стил

С какво да носи пола-midi в лятото: 23 модерен начин на 2020 г.

Пола-това е този елемент от облеклото, който трябва да присъства в гардероба на всяка жена. В края на краищата, това нещо лесно може да се подчертае женственост и чувственост дами. И модни тенденции, от своя страна, последователно демонстрира невероятното разнообразие от нови модели, форми и комбинации, които не могат да се хареса на всяка модерна дама.

Ние особено голямо внимание съветват да се обърне директно към midi-поли, които лесно ще направи своя начин на невероятно модерен, елегантен и стилен. Това е класическа нещо, което едва ли ще загуби своята популярност благодарение на своята изисканост и елегантност.

Освен това, както показва практиката, и комбиниране на този стил, поли, можете да получите просто безброй. Но много жени правят грешки в избора на форми, цветове и комбинации, забравяйки за някои от функциите на това нещо.

И така, отколкото да носят поли midi, за да изглежда безупречно? Ще ви разкажа в тази статия!

Проблеми и техните решения

Поли midi изключително удобен и елегантен. Още едно ясно предимство е съвместимостта с почти всеки тип фигура. Въпреки това, миди полата има няколко скрити недостатъци, които трябва да знаете.

Като се има предвид дължината midi, важно е да се разбере, че тези поли на краката ще изглеждат по-къси. Ето защо дамите, които нямат висок растеж на нуждите от страна на midi поли внимателно да се грижи за обувките си и изберете обувки на танкетке или ток.

Момичета с пълни крака, трябва внимателно да избират дължината на полата. За да не развалят впечатлението от картината, се уверете, че Midi приключи по-горе най-широката част на стъпалото.

Разнообразие от стилове

Миди полата-доволни са разнообразни. Ето защо тя е толкова обичан от жените по целия свят. Както и досега се радва на пола-молив, която изглежда перфектно директно в бизнес-път. Тънка пола е идеална за стегнати turtlenecks. Визуално намаляват големи бедра и разширяване на раменете помогне суитчър, която има рюши или ръкави-фенери.

Не по-малко често се използват в героините се счита за права пола-midi, която е най-интересно да се види в начина, ако добавите ярки цветове. Ние не трябва да забравяме, че горната трябва да бъде светъл и спокоен.

Избор на перфектни обувки пола midi, аз съветвам да се обърне внимание на бежови обувки , които не само ще отговарят на почти всяка цветова палитра на изображението, както и визуално се измъква вашият силует.

Theme by Anders Norén