Са били разкроена пола: Как да я нося правилно

A flounced skirt: how to wear it correctly

Женска пола винаги е била една от основните и неотменими компоненти на гардероба на всяко момиче. Този важен елемент от облеклото е изключително гъвкав. Полата е чудесно за всички важни събития, в допълнение към това, тя е много удобна и добре се съчетава с други неща. Умение да се комбинират и да носите тази дреха може да се превърне обикновена момиче в елегантна дама.

Като пример за женственост винаги е бил смятан за расклешенной пола. Може да се носи като на разходка или на бизнес среща. Тази пола е еднакво подходящ за жени, момичета и дори малки момичета. Зависи от това какъв стил да изберете. Модни дизайнери предлагат да го носите обладательницам стройна фигура, в противен случай може да се къдри придават допълнителна здравина.

За направата на такъв поли използват различни опции. Въображението на дизайнери започва с гъста костюмной тъкан, а завършва с лек шифон. Изглеждат добре като комбинация от материи като креп сатен, плюс корпус от въздушния шифон. Дължина може да бъде разнообразна, от мини до макси. Засаждането може да се извърши на бедрата или талията, за да добавите колан и си въобразявате, с форма на волани. Тоест, няма абсолютно никакви ограничения. Пред вас снимките на поли с волани, което си струва да се носи през този сезон.

С какво да носи пола с волани?

Най-важното правило, което трябва да запомните – тази пола утяжеляет долната част на тялото за сметка на претенциозност, така че автомобилът трябва да е максимално лесно и просто.

    Поли с волани могат да бъдат успешно използвани и за ежедневието. В този случай, могат да бъдат допълнени с риза, както и монтиране топ, пуловер или turtlenecks различни нюанси. Перфектна комбинация от плътна и достатъчно прост за надмощие, без воланов, рюшей и други масивни и разсейващи подробности. Ако сте фен на Западния американски стил, ще ти хареса комбинацията на поли с волани с ковбойской риза, че завязанная на възел под гърдите или в талията. Къси поли с рюшами перфектно ще допълни оборудвана тениски или ризи с тесни бретельками. По-добре да има на всички комбинации е твърда. Този силует се побира лесно в бизнес стил на офис. Най-доброто допълнение изпълни строг оборудвана блуза. Тя трябва да бъде бяла или сходни на цветовому тон. Перфектно ще изглежда сте тук и оборудвана яке. Чест гост на този модел ще вечерната мода. В основата му може да се намери в „е“ рокля. Ако сте собственик на красиви вечерни пола с волани, блуза с дълбоко деколте или най-bandow. Не по-малко успешна е комбинацията от поли с горна част с една каишка.

A flounced skirt: how to wear it correctly
Всеки от изброените по-горе възможности, можете да се допълни с аксесоари. Единственото условие: те трябва да бъдат кратки, ненатрапчиво. Например, това може да се перлена огърлица или каквото и да, най — важното- малък. Дължина на продукта не трябва да бъде под ключицата.

Модерно съчетание, което може да се намери сред звездите-това е пола и риза с принтом. На пръв поглед тези неща не са подредени. Но модата налага нови правила, и днес комбинация от несочетаемого е много популярна. Така че лесно може да се допълват любимите си пола абсолютно всички дрехи, както на вас ви харесва и се чувствате комфортно.

Съвременната мода много бързо се променя. Всеки дизайнер се опитва да се открояват, идва с най-новите модели на разнообразни дрехи. Натиснете за идването на по-топлите месеци можете да се помисли расклешенной пола. Но имайте предвид, че той изглежда е игриво и е подходящ за момичета само с дълги, тънки крака. Най-модерни комбинация от пола с чорапи или чулками. И дизайнери ще зарадва всяка жена ново, различни варианти на поли с волани. Те са палави и в същото време много женствена, така че няма да остане без женско внимание.

Разрошени поли е чудесно допълнение към вашата банда гардероб. Той винаги предлага на вашето дете страхотно настроение и ще ви позволи с лекота да се допълнят всеки стил.