стил

Съчетание на вратовръзка и риза: клетка, тенията

The combination of tie and shirts: plaid, stripeС минимални комбинация от цветове, можем да изградим на различни комбинации на сако, вратовръзка и риза, при условие, че всеки чертеж в тях липсва. Като се комбинират различни варианти, само въз основа на познаване на правилната комбинация от цветове в дрехите, писах в съответната статия. Че, ако ние искаме да донесе малко усложним нашия облик и се използва не само прости смеси от тъмно син костюм, синя риза и оранжево или червено вратовръзка (което само по себе си разбира се не е лошо, а понякога и по-подходящо)? Как да намерим правилната комбинация на вратовръзка и риза, ако има предмети мъжки облекла с модел под формата на клетки, райета и други фигури?

В този случай задачата е сложна, но не толкова, че да не беше по сила с нея ще се справи, да знаят няколко доста лесни за запомняне правила.

Съчетание на вратовръзка и риза подобни модели

Съчетавайки две рисунки от един и същи дизайн, не забравяйте, че един от тях е имал по-голям размер. При един от риза и вратовръзка ще визуално да се слеят и да се напряга очите, създавайки лоши оптичната вибрация.

Съчетание на вратовръзка и риза — различни модели

При смесване на две различни рисунки, например, клетки или ивици, клетки и Пейсли (така наречените „краставица“ с pattern), в ивица и грах (peas) е налице обратната тенденция. Опитайте се, да те са приблизително със същия размер. Въпреки това, има едно изключение. Ако фигура ризи, например, много фин, вратовръзката трябва да е по-голям. В противен случай, ще усложняете задача наблюдател: поглед ще се втурне от един модела на друг, без да намери спокойствие. Дръжте в ума си един ориентир, че винаги ще има, за да получите: постигане на контраст, избягвайте монотонна, визуално сливането на комбинации риза и вратовръзка.

Примери

На снимката по-долу е мъж без риск избра само една фигура — риза и неутрален вратовръзка. Задайте смотрелась като едно цяло, цвят на клетка съответства по цвят сако.

The combination of tie and shirts: plaid, stripe

Нататък пример за използване на първия правила за комбиниране на вратовръзка и риза с един и същ модел. Както виждате, риза в малка ивица, вратовръзка — голяма. Този метод е получил ясна визуално разделяне на две облекла.

The combination of tie and shirts: plaid, stripe

На следващата снимка (вляво) ние виждаме, че раираната вратовръзка ясно изразен на фона на карирана риза не само за сметка на по-гъста тоновете, но подобна картина. Вдясно е доста по-голямата картина около съответства на размера на клетките. Всичко е много хармонично.

The combination of tie and shirts: plaid, stripe

Това, което казах по-горе. Риза с много дребен шрифт, трябва да се комбинира с равенство с по-голям модел.

The combination of tie and shirts: plaid, stripe

Правилното съчетание на вратовръзка и риза с модел се нуждае от някои умения. Обаче, можете лесно да се постигне приемлив резултат, придържайки се към нашите правила. В тази статия става дума за смесване на две шарки в един ансамбъл. Три и по-фигурата на един комплект „яке-риза-вратовръзка“ се срещат, но много рядко. И изисква много повече опит и интуиция.

Theme by Anders Norén