders Norén