стил

Рокля от деним яке: 12 идеи за създаване на мода лято лук

Рокля от деним яке – отлична комбинация за летния моден лук. Този образ вече тествани от модницами, и тя все още изглежда свежо и нетривиально. Груби черти на контраст деним яке с женски, леки и красиви рокли, че винаги дава интересни снимки.

Начин изглежда хармонично, е необходимо под роклята, за да изберете дънкови якета. Под светли и леки рокли са подходящи джинсовку синьо и светло синия деним. Под къси рокли ще е най-добре изглежда с деним яке, укороченная дължина с подвернутыми ръце и 3/4 дължина ръкави.

Рокля със средна дължина, можете да комбинирате с gensoukai на талията. Това е универсална дължина деним яке, което ще отиде с дрешки. Повече сака по-трудно да се съчетаят с дрехи и рокли включително.

И така, какви рокли да се носят с деним яке?

Къса рокля

Почти всички рокли са перфектно съчетани с деним яке. Къси рокли плетени деним яке ще изглежда просто и здраво. Елегантен вариант-това дантелено рокля. Колко красиво ще изглеждат женствени шифоновые рокли с флорални мотиви. Къдри и воланы правят имидж на по-женствена и елегантна, придава контраст.

Рокля дължина midi

Стилен look с деним, плетени жилетки, рокли отделяща се, midi дължина, те могат да бъдат смели в черно-бели ленти. Рокли с пищни плисирани поли също са подходящи джинсовку и бели рокли с дантела подчертае нежността на лук.

Дълги рокли

Тенденция през този сезон рокли в пода. Те също така лесно да се комбинира с деним яке. Рокли могат да бъдат изработени от леки материи, които почти не попадат директно силует, или от по-плътни естествени материи, с приличен risklerinin по-долу. Незабравима гледка с gensoukai бели рокли в стил империя, много стилен.

Theme by Anders Norén