Рокля прилеп

Dress the bat

Мода за рокли с широк ръкав, нещо подобни на крилата на прилеп, се появи в Европа на първо място в края на четиридесетте, а след това имала още един скок през осемдесетте години на миналия век. Днес този стил също са от значение. Рокля прилеп модел който има в Арсенала на почти всеки моден дизайнер, често влиза в състава на колекция за модно шоу.

Dress the bat

Прототип на тези ръкави е японското кимоно. Но първоначално ръкави трябва да са на големи раменете и драпировкой. Горната част на дрехата е трябвало да има правоъгълна форма. Днес тази мода отново към нас се върнаха и добро прилепване в основните тенденции на съвременната мода. Но сега тези ръкави изглеждат много по-добре, отколкото преди, тъй като те по-лесно да изрежете и са на разположение на нови материали-коприна, трико, шифон. Вие дори можете да изберете, е да шият рокля прилеп. Модела му е доста проста, да не забравите да добавите кърпа подгъви и шевове.

Dress the bat

Предимствата на този стил

Стил, подходящ за всяка фигура, не пречи комфортен движения. Момичета Slim-fit блуза с такъв ръкав в комбинация с къса пола, а напълно-по-добре да се обърне внимание на свободни дълги рокли; Стил привлича вниманието към раменете, а разрези по цялата дължина на ръкав вечерни рокли подчертават красотата на ръцете; „Прилеп“ описва гърдите, което я прави ефектна, независимо от размера. А ето и недостатъци, като изпъкнали корема или прекалено пълни ръце, този стил изглажда; ако имате добра образи с по стил, дори за нетренираното шивачка;
Характеристика на този тип ръкави е, че той визуално намалява растежа. Така че не е твърде високо, препоръчва се жените да носят тези екипи, с токчета. Обувки без шипове подходящ само много висок и тънък дами.

Dress the bat

Рокля с ръкави „прилеп“

    Красиви рокли, изработени от елегантна тъкан с безплатно каране и облегающей пола, подходяща за коктейльной партита. Ако този костюм е направен от по-прости материали, като трико, той е идеален за ежедневна употреба. В стил „Прилеп“, съдържащ се в шифоне, коприна или други леки материи, в съчетание с отворен гръб и дълбоко деколте, много подходящи за вечерни рокли; за носене на всеки ден е подходящ рокля от обичайните вискоза. Тя не би крампи движения и не мяться. Това е рокля, украшенное различни аксесоари, подходящи за разходки, и за офиса, и за приветлива забавно парти, млади момичета прекрасна рокля-туника, която прекрасно ще се съчетае с тесни панталони или гамаши. Бяла сватбена рокля на базата на този стил ще изглежда много тържествено и оригинално, особено в съчетание с високата прическа на булката. Разрез подчертае красотата на линията на врата и раменете.

Dress the bat

Dress the bat

Dress the bat

Dress the bat

Dress the bat

Dress the bat