Дънки с висока талия не само класически модели, но реално благодаря за всяка съвременна мода. Възможности на тези панталони множество преки и клешеных, момчета и кожи. С такова разнообразие, за да следват тази тенденция, не ще бъде трудно, защото ще имате възможност да изберете нещо, което ще отидат точно за вас. Подобни панталони гъвкав, той е подходящ за почти всеки съдружник дрехи. И да се създаде стилен екипировки е трудно, нека разгледаме с какво се носят дънки с висока талия.

What to wear with jeans with a high waist

С какво се носят класически дънки с висока талия

Класически дънки са добри, че те отделяща. Този нюанс помага да скриете недостатъците на фигурата, ако има такива. Подобни панталони с висока засаждане може да се характеризира като успех — те са седнали в областта на корема и талията, което дава възможност да се съчетаят с много неща-придружители. Носете класически дънки с къс, стегнат и извънгабаритни потници, тениски стил бельо, джъмпери, боди и всички връхни облекла.

What to wear with jeans with a high waist

С какво се носят дамски дънки

Като говорим за модели с висока талия, да не говорим за така наречените майки дънки. Това е не само класически прави панталони, а по-скоро хибрид между миналото и момчета. Модел работи еднакво добре на момичета с перфектни параметри, а за тези, които са недоволни от своите форми. Лесно masculinist перфектно прикриват недостатъците. Но има и един нюанс — мама дънки могат да бъдат доста големи в областта на корема. За да ги носят с били zapravlennymi в риза не винаги е оправдано. Но ако не разполагате с такива проблеми, а след това смело да комбинирате този модел с топами, пуловери, къси или антисимметричные блузи и ризи са пъхнати. Експеримент с обемни якета.

What to wear with jeans with a high waist

Какво да се носят кожи с висока талия

Дънки-скинни с висока засаждане и може да играе ролята на добро отслабване гамаши. Носенето на този съраунд жилетка или пуловер ще Ви отличен и изключително удобно случаен поглед. В скинове може да се постави в блузи и ризи, като лук по-елегантен. Тениски и потници ние предлагаме да изберете свободен. Разликата в обемите, изгодно подчертават краката и, ако е необходимо, добро прикриване на недостатъците. Ти можеш да се носят кожи и плътен горния, за предпочитане в минималистичен стил. В този случай е необходимо да се разрежда облекло на атрактивни детайли, масивни гривни, груби очила, клатч с декоративни метални нитове.

What to wear with jeans with a high waist

С какво се носят дънки-бойфренды с висока талия

Бойфренды с висока засаждане, подобни на мама, дънки, но не топорщится в областта на корема. Те също могат да бъдат по-обемисти, и следователно изискват специално внимание при подготовката на облекло. За това, за да компенсира массивность панталони, изберете надмощие в по-лесно. Не гони яркост и луксозен интериор, които е по-добре да го замени показно аксесоари като чанти, шалове, красиви или необичайни обувки. Носят бойфренды могат да бъдат с всякакъв вид облекло — отгоре на плета пуловер. Най-важното е, уверете се, че полученият образ е хармоничен и ще ви отговарят.

What to wear with jeans with a high waist