What to wear with bottomtime without a heel – stylish and practical shoesПървоначално ботуши – обувки с високи голенищем за защита на краката, обувки мъжки, и е предназначена за военни, конница. Естествено, тя е практична, устойчива на обувки на ниско движение. С години ботуши са здраво закотвени в женския гардероб, както и модели на висок ток, с висока платформа, обувки на висок ток, ботуши без шипове е от значение, тъй като встарь.

Днес тази популярна обувки поразява с разнообразие от модели, стилове, цветове, материи. Класически ботфорты-дължина малко над коляното, но може да се намери, със скъсен силует, и дълги, ханша и бедрата. Заедно с ботуши традиционни обувки материали – естествена и изкуствена кожа, велур, има crochet ботуши. Тази обувки съчетава добре с различни предмети дрехи, но има и нежелани комбинации.

Велурени ботуши без шипове

Ако една жена иска да създаде романтичен образ, което му придава меки велурени обувки могат да се справят с тази задача по-добре от кожата, защото еленова кожа изглежда по-мека. Най-удобни обувки, без токчета, те могат спокойно да се носят през зимата се дължи на повишена стабилност. Но за суровия есента е времето, когато мръсотия навсякъде, деликатна замшевая обувки, особено на ниско движение, малопригодна.
What to wear with bottomtime without a heel – stylish and practical shoesАко все пак искате да се перчи с есенни ботуши велур, а най-добре да изберете модел с кожени вложки в долната част и са ограничени до разходки в сухо време. Ботуши с висок голенищем и изглежда впечатляващо, дори без шипове, особено на тънки дълги крака, високи, слаби момичета, все пак е за предпочитане ниско шипове.

Зимните велур ботфорты идеално се съчетават с добротной дрехи от естествени материали – кожа, палта, кожени палта. Най-гъвкав по отношение на съвместимостта черни ботфорты, но можете да изберете обувки, в тон горната дреха, кафяво, бежово или цвят на виното.

Цветове на есенните ботуши на по-разнообразни, има модели на класически черно, естествени тонове, близки до кожата, и ярък, затруднен, така наречените екстремни цветове – ярко жълто, червено. Цвят обувки трябва да съответства на цвета на дрехите.

С какво се носят ботуши велур?
С неща, дължина под коляното ботуши зле вървят, по-добре е да ги носите със:

    Палто; кратък палта; кожени или велурени, скъсяване на сака, блейзери.

Тенденцията е да се носят обувки с дрехи над коленете се разпространява не само по дрехите, препоръчителни комбинации:

    Мини полата е изработена от плътна тъкан; поли и рокли със средна дължина малко над коляното; панталони; дънки-скинни, които може да попълните в ботуши.

Велур ботфорты добре комплимент към вечерен тоалет, поради липса на гланц велурени обувки блясък не ще отклони вниманието от рокли.

[Забележка]рокля, трябва да изберете такава дължина, че краищата на степени са били затворени, и чорапогащи не афишируются.[/Забележка]

Кожени ботуши без шипове

Кожени ботуши – класически, подходящи за всеки гардероб. Ботуши с висок голенищем и без шипове най-добре се съчетават с дрехи в стил casual, като ежедневно облекло е най-удобно.
What to wear with bottomtime without a heel – stylish and practical shoesОблечен с кожени ботуши?

    Облекло в спортен стил, подходящи ботуши от мека ватирана кожа без шипове и дантела на гърба. Къси кожени якета в стил милитари, съзнателно груба, однобортный или двубортный-това е най-добрият избор на облекло да се носи с кожена botfortas на ниско движение. Скъсяване на панталони – така наречените chichiri, зауженные надолу и прилепнали дънки с най-прости перфектно с тапицерия botfortas на ниско движение. В комплект с дънки, се препоръчва носенето на обувки участък от кожата, така че преходът между ботуши и дънки са почти незабележими, ботуши с плочи в този случай не е подходящ. Изгодно изглежда тандем кожени ботфорты с гамаши или джеггинсы и топ ще е подходящо туника, дълга риза или тениска, дълъг пуловер или рокля-пуловер.

[Забележка]трябва да се спазва принципът на съвместимост – ако в горната част на роклята плътно прилепнали, глезените ботуши трябва да бъдат просторни, ако облекло, покриваща тялото (пуловер, туника) — обемна, обувки трябва да се стегнат.[/Забележка]

Мини пола с ботуши без шипове трябва да се носят само с много дълги крака безупречна форма. Ботуши изработени от лачена кожа са свързани с представителите на определена професия и ще бъдат от значение ли е, че на костюмированную парти.

С какво се носят вязанные ботуши

What to wear with bottomtime without a heel – stylish and practical shoesТази обувки дойде сравнително отскоро на мода. Визуално удлиняя фигура, тези обувки са подходящи ниско растящ момичета, а високо спокойно може да се облича ги, особено моделите без токчета.

    Crochet ботуши ботуши от други материали, съчетават добре с къси панталони, къси поли. Много изгодно изглеждат трикотажни и плетени калъф за рокли, по-дълги блузи, пуловери. Интересна комбинация с вязаной туники, сарафан. Crochet обувки да се носят на върха на прозрачни чорапогащи в тон обувки.

Crochet модели на класическите цветове — черно, бяло или сиво – ще отида с дрешки, и можете да намерите тези ботуши на почти всеки цвят. Те също така се различават разнообразие от цветове – чрез шнурове, копчета, модел. По-тампон на ботуши, толкова по-кратък трябва да е дрехи.

Ботуши без шипове, са от особено значение в гардероба в стила casual. Те добре се съчетават с тесни дънки, но ботуши трябва да бъде добре опъната. Мини поли изглеждат по-добре, отколкото ботуши на токчета или ботуши на ниски движение, но много дълги стройни крака. По-добре да носи обувки без шипове с дължина малко над коляното. Ако ботуши, облечен с рокля, на разстояние от горния ръб на ботуши до тогата трябва да бъде не по-малко от 5 и не повече от 15 см, а на чорапогащник трябва да се носят стегнати, мат, в никакъв случай, а не за представители.

Ботуши са сами по себе си се считат за секси високи обувки, така че образът трябва да бъде балансиран, по-сдържан, по-затворен дрехи. Ботфорты на съвместимост с различни елементи на дрехи, до голяма степен зависи от техния материал.