стил

Розови обувки: 12 идеи за женствен и закачлив начин

Искам да хвана си възгледи мъжете? – Тогава носете високи токчета и със сигурност розов оттенък. Тези обувки ще направи женствена и игриво.

В розови обувки са красиви и хармонично изглеждат по начина, на първо място трябва да се обърне внимание на модел. Подходящ за всички класически лодки на висок ток, те са подходящи както за романтични, офис и бизнес модели. Ежедневни лъкове, трябва да се обърне внимание на розови обувки с дебел ток. Розови обувки на масивна тракторной подметка идеален за улично и ежедневния стил.

Как да се носят розови обувки

Pink shoes: 12 ideas for a feminine and playful image

Най-добрият начин да се съчетаят розови обувки с толкова розов елемент. Това може да бъде шал, суитчър, колан, шапка, наподобяващи цвят щампи рокля, пола. Можете да комбинирате розови обувки с чанта, но бъдете внимателни, много дизайнери смятат, че това е отглас от миналото, според тях, чантата и обувките трябва да са от независими елементи на изображението. Бране на чанта за обувки, така че те не са в перфектен тандем по цвят и текстура, но все още играят своята роля.

Pink shoes: 12 ideas for a feminine and playful image

Идеално подхожда на всеки начин на обувки пастелни, нежни нюанси на розово и прашни розов цвят. За разлика от ярко-розови обувки и обувки фуксия, тези цветове могат да се комбинират с цялата палитра и това не е непременно така, както беше преди няколко други теми розово.

Pink shoes: 12 ideas for a feminine and playful image Pink shoes: 12 ideas for a feminine and playful image Pink shoes: 12 ideas for a feminine and playful image Pink shoes: 12 ideas for a feminine and playful image Pink shoes: 12 ideas for a feminine and playful image Pink shoes: 12 ideas for a feminine and playful image Pink shoes: 12 ideas for a feminine and playful image Pink shoes: 12 ideas for a feminine and playful image Pink shoes: 12 ideas for a feminine and playful image

Как не трябва да се носят розови обувки

Изглежда като Барби не е вкус, така че не си струва да носят всичко е розово, или се комбинират розови обувки с прост розова рокля, костюм или гащеризон. За да се направи проста лук, само ако е бледо-розови нюанси и структурата на дрехите са различни. Например, розово дантелено рокля може да се комбинира с замшевой обувки, разреждане на всичко това, аксесоари и бижута.

Pink shoes: 12 ideas for a feminine and playful image

Ако се съсредоточите върху ярко розово обувки, не правете ярък грим, в противен случай тя ще изглежда провокационно и вулгарно.

Theme by Anders Norén