мода

Рокля на точки: 12 образи, един от любимите щампи на нежния пол

Игрив и женствен грах е един от любимите ми отпечатъци на прекрасния пол. Рокля на точки се появява през 18-ти век и все още се наслаждаваме на жените. Те могат да бъдат най-различни, благодарение на универсалността на тези рокли са подходящи за нормална и вечерни облекла, за бизнес стил и стила casual.

Polka dot dress: 12 images one of the favorite prints of the fair sex

6 качества принтом в грах, което трябва да знаете:

грах изглежда романтично и са подходящи за ежедневието на образи; голям грах се увеличава, така че не е подходяща за жени с буйни фигура; вертикални гънки и шарките на полка точки, може да се извади силует, а принт грах млад и могат да се носят и жени от различни възрасти, най-важното е правилно да изберете стил; грах са универсални и са подходящи всички изображения, грах, плюс лошото качество материал за намаляване на изображението. Polka dot dress: 12 images one of the favorite prints of the fair sex

Стилове на рокли с грах много и дори да се изброят, така че ние можем само да говорим за модели, които ще са модни през 2020 година. Това е рокля-калъф рокля с мирис и копчета, рокля-калъф и trapeze.

Polka dot dress: 12 images one of the favorite prints of the fair sex Polka dot dress: 12 images one of the favorite prints of the fair sex Polka dot dress: 12 images one of the favorite prints of the fair sex Polka dot dress: 12 images one of the favorite prints of the fair sex

Що се отнася до цветове, Комбинация от черно и бяло най-често. Черна рокля в бяло грах може да се носи на работа, в ресторант, а другата е за лятото и грее, той е идеален за разходки и посещения. Грах на червен фон изглеждат много ярки на момичето в тази рокля ще изглеждате уверен и стилен. Действително бял грах в пастелни цветове, като светло синьо, лимон, бледо розово. Рокли от такъв материал е подходящ за изискана и романтична природа.

Polka dot dress: 12 images one of the favorite prints of the fair sex

Polka dot dress: 12 images one of the favorite prints of the fair sex Polka dot dress: 12 images one of the favorite prints of the fair sex

Не по-малко важен е материалът, от който сшили рокля в грах. Изглеждат красиви рокли от коприна, сатен, шифон. Ефектен начин ще се обърнат, когато носят такива рокли в грах дължина на макси. По-прости и ежедневни рокли от трико, памук, коприна.

Polka dot dress: 12 images one of the favorite prints of the fair sex

Polka dot dress: 12 images one of the favorite prints of the fair sex

Като цяло, роклята е в грах самодостаточны и картината е добра, ако се носят всеки стил. Мач такава рокля с кратка яке, по-младежки образи с деним яке, и ако в студеното време на годината, отгоре може да се носят подходящи яке, палто или пелерина.

Polka dot dress: 12 images one of the favorite prints of the fair sex

Theme by Anders Norén