В рамките на кратък период от скъсани дънки са се превърнали в неразделна част от гардероба на всяка модата. Може би успехът на този декор крие в неговата универсалност — разрези се правят на панталони на всички модели, цветове и размери. За съжаление, не всички възможности, скъсани дънки може да се нарече елегантен. Например, откровено скъсаните парчета плат висеше наоколо е много дълго. Сега ги носят — моветон. Но малко, внимателно, отрязва като никога е актуална. Сами по себе си подобни панталони няколко причини. Това е много внимателно, за да ги използва при създаването на изображението. И така, какво да се носят скъсани дънки, за да изглеждате по-добре?

What to wear with ripped jeans

Какви дънки си струва да се купи

Декоративни разрези много лъскави бижута. Когато избирате дънки с по интериор, трябва да знаете кога да спрете, особено сега, когато ярки или предизвикване на нещата да се мерят по популярност лаконичен и сдържан. Повече не е по-добре. Избягвайте дънки с распоротым парче плат. По-добре да спре своя избор на малки чист порязвания и драскотини, който все още не е дупка в крака си. Варианти с хоризонтални линии в коляното е използването на на монотонна изображения или само изглежда.

What to wear with ripped jeans

Елегантен начин с окъсани дънки

Мнозина смятат за атрибут на декоративни прорези в стил пънк и не разбирам, мога ли да нося такива дънки с почти всичко, но кожа, метал и / или клонове в спортен стил. Но бъдете сигурни, каквато и форма да изберете дънки, съчетавайки ги с тънка блуза, стилен и лесен асиметрична риза, жилетка или жилетка пастелни тонове, скромен топ или риза, бельо стил ще получите най-нежно облекло, достоен за романтична среща, разходка из града или да отидете в „прилична място“ (кафе, музей, изложби и други места, които се посещават момичета добри).

What to wear with ripped jeans

Скъсани дънки в ежедневното лука

Трябва да се отбележи, че декоративни разрези наистина чудесно се съчетава с кожа, груба аксесоари, големи приятели и лека небрежност. Това ги прави чудесен инструмент за създаване на ежедневни облекло. И да, носи чорапогащи под скъсаните дънки, въпреки че и смесена тенденция, но все още е популярен в средите на фэшн-блогъри.

What to wear with ripped jeans

Чисти изглеждат с окъсани дънки

Ако вашата работа не изисква да носят някои дрехи, скъсаните дънки могат да бъдат използвани успешно в бизнес стил. Този модел панталони ще се разрежда, дори и най-строг начин, както ако смените класически сако за по-динамичен големи яке, за да получите стилен вариант, работно облекло. Класически скъсани дънки с обикновена риза-това е модерна класика. Начин на достатъчно лаконичен и може да се използва в много ситуации — от срещи с клиента преди събирания с колеги или приятели.

What to wear with ripped jeans