стил

С къс ръкав тениска: 17 стилен костюм за тези, които искат да покажат своята фигура

Къси тениски или как правилно да го наречем, krop-върховете са се превърнали в моден тренд през миналата година. Тези ризи са били преди известно време са много популярни, но модата е циклична, така че сега можете спокойно да отидете в магазин. Къса тениска, ще бъде практически неща, на които може да се сглоби много снимки.

Вариации на върховете

В магазина ще ви очакват множество модели тениски:

· V-образно деколте;

· врата;

· пада от рамото;

— с пресичащи се ленти около врата или под гърдите.

Тези неща могат да бъдат цветни, с рисунки на животни, която в момента е много важно, или абстракция.

Заслужава да се отбележи, че по-изгодно топ ще изглежда страхотно на момичета със спортна фигура и силно изразена талия. Защото тези тениски ще се съсредоточи дори и най-малко на корема и ханша. Но ако сте собственик на сянката трепетлика кръста, не се колебайте, за да си купя топ.

Какво да облека?

Къси тениски могат да се комбинират с дънки и къси панталони, и с поли, и дори тела. Но за да изберете изображението внимателно, така че хората да не мисля, че сте забравили нещо да облека. Има много тениски с различни надписи, за да покажете своята индивидуалност, но трябва да бъдете внимателни. Защото понякога надписи, ще бъдат по чужд език, преди да купуват най-доброто, за да го превежда, така че да не попаднат в беда.

Печеливш вариант е комбинация от светли ризи и тъмни панталони, например, черни дънки. Можете също така да се носят бял топ и къси панталони или поли, ярки, наситени цветове. Обувки в този лък ще отговарят на всеки. Можете да се носят маратонки и да вземете със себе си малък рюкзачок или обуть сандали на високи токчета, стиска чантата си.

Универсален елемент от вашия гардероб ще се превърне в черна тениска. Тя ще се слее напълно с всичко. Съберете косата си и да носят ярки мъниста, да ги изпратите и приколите брошка във всеки случай, образът ще изглежда. Заедно с пола-молив с висока талия яке, къса тениска ще може да създаде чудесен офис вид.

Къса черна тениска лесно да се комбинира със спортни штанами. Това облекло би било удобно да излезе в сутрешния джогинг или да тренират във фитнес залата.

Друг често срещан вариант е комбинация от топ и риза, която трябва да бъде малко повече. Облича ризата си на върха и да се комбинират с всички дъното. Общо плетене на блузи, те най-често се използват като резултатно елемент на бански костюм. Но във вода, това не е възможно, така че по-подходящи за фотосесии.

Дантелени блузи отлично се съчетават с поли миди и макси. Някои булки дори отказват от булчински рокли в полза на този път. Заедно се носят с обувки на висок ток ще бъде нежна и романтична.

В някои магазини започнаха да се появяват костюм, състоящ се от тениска и шорти или панталони или поли. Това облекло ще бъде идеален за вечерно излизане или празник. Въпреки това, обърнете внимание на тъканта, от която скроен костюм, предпочитат коприна или сатен, те са в състояние да добавите вашия начин скъпо.

Сега можете да намерите кратко с дълъг ръкав. Те ще изглеждат чудесно за високи момичета. Да се носят дънки с висока талия и високите токчета, няма да остане без внимание!

При създаването на изображения с къса тениска най – важното- да се запази равновесие. Не носят krop-топ и твърде къса пола или шорти, микс и мач дрехи правилно. Чрез умелото съчетаване на укороченных тениски и други неща, вие ще можете да създадете един уникален образ.

Theme by Anders Norén