С какво се носят с пола-молив

Името на „полата “ молив“, във връзка с особеностите на тази част от гардероба, а именно характерно стесняването в долната част.

Това нещо в продължение на няколко модни сезона на върха на популярността, благодарение на способността си да се подчертае съвършенството на женската фигура. Пола-молив може да бъде както с висока талия, и обратното. Той ясно очертава линията на ханша и краката (до нивото на коленете си и дори по-ниски).

За това, за да образуват най-женствена, трябва да се спазват няколко правила, отнасящи се за създаване на много органични ансамбли с помощта на този тип поли.

1. Класически стил.

За да създаде образ на съвременната бизнес-дама трябва да се използва комбинация от поли-молив с блузкой от лек плат (например, шифон), както и елегантни лодка на висок ток. Идеално допълнение към ансамбъла може да бъде чорапогащник или чорапи с тъмен цвят. С настъпването на по-студено време може да се променят риза на водолазку пуловер от фина прежда или сако в подогнанной форма.

За да се гарантира, че тази част от гардероба на деловата жена допълнително удобство, тесен приятелка „омекотена“ прави разрез в гърба, отстрани или отпред на полата. В най-простите модели на този елемент обикновено се заменя със специални гънки.

What to wear with a pencil skirt

2.С какво се носят с пола-молив: романтичен стил.

Пола-молив, изработени от материи в различни цветове и са украсени с различни щампи, в комбинация с туникой, корсет или top (независимо от тяхната дължина) – е най-доброто съчетание, което дава възможност за създаване на максимално женствен начин. В случай, че вашият избор падна на дантелени поли на този модел си струва да се комбинира с прости гладка езда и да играят голф, са направени от същия материал (като дантела, и украсени с подходящи звънци).

What to wear with a pencil skirt

3. Елегантен ежедневен живот.

За ежедневна употреба, можете да направите избор в полза на поли-молив, материал за производството на които е кожена и трикотаж или памучна тъкан. Цвят на тази част от гардероба могат да бъдат много разнообразни. И най-доброто допълнение към ректора на ансамбъла ще жилетка, удобен пуловер или обтягивающая тялото риза. В края на краищата, casual стил предполага се осигури висока степен на комфорт и удобство, трябва да се направи избор в полза на тези модели обувки, като ботильоны, обувки, балет апартаменти или сандали с доста плътна, устойчива и практически подметка.

В последните години най-популярни разновидности на поли-молив, се считат тези модели, за които материалът е кожа. Най-добрата комбинация за такава познатия елемент ансамбъл може да се превърне в елек от натурална кожа. Но комбинацията от тези прагове с жилетками и сака са изработени от деним трябва да се избягва.

4. Ярко изображение.

Изработени от кадифе или сатен ярки цветове, пола-молив в съчетание с изискани токове и блузкой, оригинален довършителни работи, гарантирано ще ви създаде най-празнично и запомнящо ансамбъл. Много е важно да се допълни създадената начин на оптимално подходящ за украса, като гривни, обеци, брошки и т.н.

Не по-малко ярко изглеждат поли-молив, изработени от жакард в комбинация с блузи, жилетки, turtlenecks, пуловери друга свързват, и ботуши.

5.Вариант за снажен дама.

Жените, с хармонично физика, могат да направят избор в полза на поли-молив в комбинация с фини плетени водолазку, пуловер или риза, в долната част на когото много пълнени за колан. Добро допълнение към избрания от ансамбъл ще се превърне обувки на висок ток и малка клатч. Изберете качествени обувки, подходящи за пола-молив, балет апартаменти без шипове, само в случай, че можете да се похвали с идеално стройна, с дълги крака.

6.Правилната комбинация за пълните дами.

В случай, че не Сте доволни от своята талия, за да носят ризи, туники и блузи носи извън. Това гарантира не само е много хармонично, но заедно можете да „скрие“ някои особености на фигурата. Като завершающего финал можете да изберете върху плоска подметка, или достатъчно високи, елегантни ботуши.