мода

Роклите с волани, рюшами и накъдрен

Воланы, рюши и къдри – символ на женственост и романтика. Те ще превърнат обикновен скромен и, може би, дори строг приятелка в луксозни дрехи, и понякога създава Кралско великолепие.

В сезон 2018-2019, много дизайнери са решили да създават дрехи и аксесоари на тема волани и набори. Безразличен към тези детайла, създаване на красота и разкош, не е имало. Воланы, рюши и набори от различни видове почти във всяка колекция. Може би сред нас, много ще предпочитам рокли с волани, поли с волани, блузи с волани.

Но как да се направи разграничение, където рюши, къдри, воланы и къде?

Къдри намали права, след което ще събере на една страна на монтаж и съща страна шият дрехи.

Жабо – ивици от тъкан, която се разбива в средната линия, която се зашива към продукт. Вземете, например, две къдри, но и от двете страни.

Волан различен от къдри и рюши, че присборивать не е необходимо. Яка – серия от материя, която вольница само с една ръка и сам по себе си. Това се постига чрез специална разкрие. Воланы по-добре кроить плат по линия на пристрастия, но това не е съвсем икономичен разход на материала, както Волан може да не е толкова вольница.

Волан изрязани кръга (под формата на „поничка“ или спирала, като мивка-къщата охлюв). Шев-на ръба-това не вольница, че Перцето шият продукт на съвсем лесно и просто. Но за това друг път. А сега виж, че моделите рокли и аксесоари с волани, рюшами и накъдрен предлагат дизайнерите за новия сезон.

Outfits with ruffles, ruches and ruffles

Фенди, Валентин Yudashkin, От Temperly Лондон

Къдри, рюши и набори могат да придават един особен чар и привлекателност за всяка колекция. Модна тенденция, която включва в себе си рюши, воланы и къдри, датира от древни времена. Може да се каже, че продуктите на тези данни никога няма да напуснат подиума, но днес, дрехи с яка и волани на върха на популярността, и в допълнение към рокли, поли и блузи, къдри и волани, добре обзаведени, обувки и други аксесоари.

Outfits with ruffles, ruches and ruffles

Rocher, Луиз Беккариа, Ребека Минкофф

В колекциите за сезона 2018-2019 на много модни къщи, като Александър Маккуин, от temperly Лондон, Vivetta, Gucci, Фенди, Родарте, Райън Ло, Balmain и други показват модели с волани, рюшами и волани, които ще привлекат вниманието не само на феновете романтичен стил, но и за тези, които предпочитат минимализма. Дизайнерите ни убеждават, че воланы и набори могат да бъдат в най-различни места: от двете страни, в центъра, в покрайнините на деколтето и раменете, ръкави, маншети и т.н. и не само по дрехите…

Рокли с волани, набори или рюшами

Рокли с волани, рюшами или накъдрен изглеждат много женствени. Някои дизайнери виждат красотата в чувствен и нежен шифон, са разположени хаотично в различни посоки, други използват различни тъкани, украшающим рокля огромен рюшами. Леки воланы, малки и големи къдри, комбинация от прозрачност и многослойности, пищност, елегантност и грация — всичко това ще видите в новите колекции 2018-2019.

Воланы, рюши и къдри – пола и панталони

Пола с набори и волани са особено актуални през пролетта и лятото, но дизайнерите предлагат да ги носят през зимата, като вечерта варианта – с върховете или прозрачни блузи, украсени със същите къдри, лейси блуза или тънка скок. Трябва да се вземе предвид, че набори придават обем. Така че изберете тези опции, които можете да коригира фигурата си и няма да наруши нейната пропорционалност.

Панталони с волани, без съмнение, изглеждат празнично, така че те могат да станат отлично решение за специални и официални събития.

Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Снимката на топ — Каролина Ерера, Эскада, Холи Фултън
На снимката по-долу Vivetta, Родарте

Outfits with ruffles, ruches and ruffles

Модни блузы, върхове, скок с волани и рюшами

Блузи с рюшами-доста универсален елемент в гардероба. Тази блуза е подходяща за офис, така и за романтична вечеря, и за официалното излизане. Блузы с волани за бизнес ансамбъл подчертае романтика и изтънченост.

Топ с къдри могат да се носят панталони или поли от леки материи. Воланы на гърдите ще добавят обем, така че този вариант е за тези, които са абсолютно необходими.

Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Фенди
Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Gucc, Хуэйшань Джан
Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Лаура Биаджотти, Стягам, Vivetta
Роксанда, От Temperly Лондон

Outfits with ruffles, ruches and ruffles

Воланы, къдри и воланы на палта и якета

Понякога палто се купуват само за един сезон, на всички случаи на живота си, тогава трябва да мисля за декор с волани. Такова палто може да изглежда твърде pretentiously и не на място в някои случаи.

Въпреки това, някои дизайнери са подготвили такава възможност и са създали интересни възможности. Например, палто и костюм от колекцията на Версаче може да се носи в много ситуации. И дизайнери на rodarte с намерени да се яке и оригинални обувки с волани с пола или рокля стил на спално бельо. Най-накрая, за да се предотврати прекомерно пищност нива воланов, можете да ги нарисува.

Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Родарте, Фенди
Versace, Gucci

Outfits with ruffles, ruches and ruffles

Модни аксесоари с волани, рюшами и накъдрен

Оригинални аксесоари и обувки с волани. Чанти или обувки с къдри със сигурност ще подчертае романтичен образ. Те допълват дрехи, украсени волани и със силен сако или костюм в бизнес стил. Аксесоари с волани и набори създават великолепен начин в комбинация с дрехи в стил на дамско бельо.

Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Снимката по-горе и по-долу — Фенди
Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Outfits with ruffles, ruches and ruffles
Родарте
Марко Де Винченцо, От Ohne Titel С

Outfits with ruffles, ruches and ruffles

Воланы, къдри и рюши – женственном стил, което придава чувство за романтика и изтънченост, където и да е: в долната част на подгъв на ръкавите, яката, вырезе и раменете си или се търкалят заедно.

Theme by Anders Norén