мода

С какво се носят платформа: 15 идеи, които ще ви помогнат да подчертават красотата на краката

Обувки на платформа отново в тенденция. Тези маратонки са били популярни през 70-те години, през 90-те години и са се върнали на мода подиума и в гардероби стилни дами. Жените обичат обувки на платформа, тъй като тя има много предимства. В такива обувки е по-лесно да ходят, от петите на краката си в нея почти не се уморяват, платформа подчертава красотата на краката си, прави картината визуално по-тънък и по-горе момичетата.

Дизайнерите използват платформа за различни видове обувки, а платформата има няколко вида. Има плоска платформа – дебела, твърда подметка, на танкетке – платформа, която се намира по-долу на краката и по-висока пета, скрита платформа на обувката, тя е украсена и дискретно, и има платформа под бомбе на обувката в комбинация с ток. Но тази най-новата версия на обувки не е на мода, така че платформата е по-добре да се забрави.

Платформата могат да се различават по външен вид и декора, например, в последно време се счита за модерен тракторной платформа, това може да бъде обувки и ботуши. Клин от корк или на танкетке, украсени с текстил, въжета, той винаги е актуално през лятото.

С какво се носят обувки на платформа?

Сандали на платформа

Сандали на платформа или танкетке са подходящи за различни летни образи. Тези обувки могат да се комбинират с много неща. Например, с леки блузи и дънки, в светла рокля, с изгорени поли и футболками, рокля-риза.

Обувки-лодка на танкетке

Дамски обувки ще бъдат актуални и с рокли и с дънки. Обувки на танкетке с кръгла мыском и пикантни каишка-закопчалката може да се комбинира с романтичен образ с расклешенной midi-пола, и с бизнесмени така – класически панталони, блуза и яке, пола-молив, с образа в стил casual с дънки и кардиганами. Контраста на изображението може да се случи, ако се комбинират тези обувки с груб дънки-бойфрендами.

Мокасини или слипоны в платформата

Мокасини и слипоны на платформата е популярен предмет на уличната мода. Тези обувки можете да комбинирате с дънки, панталони, мини-поли, поли-midi, рокли свободно, намаляване и джъмпери и пуловери оверсайз.

 

Платформа oxfords

Популярният начин ще се създаде oxfords на платформата. Тези обувки ще изглеждат чудесно под дънки или панталон в съчетание с палто и дълги жилетки. Под дъното може да носи тениска, риза или жилетка.

Кецове на платформа

За спортни лъкове в стил casual идеален обувки на платформа. Можете да ги комбинирате с мини поли, къси панталони, спортни рокли. Интересни снимки, които получавате, когато носите тези обувки с буйна мини пола и пуловер с едра задължителни. Тези обувки ще изглежда хармонично с дрехи от кожа: кожена пола или свободни, или директно на кожени панталони.

Зимните ботуши на платформа

Зимните ботуши на платформа, може да се комбинира с панталони, дънки, тази горна дреха може да бъде много различен, като се започне от якета, спортни пуховика до класическото палто или сако. Тези обувки можете да комбинирате с топло одеяло поли, Джърси дължина поли midi. Разбира се, прагове, които трябва да се носят дебели чорапогащи или гамаши.

Трактор платформа

Подобна платформа за обувки, ботуши и сандали могат да се комбинират с женствени бизнес костюми, с този спорт за създаване на образи в стил на спортен шик. Обувки на токчета и тракторной подметка, да се носят под женственное рокля, но не твърде скоро, че образът не беше вулгарен. Тези обувки са подходящи и за елегантен костюм. Платформа не може да бъде затруднен в цвета на обувките, а може да бъде акцент –контрастен на основния цвят обувки: бял или черен.

Theme by Anders Norén