стил

С какво се носят червената пола-молив: снимка

Обикновено са три или алгоритъм за създаване на изображения, изображения, с червена пола-молив

Червено – цвят на страст, любов, лукс. Не виждам истинската му красота. Пола-молив, напротив, скромен гост офис шкафове, незабележими член съответствие придават изискан женственост, съвършенство. Но тези две противоположности добре – това е лесно да се направи. И така, какво може да се постави върху червената пола-молив?

Обикновено са три или метод за получаване на изображения

За да се разбере, че двойката е забележим елемент от гардероба си, трябва да се разграничат три основни правила:

    очертаване на основните моменти; две светли тонове; червени долна + горна част с печат.

В първия случай се предполага, че червена пола ще бъде доминиращ образ, докато горната част ще бъде компетентен на туризма. Като пример, лук – бяла блуза и червена пола-молив. Това е универсален вид, подходящ за всяка ситуация.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

20 избрани изображения, с което да носи пола-молив

Той е ненатрапчив, елегантен, подчертава фигурата, прави комплимент на вкус дами, които са избрали този вариант. През лятото това може да бъде бяла риза (топ) или коприна суитчър с къс ръкав и лилаво пола-молив. Какво да се носят през зимата? Всичко е просто: сочни малини и замяна на благородни приглушен бордо, и с къс ръкав – дълъг (пуловер, голф, жилетка). Също така в студено време на годината на червената пола този период няма да е черно или бежевое палта от кашмир, ботуши и чанта за същия тон.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

Вторият метод включва комбинация от два ярки цвята, които се допълват взаимно. Например, червена пола молив с черна блузкой. Но тук има следното правило – червен цвят на картинката не трябва да се повтаря никъде другаде (с изключение на аксесоари). Като цяло, тази опция е много изгодно и убедително изглежда, не е чудно, че комбинация от червено и черно, като две противоположности, увековеченный в литературата.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

Третият начин може да се реализира с помощта на класически райета или точки. Изглежда страхотно, особено бял грах на тъмен фон. Тези отпечатъци могат да декориране на тениски, ризи, блузы, сака и пуловери.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

Това е основното съчетание, което може да се използва, за да се създадат множество атрактивни лъкове. Също така обърнете внимание

Изображения с червена пола-молив

Подходящ за комбинация с нещо, просто нарязани и скандално цвят пола-молив червен оттенък? Освен класически ахроматических на цветовете, тогава можете да експериментирате със сини. Точно тук е по-удобен съвет, за принт – ивица или клетка, а също така лекомислено грах ще бъде малко от ярко червени и приглушенно-син наперен създавайки много успешна комбинация. Друг вариант-това е благородно тъмно синьо топ. Лукът винаги изглежда добре.

Деним риза + червена пола-молив – най-достъпен начин за ежедневието. Като трети цвят (обувки, аксесоари, украса) това е идеалният беж.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

Спокоен бежов може да се използва като втори цвят, равен в тандем. Бежово суитчър, ботильоны и клатч в комбинация с блясък поли – прекрасно успокоява прекалено енергичен червен.

Рокля с дантела в симбиоза с червена пола, не се ограничава ивица или грах – по-екзотичен и секси-това ще бъде комбинация от грабители принт. В този случай е препоръчително да се използва за изрязване на изображения, обувки и аксесоари в черен цвят.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

Романтичности начин ще допринесат за цветни петна или пъстри абстракция. Узорчатый топ и пола строг приятелка ярко-червен цвят, могат да бъдат допълнени с бежово (чанти, шалове, палта, гривни, обувки).

What to wear with a red pencil skirt: pictures

Червена тясна пола и черно (синьо, бяло) яке – просто, но много елегантен вариант. За да се намали градуса на тежестта, можете да изберете яке с ивици.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

Невъзможно да се избегнат много честите, но не по-малко успешна комбинация от сиво и червено. Особено изгодно изглеждат turtlenecks различни нюанси на сиво и светло пола.

Други, по-редки възможности, които ще се осмеля не всяка модата е представена от жълто и розово топ. В последния случай, интересен нежен пудровый и цвета на слънцето, заедно с червен дава неочаквани и запомнящи се комбинации.

What to wear with a red pencil skirt: pictures

Има един важен нюанс – за пола разрез, и по такъв ярък нюанс, има повече смисъл да се носят в комбинация с туфлями на висок ток. Това ще позволи визуално удължават краката на притежателите на кабинета. Ако изберете, например, една свободна тениска стил на улицата с ярка принтом, може да предпочетете и мокасини, но този вариант е по-подходящ за снажен дам.

Добри комбинации!

Theme by Anders Norén