стил

С какво се носят сиви дънки

Дънки, сив на цвят — универсален вариант панталони, които можете да използвате за създаване на образи в светли и тъмни тонове. Този нюанс може да бъде абсолютно всеки модел, и затова носят сиви дънки с различни предмети дрехи, която се използва от много модни блогъри правят своя прекрасен облекло. Не се притеснявайте, как да се създаде образ, ние ви предлагаме да погледнете на вече доказани възможности.

Съвременната мода е не само рокли.

What to wear with grey jeans

С какво се носят сиви дънки

Обикновен сив панталони са идеални за начина на стила на целия патрул. Последното означава, че заедно с дънки, можете да сложите топ, риза, тениска, блуза или друг топ същия оттенък, а още по-добре и от плат същата фактура. Трябва да се отбележи, че изборът на партньор трябва да бъдат реалистични за външния си вид, при неправилна избора на модел сиви дънки може да направи много повече, отколкото сини и бели панталони. Моля, обърнете внимание на възможности с висока засаждане, класически прав модел, и гаджето си тесни дънки.

What to wear with grey jeans
Страхотно със сиви дънки са подходящи неща в светли тонове, като бяло, бледо-сини. Тъй като е неутрален сив оттенък, тя върви добре с приятели на светли и дори и неонови цветове, а също и неща, които са украсени с мотиви и декоративни елементи (бродерии, ресни, пайетки и т.н.).

What to wear with grey jeans

С какво се носят варени и издържат сиви дънки

Дънки с декоративни прагове и неравномерно цветове привличат повече внимание, отколкото на обикновена. По тази причина ги носите ярки дрехи, подходящи за спорт и casual облекло. Като цяло, тези панталони са изпълнени в съчетание с неща нюанси. Към последните могат да се прилагат пастелни тонове, бяло, черно, сиво и тихите тъмни цветове като кафяво, марсала. Сиви варени или протрит дънки ще бъдат отлична алтернатива на черно. Те ще ви помогнат да се разрежда вашите снимки, за да ги направите визуално по-лесно. Интересното е, че дори и в бизнес Лука “ и „изход“ сиви дънки изглеждат чудесно.

What to wear with grey jeans

С какво се носят сиви дънки с щампи

Много добри сиви дънки с щампи. Обикновено тези модели са много контрастни, например, тъмно-червени цветя в бледо сив фон или светло-спрей за тъмна тъкан. Не забравяйте, че има модел панталони-това е сърцето на вашите снимки. Utagulov това, подобни или идентични отпечатъци, просто развалят цялата лук. Вземете твърди неща-съдружници или опции, с лек интериор. Това е по-добре, за да се подчертае модел на дънки аксесоар, за да отговарят на обувки, чанта, шал, украса (но не всички наведнъж).

What to wear with grey jeans

Theme by Anders Norén