мода

Рокля-пуловер: стилна есен-зима 2020

Искате да изглеждате женствена и стилно и в същото време чувствате най-комфортно? Изберете рокля-пуловер, които не само ще ви предпази дори от най-тежките студове, но и ще ви помогне да постигнете един наистина интересен начин за най-студения сезон. Освен това, не забравяйте, че на рокля-пуловер, достъпни в различни модели, подходящи за различни видове тялото. За тези от стилни модели, които исках да говоря с вас днес.

Страхотен пуловер-рокля

Искате през есента и зимата, за да изглеждате стилно? След това обърнете внимание на мега-широк модел рокля пуловер. Такова нещо ще стане не само вашата пръчка-выручалочкой в ежедневието на живота, но и да предадат съобщението на телесната топлина и комфорт. В допълнение към споменатите по-горе параметри следва да се добави още една: това е възможност за скриване на малки несъвършенства на фигурата. Така че промяната на рокля-пуловер и е много популярен. Но единственото уточнение, твърде дебели жени, тази рокля не е подходящ. Така че, за да не се влоши пропорциите на тялото си купя обемен пуловер, рокля само в случай, че вашият размер до 52.

Sweater dress: the stylish new autumn-winter 2020

Обличам пуловер с дантела

Да направите вашия начин на по-женствена и изтънчена и вижте интересни модели на рокли-трикотаж с декоративната вложка от дантела в долната част на модела. Такова нещо ще се превърне в перфектният компаньон за вашите романтични срещи. За да завършите рокля-пуловер с дантела можете да чорапогащник, обувки с токчета, стилно палто или кожено яке.

Sweater dress: the stylish new autumn-winter 2020

Пуловер плета рокля

Още един невероятно гъвкав и по този начин, оригинален модел рокля-пуловер с голяма вискозен. Наскоро тя се превърна се радват на голяма популярност. И не само защото това изглежда много стилно. Неговото основно предимство е възможността за създаване на такава рокля домове със собствените си ръце, без да има специални умения в плетене.

Sweater dress: the stylish new autumn-winter 2020

Вязаный пуловер, рокля

Вязаное рокля пуловер-това е много популярен модел сред снажен момичета. В края на краищата, за сметка на това, че трикотажни изделия, представени в различни степени на плътност, идеален за всяко време. И ако сте избрали по-тънък модел материал, може да бъде добра идея, за да се подчертае силует на фигурата. От стройни момичета и се наслаждавайте.

Sweater dress: the stylish new autumn-winter 2020 Sweater dress: the stylish new autumn-winter 2020

Дълга рокля пуловер

За студено време идеалното решение би било да се носят дълга рокля-пуловер, която често достига до глезените. Този модел ще ви предпази от атмосферни влияния и ще ви комфорт, за който сте мечтали. Но какво дълга рокля пуловер идеално ще се впишат във вашия начин, трябва да знаете малко правила. Да носи такова нещо става устойчив само на висок ток или с обувки на платформа, докато обикновените обувки за балет апартаменти или ще направи носа си-това е смешно.

Sweater dress: the stylish new autumn-winter 2020

Рокля-пуловер: тенденции 2020

В рамките на следващата година дизайнерите са създали тенденция на оригинални тъкат и модела на блузи, рокли. Ще бъдат различни етнически орнаменти, пигтейли или букле. Немалка роля играе и директно печат. Съветвам ви да обърнете специално внимание на рокля-пуловер с геометрични орнаменти, растителни орнаменти, черни и бели етикети, с широк шарени клетки или анималистическим принтом.

Sweater dress: the stylish new autumn-winter 2020

Не по-малко популярни ще бъдат и модели, украсени с кожа или приложения, голо рамо, или в спортен стил

Theme by Anders Norén