стил

Сарафан за жени 50 години: 9 красиви и удобни стилове

На всяка възраст жени искат да изглеждат привлекателно и стилно. За тази цел трябва да следвате модните тенденции, слушайте вкус и изберете подходящата фигура стилове и силуети.

Годишният сарафан-най-удобни и красиви дрехи. Разнообразие от модели и стилове, sundresses за жени 50 години ще ви позволи да изберете това, което ви харесва, и че ще бъде чудесно да седне по-удобно.

Модели сарафанов

В тази възраст по-добре да изберете летни рокли с дължина midi или макси. Сарафан А-образен силует-най-подходящият вариант за лятото. Този сарафан ще бъде комфортно и удобно. По-добре да изберете модели от естествени материи – памук, вискоза, коприна.

Sundresses отделяща се напълно подходящи за работа и бизнес срещи. Материалът може да бъде не само непрекъснато, но и красив принтом. Този сарафан може да се носи под кофточку или бяла риза.

Сарафан дължина миди с пищна пола е идеална за снажен жени, а начин на дами с нисък растеж ще му бъде по-трудно. За разходка и отдих можете да изберете рокли с ярки флорални мотиви. Жените малък ръст е по-добре да гледате на подобни модели сарафанов, но на дължина midi или над глезена.

Sundresses с висока талия са подходящи за жени с пищни форми. Този модел подчертае гърдите и красиво деколте и излишни килограми в корема, ще скрити благодарение висока талия и широк колан.

Актуални цветове и щампи

Най-добре ще изглежда обикновена модели сарафанов, те са подходящи за почти всички и им е лесно да се комбинира с аксесоари. Sundresses с флорални мотиви и по-капризна за жените на възраст по-добре да изберете малки флорални или отпечатъци от растения. Големи флорални щампи може да изглежда нервен и груб. Ако наистина искате сарафан с ярък принтом, тогава по-добре да изберете модел с бледи цветове и пастелни нюанси.

В трендови модели сарафанов в райета, точки и клетка. Тези разпечатки е класика, която винаги ще изглежда вярно. Леки sundresses в тъмната ивица е идеално за изображения в стил кэжуал и официален стил.

Съвети при избора на сарафана:

    Жените на възраст над 50 години е по-добре да се откаже от сложни модели сарафанов с волани, обемни асиметрия и къдри, тя ще изглежда за възрастта си. Също така трябва да се откаже от модели с кристали, пайети, етикети, това намалява разходите лук. Летни sundresses да се носят скъпи и елегантни аксесоарите: колан, шапка, очила.

Theme by Anders Norén