стил

С какво се носят сиви дънки: снимка от 30 модни образи

В гардероба на дънки модерни момичета отдавна е решен като универсална дреха. Те са идеални във всяко отношение и са седнали на чертежа, като се крият недостатъците и подчертава силуета. Затова дънки могат безопасно да бъдат поставени в основния женски гардероб.

Що се отнася до избора на цветове и модели, избора на практика не се ограничава, Можете да намерите дънки абсолютно всички цветове и форми: тесни, разкроена, бойфренды, джоггерами, с висока талия, бели, класически, киселинно — по-кратък, за да се намери дънки за всеки вкус. Но най-добрият вариант за ежедневието, може би, са дънки, сив цвят, в комбинация с дрехи и аксесоари от всякакъв цвят и стил. Въпреки това, изображението не изглежда тривиално, помислете за конкретните комбинации сиви дънки.

Лука със сиви дънки

По мое мнение, мач сиви дънки с други предмети дрехи и аксесоари сиви тонове — не е съвсем добър ход. Основното, което изисква акценти и цветове, така че, ако използвате и Лука на този тип риск „загубени“ в този си вид — това е скучно и безинтересно, въпреки многослойность.

Въпреки че по-горе и е отбелязано, че са сиви дънки добре се съчетават с дрехи от всякакъв цвят, най-добре изберете студени цветове, особено ако е светло сиви дънки. Така че, свеж поглед изображения с лимонови акценти, може да бъде ярко лодка, яке, жилетка, чанта. Но същите тези сиви дънки „да се разбираме“ с предмети гардероб от киселина, за да горчично-жълти нюанси.

Освен това, светли дънки, сиви тонове изглеждат стилно в пастелните нюанси за лек и тънък начин, който е много актуален през пролетта.

Класическа допълват дънки с блузками и ризи. Сиви дънки с „любов“ печат, така че спокойно можете да ги носите с риза в дългата ивица, с геометрични мотиви, на точки и дори неграмотни. В такъв случай, тениска или блуза може да бъде като неутрални цветове като сиво, така и по-ярки, наситени.

Ясно сиви дънки ще изглеждат добре с толкова основни цветове като бяло, черно, телесен цвят. Следователно, препоръчително е да се accessorize, но не е от претоварване. Много лаконичен сиви дънки скинни с класическа бяла блузкой или всеки друг период.

Много стилно изглеждат сиви дънки в комбинация с боди, тениска или жилетка.

И, разбира се, един от „добрите“ на изображения може да се нарече набор от сиви дънки и якета-косухи-тенденцията в продължение на много сезони, винаги е необходимо, стилно и дръзко.

Сиви дънки с висока талия

Дънки с висока засаждане-това е хит на сезона. На първо място, те визуално удължават краката и правят талията по-тънка, а на второ място, в тях удобно и комфортно, особено в условията на студената зима.

По-добре да изберете по-тъмни нюанси на сивото този модел, тъй като в комбинация с тъмно ботильоны или дълги ботуши, те ще направят краката ви още по-дълъг и по-тънък. Дънки с висока засаждане носят съкратен върхове или скриваме дълги блузи и пуловери.

Въпреки, че издържат дънки и дупка в скута си и излезе от мода, този модел все още е актуална, особено високи. Основната функция на комбинация от дрехи с подобни модели е, че топ и аксесоари трябва да се качват максимално внимателно, за да не направи небрежно. Затова е по-добре да се използват плътно прилепнали боди и панталон в комбинация с туфлями токчета.

Какви обувки да се носят със сиви дънки

При избора на обувки, която ще бъде подходящо в сиви дънки, проблеми не може да бъде, защото тези дънки могат да се носят с кедами в стил casual и носете с токчета.

Като цяло, тези дънки вървят добре, дори и ежедневни обувки, маратонки, ботуши, балет апартаменти.

Универсален вариант за Полу-сезона носят сиви дънки, ботильоны и ботуши от кожа или велур.

За лятото остава популярна комбинация от дънки с изящни сандали и балет апартаменти, сред които особен успех се радват на „невидим“ модел с прозрачни подметки и джапанки.

По този начин, облечен в сиви дънки с нещо, вписываясь в рамките на всеки стил. Нужда от бизнес среща? Класическа блуза или риза с принтом плюс обувки-лодки — и вие отлично се вписват в официална обстановка. Парти? Ботильоны с чорапи или сандали плюс монтиране на тялото и грее ви в клуба. Сив деним подходящо навсякъде и трябва да бъде в гардероба на всички дами.

Theme by Anders Norén