стил

Сарафан на бретелях: 14 идеи за допълване на летния гардероб

Сарафан на бретелях ще се превърне в чудесно допълнение към летния гардероб. Това облекло има разнообразие от модели и стилове, ще изглежда свеж и ярък. Комбинират такива рокли, като се подчертае своята красота и женственост — ще обсъдим в днешната статия.

Кой модел да избера?

Трябва да се разбере, че сарафан, както и всяка друга дреха, вие трябва да изберете тип на фигури.

Момичета с типа на фигурата на „круша“ е идеална sundresses с тънки бретельками и висока талия. И жени с типа на фигурата на „ябълка“, напротив, е препоръчително да се откажат от тях и да се предпочитат, заедно с широки бретельками и дължина до коляното. Ако сте собственик на фигурата „пясъчен часовник“, спрете своя избор на дрехи от лек плат с лямками-панти, които подчертават фигурата.

Сарафан размер оверсайз не само изглеждат стилно, но се чувстват комфортно. Повечето от тези модели са пришити от памук или лен, особено през летния сезон.

Има много сарафанов е къса отпред и дълга отзад или отстрани. Асиметрични край облекло ще подчертае вашата оригиналност.

За да подчертае женствеността, направете своя избор на завързана сарафан. Той може да бъде изцяло е изработен от полупрозрачна тъкан, мрежести или украсени с тапицерия. Оборудвана сарафан ще направят носа още по-романтично. Ярък колан подчертае своето достойнство, а летят пола ще направи пътя по-лесно.

С какво се носят сарафан?

Сарафан с лямками, като самостоятелен облекло, идеален за ежедневна начин. Можете да го комбинирате с обикновена риза, за да изглежда по-стилно. Прохладни вечери, лук може да се допълни кардиганом или лек орар.

Сарафан може да стане вечерни дрехи почивка, ако той одноцветный: черно, синьо, кафяво или бежово на цвят. Изображението трябва да токчета, това може да бъде родословни, но не клин.

Вие трябва да бъдете внимателни с аксесоари. Ако искате да носите масивни обици, трябва да се откаже верига или колие. Ако колие, за да носят все още е необходимо е да изберете и малки обеци, да не се претоварвайте начин.

Сарафан с спагети презрамки не само чудесен вариант дрехи за всеки ден, но за вечерно излизане. Сложни изображения и някои аксесоари ще ви позволи да привлече вниманието и да получават много комплименти.

Theme by Anders Norén