стил

С какво се носят дънки-бойфренды

Дънки-бойфренды в рамките на няколко години са си отишли от съмнителни новостите в един от основните компоненти на базовия гардероб. Едва ли може да се намери поне една модницу, не в това облекло те са толкова удобни и стилни панталони. Наистина, свободно намаляване на дънки изглеждат чудесно с всички другари и подходящи за осъществяване както на casual стил, така и просто бизнес лъкове. Нека разгледаме по-подробно, отколкото да носят дънки-бойфренды.

What to wear with boyfriend jeans

Случайни лук в стил с момчета

Бъги не е под формата на краката панталони изглеждат много запазени (при условие че не броского декор или прекалено големи декоративни разрези). По тази причина ги носите с къса горна част от реколтата не са изложени на риск да се фиаско на модата. Ризи в бельевом стил, къси ризи, джъмпери, блузи и пуловери в двойка с един човек ще създаде чудесен casual облекло. Между другото, не е задължително да компенсира обема на панталони, плътно върхове. Оверсайз са все още на мода и лесно masculinist неща подчертае вашата несигурност или скриване на недостатъците.

What to wear with boyfriend jeans

Офис начин

Кой каза, че работи в офис, прекарвайки преговори или подготовка за важна среща вие не можете да си позволите да носите дънки? Последните, в съчетание с Office боклуци спокойно може да се нарече класика бизнес стил. Ако не сте зависими от строго определена форма дрехи, комбинирате с дънки-бойфренды с лека блузкой или риза, която може да бъде небрежно завита в предната част. Мисля, че ще бъде в състояние да оцени външния вид и използваемостта на този патрул.

What to wear with boyfriend jeans

Твърди жилетка и сако ще помогне за създаването на офис лук с дънки-бойфрендами. Под сакото можете да използвате топ в стил бельо, но имайте предвид, че тази комбинация изглежда по-шик, отколкото ежедневното и е по-подходящ за вечерни срещи с приятели или среща.

What to wear with boyfriend jeans

Връхни дрехи и дънки

Що се отнася до комбинация от гаджета с горната дрехи, тук можете да дадете воля на своята фантазия. Важното е да се търсят своя лук хармонично. Тя ще трябва да играе с обем и дължина палта, жилетки, жилетки, якета и палта. В последно време набира популярност в комбинация с кожено яке и елементи на груб метал. Момчета изглеждат малко дръзко, толкова добре заедно с кожата и стил пънк.

What to wear with boyfriend jeans

Какви обувки добре се съчетава с дънки-бойфрендами

Изненадващо, на приятеля дънки, всяка обувки. Обувки и ботуши с високи токчета ще ви помогнат да добавите женственост и подчертават елегантността на щиколоток, и спортни обувки (особено маратонки) ще бъде превъзходен страхотно в casual облекло. Можете да направите път и с разнообразни джапанки и сандали. Но ботуши и човек мач не си струва.

What to wear with boyfriend jeans

Не забравяйте, за да изглежда привлекателно, не е задължително във всяка посока, за да отговарят на вашето тяло. Такова облекло, като дънки-бойфренды може визуално правят своя обладательницу докосване и крехка, визуално коригира формата и придават чувство на комфорт.

Theme by Anders Norén